fakt jak ktoś nie lubi siebie, to nie polubi też nikogo innego
ewan0545
06.04.2012 r. 21:51:31
łoł sam siebie podziwiasz ,,czy to aby niebezpieczne,,
Marec
06.04.2012 r. 21:54:33
Nie chodzi o to aby podziwiać samego siebie ale o to aby czuć się dobrze, komfortowo i swobodnie we własnej skórze
Z resztą chyba nie da się podziwiać samego siebie
Malwina
06.04.2012 r. 21:55:54
mnie tam dobrze w mojej skórze
inna by nie pasowała
Marec
06.04.2012 r. 21:56:05
A poza tym narcyzm fajnie irytuje kobiety
Od razu widać co laskę boli
ewan0545
06.04.2012 r. 21:57:04
da sie da sie ,,egoisci tak umią
Marec
06.04.2012 r. 22:02:55
Uważasz że źle jest być egoistą??
Marec
06.04.2012 r. 22:06:50
W sumie jak coś mi się uda to mówię sobie, że jestem zayebysty ale mam swoich idoli, których podziwiam i w sumie siebie samego tak nie traktuję a przynajmniej nie zauważyłem.
Wiem również, że każdy z nas jest egoistą. Co więcej skrajnym objawem egoizmu jest właśnie dbanie o dobro innych. Dbając o dobre samopoczucie i bezpieczeństwo ludzi z naszego otoczenia tak naprawdę dbamy sami o siebie i o własne pozytywne odczucia
Malwina
06.04.2012 r. 22:13:08
jeśli taki masz egoizm na myśli, to nie można się z nim nie zgodzić
ewan0545
06.04.2012 r. 22:13:12
piekny wykład i taka jest prawda ,,,niestety,a szczególnie ten kawałek że kazdy jest gdzies tam egoista .
Marec
06.04.2012 r. 22:26:36
Malwinko i Ewan\'ko
Uciekacie od egoizmu bo źle wam się kojarzy ale zastanawiając się głębiej:
Czemu ludzie szukają partnera?
Powodem nie jest pragnienie uszczęśliwienia drugiego człowieka ale własne złe samopoczucie związane z samotnością.
Ja mam masę przyjaciółek ale nie mam kobiety bo się im wyślizguję jak piskorz. Moja kobieta ma mieć WSZYSTKO i jeszcze trzoszkie mi brakuje żeby potencjalnej partnerce to zapewnić. Nauczyłem się uwodzić kobiety żeby zdobyć taką która będzie cieszyć MOJE oko i zapewniać MI dobre samo poczucie. Uczę facetów jak uwodzić kobiety żeby MI za to płacili a nie dlatego żeby im było dobrze. Zamierzam dbać o swoją niewiastę żeby nie chciała MNIE opuścić. Egoizm jest naszą naturą i nawet ucząc się pierwszej pomocy jedną z podstawowych zasad jakich się uczy jest co??
Najważniejsze jest bezpieczeństwo RATUJĄCEGO a nie ofiary
AGATA
06.04.2012 r. 22:28:43
oooo kogo moje oczy widza
Hej Marec
Marec
06.04.2012 r. 22:31:14
Albo to
Czemu poświęcił bym własne zdrowie i życie za najbliższą mi osobę??
Bo jak bym tego nie zrobił to czuł bym się choojowo a nie lubię się tak czuć.
ewan0545
06.04.2012 r. 22:31:16
no i wszystko na temat,,,normalnie nie wiem co powiedziec Marec ,,jestes specjalista od uwodzenia,,,,
Marec
06.04.2012 r. 22:32:11
Witaj bogini
Chwała pradawnym za twą boską istotę na tym forum
Marec
06.04.2012 r. 22:36:07
Ewan
Ale to żadna filozofia być specjalistą w uwodzeniu
Wystarczy idiotę nauczyć czym różnią się kobiety od mężczyzn
A jak im jeszcze podpowiesz parę rzeczy na które sami by wpadli to są gotowi całować Cię po stopach
Czasem aż mi głupio że kiedyś nie kumałem takich banałów
AGATA
06.04.2012 r. 22:36:18
Gdzie byles jak Cie nie bylo????
ewan0545
06.04.2012 r. 22:38:45
Dobranoc wszystkim
Malwina
06.04.2012 r. 22:39:49
Marec a kobiety też uczysz, jak uwodzić mężczyzn może parę lekcji bym wzięła u ciebie
Marec
06.04.2012 r. 22:43:16
AGATKO jak mnie nie ma to znaczy że mam pracę
Wpadłem tu na chwilkę bo zobaczyłem że jesteś ale zniknęłaś
Malwinko kilka kobiet zwróciło się do mnie już z taką prośbą ale za każdym razem słysze że wy macie swoją \"dumę\"
Malwina
06.04.2012 r. 22:45:37
nie rozumiem to chciały czy nie chciały się czegoś nauczyć rozumiem, że to są lekcje tylko teoretyczne
AGATA
06.04.2012 r. 22:46:39
fajnie, ze masz prace
ale przeciez nie pracujesz 24 godz na dobe
Marec
06.04.2012 r. 22:48:29
Ogólnie to nie jest \"duma\" tylko wg. psychologii Strach przed odrzuceniem. Taka emocja która towarzyszy również mężczyznom podczas prób podrywu. Żeby ją przełamać trzeba po prostu podchodzić i zagadywać do przypadkowych ludzi a w końcu zniknie. Jeśli chcesz uwieść faceta to masz łatwiej niż facet. Musisz po prostu z nim rozmawiać i DOTYKAĆ go. Jesteś kobietą i masz wyczucie emocjonalne więc wiesz kiedy podobasz się samcowi. Jeśli wiesz że mu się podobasz np: (rozmawia z Tobą) to po prostu weź go. Traktuj jak by był już twój I nie podrywaj przez neta tylko idź w realu powodzenia
na codzien widoczny a w nocy niewidoczna reka,,,
Malwi ale Marec to już weteran mk...
