W dzisiejszych czasach jesteśmy tak zabiegani że nie dostrzegamy wielu spraw.\"Czasami\"przychodzi taki dzień że mamy te pięć minut dla siebie i właśnie wtedy zadajemy sobie te pytanie,ile tak naprawde zrobiliśmy dla siebie,czy wogule coś zrobiliśmy.Odwracając sie za siebie stwierdzamy że upłyneło już wiele czasu a my nadal tkwimy w tym w czym tkwiliśmy.
Kill Bill
29.03.2012 r. 09:14:30
ale wtedy miejmy pretensje tylko sami do siebie za taki stan rzeczy.
Kill Bill
29.03.2012 r. 09:29:47
można mieć i tel. i weekend i wspomnienia.
kwestia organizacji czasu i funduszy.
Kill Bill
29.03.2012 r. 09:39:33
zawsze mnie bawi fakt, że jak ludzie się rozstaną to nie potrafią zachować dla siebie negatywnych emocji związanych ze swoją byłą/byłym.
kiedys była kotkiem
Kill Bill
29.03.2012 r. 09:42:53
napisz lepiej jak tam MIKI ?
chodzi już do przedszkola?
Kill Bill
29.03.2012 r. 09:49:49
fajnie, że babcia jest pod ręką.
mogłaś mu na pożegnanie rozwalić rzepkę w kolanie ale tak, żeby kulał do końca życia. taka pamiątka od byłej ukochanej
Kill Bill
29.03.2012 r. 09:57:45
dobrze, że teraz a nie za 15 lat.
mógłby tylko utrzymywać w miarę stały kontakt z synem.
Kill Bill
29.03.2012 r. 10:06:33
chodzi tylko o Mikiego
Kill Bill
29.03.2012 r. 10:11:29
tylko nie zrób mu dziecka bo kto go bedzie potem z brzuchem chciał
Tomek
29.03.2012 r. 11:12:04
Mam nadzieję że nigdy nie trafię na taką zołze
Tomek
29.03.2012 r. 11:33:19
Masz rację wiązanie się z facetami to głupota, dlatego ja szukam kobiety, są 100 razy fajniejsze
A twój wiek nie ma nic do tego czy wiele przeszłaś. Czasami życie potrafi dać kość w bardzo młodym wieku.
Tomek
29.03.2012 r. 11:42:49
Ciekaw jestem tylko jak długo nie będziesz się wiązać z facetami. Tak tylko się mówi, a jak przychodzi co do czego to robiły co innego.
Tomek
29.03.2012 r. 11:58:55
Ja zawsze analizuje kilka razy a i tak podejmuje złą dewcyzje. Nie wiem, ja to chyba lubie ryzyko
W dzisiejszych czasach jesteśmy tak zabiegani że nie dostrzegamy wielu spraw.\"Czasami\"przychodzi taki dzień że mamy te pięć minut dla siebie i właśnie wtedy zadajemy sobie te pytanie,ile tak naprawde zrobiliśmy dla siebie,czy wogule coś zrobiliśmy.Odwracając sie za siebie stwierdzamy że upłyneło już wiele czasu a my nadal tkwimy w tym w czym tkwiliśmy.
ale wtedy miejmy pretensje tylko sami do siebie za taki stan rzeczy.
można mieć i tel. i weekend i wspomnienia.
kwestia organizacji czasu i funduszy.
zawsze mnie bawi fakt, że jak ludzie się rozstaną to nie potrafią zachować dla siebie negatywnych emocji związanych ze swoją byłą/byłym.
kiedys była kotkiem
napisz lepiej jak tam MIKI ?
chodzi już do przedszkola?
fajnie, że babcia jest pod ręką.
mogłaś mu na pożegnanie rozwalić rzepkę w kolanie ale tak, żeby kulał do końca życia. taka pamiątka od byłej ukochanej
dobrze, że teraz a nie za 15 lat.
mógłby tylko utrzymywać w miarę stały kontakt z synem.
chodzi tylko o Mikiego
tylko nie zrób mu dziecka bo kto go bedzie potem z brzuchem chciał
Masz rację wiązanie się z facetami to głupota, dlatego ja szukam kobiety, są 100 razy fajniejsze
A twój wiek nie ma nic do tego czy wiele przeszłaś. Czasami życie potrafi dać kość w bardzo młodym wieku.
Ciekaw jestem tylko jak długo nie będziesz się wiązać z facetami.
Tak tylko się mówi, a jak przychodzi co do czego to robiły co innego.
Ja zawsze analizuje kilka razy a i tak podejmuje złą dewcyzje.
Nie wiem, ja to chyba lubie ryzyko