o szacunek dla samego siebie jest trudno (do jakich świństw jesteś zdolny żeby coś osiągnąć ) a co dopiero dla drugiego człowiek :
Gepard
15.04.2012 r. 10:14:18
oj ja to caly czas tu kity wciskam ..zeby siebie podbudowac..
Gepard
20.04.2012 r. 07:41:44
panow to se na platacji kukurydzy poszukaj
Gepard
20.04.2012 r. 07:48:01
jak kobieta mowi ladnie to lepiej brac nogi za pas bo czegos juz chce
Gepard
20.04.2012 r. 07:56:42
ja...pewnie..ze jestem ..bo nie zyje wirtulem..i bardziej jak tchurzliwy to ostrozny
Gepard
20.04.2012 r. 08:07:14
moze kiedys jak bedzie okazja..przyjedziemy ..z gosia ..ona sie wkurza jak sam jezdze juz tydzien temu mialem wojne.,.zreszto i tak do polski wybieram sie dopiero w czerwcu
Gepard
20.04.2012 r. 08:21:52
o i to mi sie podoba bo wybieramy sie nad morze .i chce jej pokazac jaka jest roznica tutaj ..nad woda ..a potem spadamy do polski ..bylismy juz w tamtym roku ..w jantarze polska j.jest goscinna ale nie ma warunkow.. szczegolnie w nocy zabixc sie mozna..w nocy a ze sciezki strach zeisc bo wszystko poobsierane . dobra czas do pracy ruszac..zegnam
gośka
20.04.2012 r. 23:29:09
fugessa czegoś tu nie rozumie jesteś tu krótko i już się zawiodłaś
gośka
20.04.2012 r. 23:38:14
w realu też można się zawieść na to nie ma reguły co ma być to będzie
Gepard
21.04.2012 r. 10:00:26
a to na mnie mozna polegac ja nie jestem waszym przyjacielem ..zreszto marudzidzie .. .. przeciesz tylko rania nas osoby .te na ktorych nam zalezy ..przyjaciele rodzina.. ..a po za nimi mamy wszystko w du.pie . wiec nie bujcie sie ..ja was ..nie zawiode i nie zranie
Kill Bill
21.04.2012 r. 12:31:15
szydło z wora czasami wychodzi nawet miedzy dobrymi przyjaciółmi co nie skreśla od razu ich wzajemnych relacji.
przyjaźn to coś więcej.
Kill Bill
21.04.2012 r. 12:40:57
umejętny bajer doprowadzony do prefekcji to sztuka wyższa.
ja zbajerowałam tu niejaką Alys vel Haline, która wierzy mi bez reszty
Kill Bill
21.04.2012 r. 12:56:01
i to jest przykład manipulacji wiarą i uczuciami jednej osoby do drugiej a, że lubię szujowate postacie to Alys
Kill Bill
21.04.2012 r. 13:02:06
kłaniam sie państwu polskiemu moją drewnianą nóżką.
oceanic
21.04.2012 r. 14:02:49
no wlasnie co to za przyjazn bez seksu
Kill Bill
21.04.2012 r. 14:05:44
co to za sex bez przyjaźni
oceanic
21.04.2012 r. 14:34:37
nie ma jak przyjacielskie pie..nie z głębokimi wartościami
Kill Bill
21.04.2012 r. 14:43:01
głębokie wartości + przyjacielska treść wypływająca z tych relacji
oceanic
21.04.2012 r. 15:05:34
fugessa za dużo filmów się naogladalas
oceanic
21.04.2012 r. 15:13:49
ja oglądam ostatnio był ciekawy odcinek
oceanic
21.04.2012 r. 15:26:13
nie o lasce co porywa żonatego mam nadzieję że jej się uda bo na cichopek już patrzec nie mogę
oceanic
21.04.2012 r. 15:28:35
no nigdy nie zapomnę jak byłem mały jak w pewnym sklepie baby rozpoczął że ktoś umarł w modzie na sukces hlip hlip taka młoda była
Kill Bill
21.04.2012 r. 15:37:44
bo to jest powód do zmartwień.
