och ależ mi ulżyło dla mnie księżniczka będzie po prostu w białej sukni
chociaż w czerwonej też może być
Ewelka
12.01.2010 r. 21:58:23
A jak preferujesz sino koperkowy róż?? hahaha
Konto usunięte
12.01.2010 r. 22:06:35
chodziło mi o Twoją sukienkę, na foto wygląda czerwona, a na odcieniach to ja się nie znam
jaki to jest koperkowy mi się kojarzy z zielonym
Ewelka
12.01.2010 r. 22:11:40
Moja sukienka rzeczywiscie jest czerwona ale mnie akurat nie chodziło o moja kiecke
Konto usunięte
12.01.2010 r. 22:19:58
a więc co miałaś na myśli pisząc ''sino koperkowy róż''
Ewelka
12.01.2010 r. 22:24:54
Czy taki kolor byś preferował u swojej księżniczki którą byś spotkał??
Konto usunięte
12.01.2010 r. 22:30:11
ale kolor skóry dla mnie nie ma większego znaczenia
Ewelka
12.01.2010 r. 22:34:02
Nie wiem co do tego ma kolor skóry ale oki
Konto usunięte
12.01.2010 r. 23:02:40
roznica wiekowa nie stoi na przeszkodzie i w niczym nie zawadza takie zwiazki sa nieraz lepsze niz te u rowisnikow badz tez malej roznicy liczacej rok badz 2 lata ale kazdy inaczej na to patrzy
Konto usunięte
13.01.2010 r. 01:46:28
Jak byłem młodszy lubiłem dojrzałe kobiety nawet różnica 25 lat mnie nie odstraszała , teraz zaś jest w drugą stronę nawet różnica 20 lat nie stanowi dla mnie bariery , byle bym się kobiecie podobał
Konto usunięte
13.01.2010 r. 10:43:34
hejka mysle ze wiek nie powinien przeszkadzac mam znajoma ktora ma 20 lat a jej facet 48. zyja bardzo dobrze ze saba nawet maja dziecko
Konto usunięte
13.01.2010 r. 12:55:29
mozliwe to zalezy w jakim facet jest wieku. . jak młody szuka starsze jak starszy woli młodsze
Konto usunięte
13.01.2010 r. 13:31:43
zgadzam sie z toba
Konto usunięte
13.01.2010 r. 13:44:21
tez zyciowych doswiadczen
Konto usunięte
13.01.2010 r. 13:53:18
rozumiem nie przejmuj sie drobnostkami
Konto usunięte
13.01.2010 r. 14:25:14
mi za to lepiej rozmawia sie z facetami i nie wazne w jakim sa wieku ,facet to facet nie obgaduje za plecami nie zazdrosci itd...
Konto usunięte
13.01.2010 r. 14:31:34
chociaz nie wieze w przyjazn po miedzy kobieta a mezczyzna wiem to bo nieraz sie przekonałam chyba ze zle trafilam
Konto usunięte
13.01.2010 r. 14:41:13
no własnie czesto sie to zmienia i przyjaciel staje sie kims wiecej
Konto usunięte
13.01.2010 r. 14:52:53
takie sytuacje sa najgorsze
Konto usunięte
13.01.2010 r. 15:04:46
no to do miłego pappapa
aaa
13.01.2010 r. 16:16:08
wiek nie ma znaczenia, gdy starszy jest facet
ale na poważnie wszystko zależy od podejścia osób zainteresowanych, jeśli się rozumieją to wiek nie ma znaczenia
aaa
13.01.2010 r. 16:19:15
jeśli chodzi o przyjaźń damsko - męską jest tylko możliwa na niektórych płaszczyznach, w większości faceci są takimi samymi gadułami jak kobiety i również po za plecami potrafią człowieka oszkalować, nie raz tego doświadczyłem, więc twierdze że tak jest
Konto usunięte
13.01.2010 r. 17:18:46
Na to wszystko ma tylko wpływ kasa i sex a nie jakieś dogadywanie
Konto usunięte
14.01.2010 r. 00:44:13
No co ty Prorok w prawdziwa milosc nie wierzysz..
