tylko o to chodzi zeby znalesc swoja 2 czesc i pokladac sobie zycie na tym konczy ...to jest nudne jak komus tyle do szczescia potrzeba zazdroszcze ,, ja baluje nadal.. sedno sprawy jest czy warto pisac sie na nastepne zwiazki przeciesz my sami siebie kaleczymy
Konto usunięte
07.01.2010 r. 17:47:57
napewno sensem życia nie można tego nazwac ???
mysle ze sens życia to jest to gdy sie spełniamy wewszystkim nie tylko miec żone partnerke ale i dzieci własny kwadrat ( w moim przypadku na wsi i tylko na wsi )miasto jest beee.
ale i też miec wszystko całe życie pod kontrola
Konto usunięte
07.01.2010 r. 17:49:10
Trudne pytanie zadałeś...
Konto usunięte
07.01.2010 r. 17:49:55
I cześć Gepard
Konto usunięte
07.01.2010 r. 17:51:32
Gepard...
Warto się na nie pisać...
Ale spróbuj poznać dziewczynę zanim się zaangażujesz uczuciowo
Konto usunięte
07.01.2010 r. 17:55:10
Dla mnie sens życia to być szczęśliwym...
I tylko tyle...
Jedni tak jak Mirek chcą rodzinę i dom na wsi inni pozycję i pieniądze a są tacy którzy na stare lata chcą mieć jakieś wspomnienia...
Dla każdego sensem życia jest coś innego i każdy do tego dąży...
Konto usunięte
07.01.2010 r. 17:55:40
Cześć Gosiu
Konto usunięte
07.01.2010 r. 17:58:07
A Gepard temat zadał i cicho siedzi jak mysz pod miotłą
Konto usunięte
07.01.2010 r. 17:58:31
Co u ciebie Gosiu??
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:00:00
gabrys wspomnienia i każda chwile to jaa mam na płytach blu ray zawsze robie zdjecia nawet wpraccy maniak jestem czasami ale tak szczeże to pieniedzy nie potrzeba mi bo mam staała prace dobze płatna dotego hobby moje kochane noi przyrode brakuje mi do szczescia kobiety i domku : i przedewszystkim zdrowia
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:00:33
Gabrys prysz na dupie i placic nie trzeba..ale czy ty bys chcial taka dziewczyne...ja mialem tylko 1 prawdziwa ...ale to jest zaqpomniana sprawa ..tylko ...
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:03:18
Ja mam takie potrzeby jak ty...
Czyli kochająca żona dzieci i dom...
Tylko miejsce gdzie ma stać domek się różni Bo ja chcę domek w mieście... No i nie wiem ile chciałbyś dzieci bo ja to czwóreczkę
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:05:05
To tak jak ja Gepard...
Tylko na jednej naprawdę mi zależało...
I Też to historia tylko...
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:05:27
Gosia Ty na mnie nie gniewaj sie przepraszam za wczoraj dzisiaj zrozumialem ze zylismy w dwuch innych swiatach ty wiesz swoje ja wiem swoje temu nie mielismy wspolnego temeatu...
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:05:59
Lepiej niż wczoraj Gosiu??
AGATA
07.01.2010 r. 18:08:39
kazdy ma swoj "sens zycia" dla jednego to bedzie szczescie, dla innego milosc,rodzina, jeszcze inni beda mowic ze ich sensem zycia jest zdobywanie wiedzy, pieniedzy.... jednak zycie samo w sobie jest sensem.....trzeba sobie wyznaczyc cel i dazyc do niego wtedy zycie bedzie mialo sens
AGATA
07.01.2010 r. 18:09:14
Witam wszystkich
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:10:45
Cześć Agatko
Dawno cię już nie widziałem
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:11:28
A jaki ty sobie wyznaczyłaś cel Agatko??
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:13:03
gabrys ja mam działki budowlane 3 zapisane na mnie wiec tylko sie budowac a co do dzieci to 3 lub 4 ale chce by hehe
ale najwazniejsze dla mnie to 2 osoba a noi zdrowwie
AGATA
07.01.2010 r. 18:13:12
no oczywiscie
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:15:12
AGATKO CZY CZLOWIEK B CZUJE SIE WTEDY SPELNIONY.. MOIM ZDANIEM ZAWSZE CZEGOS NAM BRAKUJE ZNASZ KOGOS SPELNIONEGO ZEBY POWIEDZIAL TAK MAM WSZYSTKO CO TRZEBA
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:17:16
Agatko ja na ciebie sie nie gniewam ,,
AGATA
07.01.2010 r. 18:17:25
Taka juz jest natura czlowieka, ze ciagle chce wiecej i niekoniecznie chodzi o kase
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:19:04
Ale co oczywiście Agatko??
Gosiu...
U mnie tak jak wczoraj...
