nie jest taki straszny jak sie komus wydaje hi hi hi a wyznania milosci mozna potraktowac jak gre wstepna hi hi
emi
09.04.2012 r. 16:40:27
jakbym chciala hi hi hi buuuaaaaahaaa kazda moze to robic bez wyjatkow ale oczywiscie tylko facet moze a babka to juz nie bo ze jej nie wypada hi hi
emi
09.04.2012 r. 16:59:10
zgadza sie. tibi po co nie potrzebuje robic reklamy tak jak ty to robisz hi hi hi ty sie bawisz tu w casanove buuuaaahaaaa
emi
09.04.2012 r. 16:59:55
ania ty sie o mnie nie martw jak tam wpuszczasz to twoj problem
emi
09.04.2012 r. 17:02:28
hmm ja o tym nie wspominam chyba ty to lubisz bo poruszasz taki temat
emi
09.04.2012 r. 17:11:42
hi hi hi ale ona mowila o du.pie hi hi to chyba ona lubi miec tam te robaki hmm chociaz moze chorowac w jej wieku tez wszystko mozliwe kazdego moze dopasc .
emi
09.04.2012 r. 17:21:36
ble buuuuaaahaaaaa
emi
09.04.2012 r. 17:22:19
lepiej wrocic do sexu
emi
09.04.2012 r. 17:28:01
to moze napisz moze cos o facetach tez je macie przeciez hi hi hi i prostate do tego impotencje i rozne przypadlosci buuuuaaahhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa
emi
09.04.2012 r. 17:29:12
misnoeicie kto? ble ktos ty wogole jakie ty ble hi hi hi nie mow ze robak hi hi
emi
09.04.2012 r. 17:36:08
hmm oj ble nie mow ze ty zawsze taki dokladny i wogole perfekt hi hi to nie bylo zlosliwe tylko zartobliwe tu wielo osob jak zwykle zbytnio wszystko bierze do siebie .o rany hi hi hi hi. nic sie tu nie zmienilo hi hi
emi
09.04.2012 r. 17:37:20
a tego palca to tak nie pokazuj bo ktos sobie cos pomysli ze chcesz sobie go gdzies wsadzic hi hi
emi
09.04.2012 r. 17:41:20
kurde zpomnialam dodac zakazu hi hi hi
emi
09.04.2012 r. 17:42:43
ble zabawny jestes hi hi hi widze ze lubisz sobie dodawac punkty hi hi hi ale przykro mi przeczytaj dokladnie to co napisalam nie ze mi tylko ze sobie
emi
09.04.2012 r. 17:46:04
ble hi hi rozbawiles mnie hi hi hi co ty ja to ty mne nie znasz mnie i tak tu nie lubia i mi nie zalezy na adoracji czy cos w podobie pomyliles mnie z kims
emi
09.04.2012 r. 17:47:32
moga mnie uwazac tu za koga chca wisi mi to tu ludzie maja dziwne poczucie humoru hmm kazdy ma inne nie moj bol . luzik lajcik
emi
09.04.2012 r. 17:48:53
ble bez youtubatuglupiego kurde nie trawie takich rzeczy sa tu inne tematy od puszczania sobie kawalkow jak nie umiesz cos napisac slowami to trudno :p be urazy oczywisci
emi
09.04.2012 r. 17:58:21
doktorek hi hi
kaja
09.04.2012 r. 18:47:33
Marzycielu jaki wykład nono
kaja
09.04.2012 r. 18:52:35
oczywiście że tak. ileż można siedzieć pod piecem z różańcem
emi
09.04.2012 r. 18:52:49
nie prypilnowac dzieci aby robakow nie jadly hi hi
my też się nie gniewamy są święta taki baran też może tutaj profil założyć.
kaja
09.04.2012 r. 19:12:43
Zuzia dobrze napisała a Ty nawet nie wiesz co to znaczy kogoś obrazić żałosne.