Konto usunięte
14.01.2010 r. 00:54:55
Tak na dobranoc juz to ja uwazam,ze jesli dwie osoby nadaja na tych samych falach to rzadna roznica ...nawet wieku w te lub w druga strone nie stoi na przeszkodzie.....rzecz tyczy sie partnerow jaki przyjaciół
Mam 3 wspanialych facetow za przyjacieli serdecznych ,nawet moj obecny menszczyzna nie ma nic przeciwko naszej znajomosci lub spotkaniu na kawe,bo wie dobrze,ze nigdy sex nie wtraci sie w nasz uklad,ale to tez kwestia zaufania wspolnego Dobranoc do jutra wieczorem
Konto usunięte
14.01.2010 r. 12:19:58
jesli kochac to do smierci
Konto usunięte
14.01.2010 r. 12:25:57
roznica jest w tedy kiedy sie jej szuka w zwiosku..bo moim skromnym zdaniem po **cenzura** o tym myslec ..musimy byc caloscia..a reszta to **cenzura** ..
och ależ mi ulżyło
dla mnie księżniczka będzie po prostu w białej sukni
chociaż w czerwonej też może być
A jak preferujesz sino koperkowy róż?? hahaha
chodziło mi o Twoją sukienkę, na foto wygląda czerwona, a na odcieniach to ja się nie znam
mi się kojarzy z zielonym
jaki to jest koperkowy
Moja sukienka rzeczywiscie jest czerwona ale mnie akurat nie chodziło o moja kiecke
a więc co miałaś na myśli pisząc ''sino koperkowy róż''
Czy taki kolor byś preferował u swojej księżniczki którą byś spotkał??
ale kolor skóry dla mnie nie ma większego znaczenia
Nie wiem co do tego ma kolor skóry ale oki
roznica wiekowa nie stoi na przeszkodzie i w niczym nie zawadza takie zwiazki sa nieraz lepsze niz te u rowisnikow badz tez malej roznicy liczacej rok badz 2 lata
ale kazdy inaczej na to patrzy
Jak byłem młodszy lubiłem dojrzałe kobiety nawet różnica 25 lat mnie nie odstraszała , teraz zaś jest w drugą stronę nawet różnica 20 lat nie stanowi dla mnie bariery , byle bym się kobiecie podobał
hejka mysle ze wiek nie powinien przeszkadzac mam znajoma ktora ma 20 lat a jej facet 48. zyja bardzo dobrze ze saba nawet maja dziecko
mozliwe to zalezy w jakim facet jest wieku.
. jak młody szuka starsze jak starszy woli młodsze
zgadzam sie z toba
tez zyciowych doswiadczen
rozumiem nie przejmuj sie drobnostkami
mi za to lepiej rozmawia sie z facetami i nie wazne w jakim sa wieku ,facet to facet nie obgaduje za plecami nie zazdrosci itd...
chociaz nie wieze w przyjazn po miedzy kobieta a mezczyzna wiem to bo nieraz sie przekonałam chyba ze zle trafilam
no własnie czesto sie to zmienia i przyjaciel staje sie kims wiecej
takie sytuacje sa najgorsze
no to do miłego pappapa
wiek nie ma znaczenia, gdy starszy jest facet
ale na poważnie wszystko zależy od podejścia osób zainteresowanych, jeśli się rozumieją to wiek nie ma znaczenia
jeśli chodzi o przyjaźń damsko - męską jest tylko możliwa na niektórych płaszczyznach, w większości faceci są takimi samymi gadułami jak kobiety i również po za plecami potrafią człowieka oszkalować, nie raz tego doświadczyłem, więc twierdze że tak jest
Na to wszystko ma tylko wpływ kasa i sex a nie jakieś dogadywanie
No co ty Prorok w prawdziwa milosc nie wierzysz..
Tak na dobranoc juz to ja uwazam,ze jesli dwie osoby nadaja na tych samych falach to rzadna roznica ...nawet wieku w te lub w druga strone nie stoi na przeszkodzie.....rzecz tyczy sie partnerow jaki przyjaciół
Dobranoc do jutra wieczorem
Mam 3 wspanialych facetow za przyjacieli serdecznych ,nawet moj obecny menszczyzna nie ma nic przeciwko naszej znajomosci lub spotkaniu na kawe,bo wie dobrze,ze nigdy sex nie wtraci sie w nasz uklad,ale to tez kwestia zaufania wspolnego
jesli kochac to do smierci
roznica jest w tedy kiedy sie jej szuka w zwiosku..bo moim skromnym zdaniem po **cenzura** o tym myslec ..musimy byc caloscia..a reszta to **cenzura** ..