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:20:52
nie gadajmy kto co ma bo to bezsens..to nic nie ma do tematu
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:20:55
jeśli tylko zdrowie na to pozwoli,to życie jest najważniejsze i najcenniejsze , bo jakieś tam luksusy to jest tylko rzecz nabyta. Więc ja się cieszę z każdego przeżytego dnia, bo nie jeden oddałby wiele tylko za życie
AGATA
07.01.2010 r. 18:22:02
Gabrys oczywiscie ze mam cele zyciowe, a jakie to moze nie bede tu pisac
Konto usunięte
07.01.2010 r. 18:22:46
Ja mam duzo i nie mam nic sens zycia ktos ma na sprzedarz
AGATA
07.01.2010 r. 18:23:20
Gepard to dobrze, ze sie na mnie nie gniewasz ale tak wlasciwie to chyba nie masz powodu zeby sie gniewac???
tylko o to chodzi zeby znalesc swoja 2 czesc i pokladac sobie zycie na tym konczy ...to jest nudne jak komus tyle do szczescia potrzeba zazdroszcze ,, ja baluje nadal.. sedno sprawy jest czy warto pisac sie na nastepne zwiazki przeciesz my sami siebie kaleczymy
napewno sensem życia nie można tego nazwac ???
nie tylko miec żone partnerke ale i dzieci własny kwadrat ( w moim przypadku na wsi i tylko na wsi )miasto jest beee.
mysle ze sens życia to jest to gdy sie spełniamy wewszystkim
ale i też miec wszystko całe życie pod kontrola
Trudne pytanie zadałeś...
I cześć Gepard
Gepard...
Warto się na nie pisać...
Ale spróbuj poznać dziewczynę zanim się zaangażujesz uczuciowo
Dla mnie sens życia to być szczęśliwym...
I tylko tyle...
Jedni tak jak Mirek chcą rodzinę i dom na wsi inni pozycję i pieniądze a są tacy którzy na stare lata chcą mieć jakieś wspomnienia...
Dla każdego sensem życia jest coś innego i każdy do tego dąży...
Cześć Gosiu
A Gepard temat zadał i cicho siedzi jak mysz pod miotłą
Co u ciebie Gosiu??
gabrys wspomnienia i każda chwile to jaa mam na płytach blu ray
zawsze robie zdjecia nawet wpraccy
maniak jestem czasami
ale tak szczeże to pieniedzy nie potrzeba mi bo mam staała prace dobze płatna dotego hobby moje kochane noi przyrode brakuje mi do szczescia kobiety
i domku :
i przedewszystkim zdrowia
Gabrys prysz na dupie i placic nie trzeba..ale czy ty bys chcial taka dziewczyne...ja mialem tylko 1 prawdziwa ...ale to jest zaqpomniana sprawa ..tylko ...
Ja mam takie potrzeby jak ty...
Czyli kochająca żona dzieci i dom...
Tylko miejsce gdzie ma stać domek się różni Bo ja chcę domek w mieście... No i nie wiem ile chciałbyś dzieci bo ja to czwóreczkę
To tak jak ja Gepard...
Tylko na jednej naprawdę mi zależało...
I Też to historia tylko...
Gosia Ty na mnie nie gniewaj sie przepraszam za wczoraj dzisiaj zrozumialem ze zylismy w dwuch innych swiatach ty wiesz swoje ja wiem swoje temu nie mielismy wspolnego temeatu...
Lepiej niż wczoraj Gosiu??
kazdy ma swoj "sens zycia" dla jednego to bedzie szczescie, dla innego milosc,rodzina, jeszcze inni beda mowic ze ich sensem zycia jest zdobywanie wiedzy, pieniedzy.... jednak zycie samo w sobie jest sensem.....trzeba sobie wyznaczyc cel i dazyc do niego wtedy zycie bedzie mialo sens
Witam wszystkich
Cześć Agatko
Dawno cię już nie widziałem
A jaki ty sobie wyznaczyłaś cel Agatko??
gabrys ja mam działki budowlane 3 zapisane na mnie
wiec tylko sie budowac a co do dzieci to 3 lub 4 ale chce by hehe
ale najwazniejsze dla mnie to 2 osoba a noi zdrowwie
no oczywiscie
AGATKO CZY CZLOWIEK B CZUJE SIE WTEDY SPELNIONY.. MOIM ZDANIEM ZAWSZE CZEGOS NAM BRAKUJE ZNASZ KOGOS SPELNIONEGO ZEBY POWIEDZIAL TAK MAM WSZYSTKO CO TRZEBA
Agatko ja na ciebie sie nie gniewam ,,
Taka juz jest natura czlowieka, ze ciagle chce wiecej
i niekoniecznie chodzi o kase
Ale co oczywiście Agatko??
Gosiu...
U mnie tak jak wczoraj...
nie gadajmy kto co ma bo to bezsens..to nic nie ma do tematu
jeśli tylko zdrowie na to pozwoli,to życie jest najważniejsze i najcenniejsze , bo jakieś tam luksusy to jest tylko rzecz nabyta. Więc ja się cieszę z każdego przeżytego dnia, bo nie jeden oddałby wiele tylko za życie
Gabrys oczywiscie ze mam cele zyciowe, a jakie to moze nie bede tu pisac
Ja mam duzo i nie mam nic sens zycia ktos ma na sprzedarz
Gepard to dobrze, ze sie na mnie nie gniewasz
ale tak wlasciwie to chyba nie masz powodu zeby sie gniewac???