\"Od własnej rączki nie ma rzeżączki \"
a co
no prosze i Ameryka odkryta
Oj tam zaraz Ameryka
Ale bycie narcyzem ma swoje plusy
Może i narcyz
Najważniejsze to być zayebystym dla samego siebie
fakt
jak ktoś nie lubi siebie, to nie polubi też nikogo innego
łoł sam siebie podziwiasz ,,czy to aby niebezpieczne,,
Nie chodzi o to aby podziwiać samego siebie ale o to aby czuć się dobrze, komfortowo i swobodnie we własnej skórze
Z resztą chyba nie da się podziwiać samego siebie
mnie tam dobrze w mojej skórze
inna by nie pasowała
A poza tym narcyzm fajnie irytuje kobiety
Od razu widać co laskę boli
da sie da sie ,,egoisci tak umią
Uważasz że źle jest być egoistą??
W sumie jak coś mi się uda to mówię sobie, że jestem zayebysty ale mam swoich idoli, których podziwiam i w sumie siebie samego tak nie traktuję a przynajmniej nie zauważyłem.
Wiem również, że każdy z nas jest egoistą. Co więcej skrajnym objawem egoizmu jest właśnie dbanie o dobro innych. Dbając o dobre samopoczucie i bezpieczeństwo ludzi z naszego otoczenia tak naprawdę dbamy sami o siebie i o własne pozytywne odczucia
jeśli taki masz egoizm na myśli, to nie można się z nim nie zgodzić
piekny wykład i taka jest prawda ,,,niestety,a szczególnie ten kawałek że kazdy jest gdzies tam egoista .
Malwinko i Ewan\'ko
Uciekacie od egoizmu bo źle wam się kojarzy ale zastanawiając się głębiej:
Czemu ludzie szukają partnera?
Powodem nie jest pragnienie uszczęśliwienia drugiego człowieka ale własne złe samopoczucie związane z samotnością.
Ja mam masę przyjaciółek ale nie mam kobiety bo się im wyślizguję jak piskorz. Moja kobieta ma mieć WSZYSTKO i jeszcze trzoszkie mi brakuje żeby potencjalnej partnerce to zapewnić. Nauczyłem się uwodzić kobiety żeby zdobyć taką która będzie cieszyć MOJE oko i zapewniać MI dobre samo poczucie. Uczę facetów jak uwodzić kobiety żeby MI za to płacili a nie dlatego żeby im było dobrze. Zamierzam dbać o swoją niewiastę żeby nie chciała MNIE opuścić. Egoizm jest naszą naturą i nawet ucząc się pierwszej pomocy jedną z podstawowych zasad jakich się uczy jest co??
Najważniejsze jest bezpieczeństwo RATUJĄCEGO a nie ofiary
oooo kogo moje oczy widza
Hej Marec
Albo to
Czemu poświęcił bym własne zdrowie i życie za najbliższą mi osobę??
Bo jak bym tego nie zrobił to czuł bym się choojowo a nie lubię się tak czuć.
no i wszystko na temat,,,normalnie nie wiem co powiedziec Marec ,,jestes specjalista od uwodzenia,,,,
Witaj bogini
Chwała pradawnym za twą boską istotę na tym forum
Ewan
Ale to żadna filozofia być specjalistą w uwodzeniu
Wystarczy idiotę nauczyć czym różnią się kobiety od mężczyzn
A jak im jeszcze podpowiesz parę rzeczy na które sami by wpadli to są gotowi całować Cię po stopach
Czasem aż mi głupio że kiedyś nie kumałem takich banałów
Gdzie byles jak Cie nie bylo????
Dobranoc wszystkim
Marec a kobiety też uczysz, jak uwodzić mężczyzn
może parę lekcji bym wzięła u ciebie
AGATKO jak mnie nie ma to znaczy że mam pracę
Wpadłem tu na chwilkę bo zobaczyłem że jesteś ale zniknęłaś
Malwinko kilka kobiet zwróciło się do mnie już z taką prośbą ale za każdym razem słysze że wy macie swoją \"dumę\"
nie rozumiem
to chciały czy nie chciały się czegoś nauczyć
rozumiem, że to są lekcje tylko teoretyczne
fajnie, ze masz prace
ale przeciez nie pracujesz 24 godz na dobe
Ogólnie to nie jest \"duma\" tylko wg. psychologii Strach przed odrzuceniem. Taka emocja która towarzyszy również mężczyznom podczas prób podrywu. Żeby ją przełamać trzeba po prostu podchodzić i zagadywać do przypadkowych ludzi a w końcu zniknie. Jeśli chcesz uwieść faceta to masz łatwiej niż facet. Musisz po prostu z nim rozmawiać i DOTYKAĆ go. Jesteś kobietą i masz wyczucie emocjonalne więc wiesz kiedy podobasz się samcowi. Jeśli wiesz że mu się podobasz np: (rozmawia z Tobą) to po prostu weź go. Traktuj jak by był już twój
I nie podrywaj przez neta tylko idź w realu
powodzenia