Malwina
21.04.2012 r. 19:10:20
Eli, na randkę, to ja hełmu nie ubiorę
Gepard
22.04.2012 r. 10:52:16
wiecie co ale mnie dupsko boli zebym nie wiezyl znajomym to bym ich zabil znowu gdzies adama malysza udawalem kur.ewskie schody.....kuzwa musze znalesc auto...i mysle kur.wa gdzie je moglem zaparkowac ...
Gepard
22.04.2012 r. 10:54:21
eliot nie dawaj na beme zajebista znajoma ..poznalem ja w piatek ..kuzwa super dziewczyna.......serio....
o szacunek dla samego siebie jest trudno (do jakich świństw jesteś zdolny żeby coś osiągnąć ) a co dopiero dla drugiego człowiek :
oj ja to caly czas tu kity wciskam ..zeby siebie podbudowac..
panow to se na platacji kukurydzy poszukaj
jak kobieta mowi ladnie to lepiej brac nogi za pas
bo czegos juz chce
moze kiedys jak bedzie okazja..przyjedziemy ..z gosia ..ona sie wkurza jak sam jezdze juz tydzien temu mialem wojne.,.zreszto i tak do polski wybieram sie dopiero w czerwcu
o i to mi sie podoba bo wybieramy sie nad morze .i chce jej pokazac jaka jest roznica tutaj ..nad woda ..a potem spadamy do polski ..bylismy juz w tamtym roku ..w jantarze polska j.jest goscinna ale nie ma warunkow.. szczegolnie w nocy zabixc sie mozna..w nocy a ze sciezki strach zeisc bo wszystko poobsierane . dobra czas do pracy ruszac..zegnam
fugessa czegoś tu nie rozumie jesteś tu krótko i już się zawiodłaś
w realu też można się zawieść na to nie ma reguły co ma być to będzie
a to na mnie mozna polegac ja nie jestem waszym przyjacielem
..zreszto marudzidzie ..
.. przeciesz tylko rania nas osoby .te na ktorych nam zalezy ..przyjaciele rodzina..
..a po za nimi mamy wszystko w du.pie . wiec nie bujcie sie ..ja was ..nie zawiode
i nie zranie
szydło z wora czasami wychodzi nawet miedzy dobrymi przyjaciółmi co nie skreśla od razu ich wzajemnych relacji.
przyjaźn to coś więcej.
umejętny bajer doprowadzony do prefekcji to sztuka wyższa.
ja zbajerowałam tu niejaką Alys vel Haline, która wierzy mi bez reszty
i to jest przykład manipulacji wiarą i uczuciami jednej osoby do drugiej a, że lubię szujowate postacie to
Alys
kłaniam sie państwu polskiemu moją drewnianą nóżką.
no wlasnie co to za przyjazn bez seksu
co to za sex bez przyjaźni
nie ma jak przyjacielskie pie..nie z głębokimi wartościami
głębokie wartości + przyjacielska treść wypływająca z tych relacji
fugessa za dużo filmów się naogladalas
ja oglądam ostatnio był ciekawy odcinek
nie o lasce co porywa żonatego mam nadzieję że jej się uda bo na cichopek już patrzec nie mogę
no nigdy nie zapomnę jak byłem mały jak w pewnym sklepie baby rozpoczął że ktoś umarł w modzie na sukces hlip hlip taka młoda była
bo to jest powód do zmartwień.
Eli, na randkę, to ja hełmu nie ubiorę
wiecie co ale mnie dupsko boli zebym nie wiezyl znajomym to bym ich zabil znowu gdzies adama malysza udawalem kur.ewskie schody.....kuzwa musze znalesc auto...i mysle kur.wa gdzie je moglem zaparkowac ...
eliot nie dawaj na beme zajebista znajoma ..poznalem ja w piatek ..kuzwa super dziewczyna.......serio....
Witam wszystkich ostrych Kociaków uśmiechnięty
http://www.tinyurl.pl?WyvNluYq
Jeżeli podobam Ci się napisz priv ;*
nie lubisz brudasów mam rozumieć że nie lubisz czarnych a co za tym idzie jesteś rasistką ?
hym >?
słyszałam już takie określenia więc wolałam sie upewnic mój narzeczony jest czarnoskróy
Witam , czy piszemy o brudzie ciała , czy moze myśli?
Brudne czyli nieczyste intencje , tez bywają , zwlaszcza w świecie wirtu...