emi
09.04.2012 r. 19:16:15
hmm ble juz wiem kim jestes kim jest twa osoba hi hi hi hi
emi
09.04.2012 r. 19:17:13
hmm kulturka w twoim wydaniu hmm podziwiac nic wiecej
emi
09.04.2012 r. 19:26:45
marzyciel wszystko teorie a gdzie praktyki hi hi wiesz co piszesz to to chyba przestane go uprawiac calkiem bo widac sex zalicza sie dochoroby jakies ulomnosci hi hi to lepiej wogole nie robic.
zuzia gdybys wiedziala kto to hi hi hi normalnie szok ze sie nie czaicie hi hi hi
kaja
09.04.2012 r. 19:30:38
niech sobie jest kim chce mam nadzieję że sobie ulży obrażając.
nie jest taki straszny jak sie komus wydaje hi hi hi a wyznania milosci mozna potraktowac jak gre wstepna hi hi
jakbym chciala hi hi hi buuuaaaaahaaa kazda moze to robic bez wyjatkow ale oczywiscie tylko facet moze a babka to juz nie bo ze jej nie wypada hi hi
zgadza sie. tibi po co nie potrzebuje robic reklamy tak jak ty to robisz hi hi hi ty sie bawisz tu w casanove buuuaaahaaaa
ania ty sie o mnie nie martw jak tam wpuszczasz to twoj problem
hmm ja o tym nie wspominam chyba ty to lubisz bo poruszasz taki temat
hi hi hi ale ona mowila o du.pie hi hi to chyba ona lubi miec tam te robaki hmm chociaz moze chorowac w jej wieku tez wszystko mozliwe kazdego moze dopasc .
ble buuuuaaahaaaaa
to moze napisz moze cos o facetach tez je macie przeciez hi hi hi i prostate do tego impotencje i rozne przypadlosci buuuuaaahhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa
misnoeicie kto? ble ktos ty wogole jakie ty ble hi hi hi nie mow ze robak hi hi
hmm oj ble nie mow ze ty zawsze taki dokladny i wogole perfekt hi hi to nie bylo zlosliwe tylko zartobliwe tu wielo osob jak zwykle zbytnio wszystko bierze do siebie .o rany hi hi hi hi. nic sie tu nie zmienilo hi hi
a tego palca to tak nie pokazuj bo ktos sobie cos pomysli ze chcesz sobie go gdzies wsadzic hi hi
kurde zpomnialam dodac zakazu hi hi hi
ble zabawny jestes hi hi hi widze ze lubisz sobie dodawac punkty hi hi hi ale przykro mi przeczytaj dokladnie to co napisalam nie ze mi tylko ze sobie
ble hi hi rozbawiles mnie hi hi hi co ty ja to ty mne nie znasz mnie i tak tu nie lubia i mi nie zalezy na adoracji czy cos w podobie pomyliles mnie z kims
moga mnie uwazac tu za koga chca wisi mi to tu ludzie maja dziwne poczucie humoru hmm kazdy ma inne
nie moj bol . luzik lajcik
ble bez youtubatuglupiego kurde nie trawie takich rzeczy sa tu inne tematy od puszczania sobie kawalkow jak nie umiesz cos napisac slowami to trudno :p be urazy oczywisci
doktorek hi hi
Marzycielu jaki wykład nono
oczywiście że tak.
ileż można siedzieć pod piecem z różańcem
nie prypilnowac dzieci aby robakow nie jadly hi hi
BLE Ty też je tu spełniasz?
musi tutaj bo w realu ma pod górkę jak cholera
dziewczyny spokojnie pogratulować dobrego wychowania
my też się nie gniewamy są święta
taki baran też może tutaj profil założyć.
Zuzia dobrze napisała a Ty nawet nie wiesz co to znaczy kogoś obrazić żałosne.
hmm ble juz wiem kim jestes kim jest twa osoba hi hi hi hi
hmm kulturka w twoim wydaniu hmm podziwiac nic wiecej
marzyciel
wszystko teorie a gdzie praktyki hi hi wiesz co piszesz to to chyba przestane go uprawiac calkiem bo widac sex zalicza sie dochoroby jakies ulomnosci hi hi to lepiej wogole nie robic.
zuzia gdybys wiedziala kto to hi hi hi normalnie szok ze sie nie czaicie hi hi hi
niech sobie jest kim chce mam nadzieję że sobie ulży obrażając.