Z czystej ciekawości przeglądam sponsoring.. i takie pytanie a raczej myśl większość studentek zarabia na studia poprzez sex ? to żałosne że w Polsce kobiety muszą tak zarabiać na wykształcenie..
Konto usunięte
07.01.2010 r. 13:11:50
Marcelak im jest tak latwiej ..dobieraja sobie nowy przedmiot .z praktykami.nie musza pozniej z niego egzaminow zdawac i powiedz kto wtedy moze sobie w oczy spojzec ..taki chlop po zawodowce czy taka lafiryda po studijach..ktora potem sie wywyzsza ze ona taka mondra...
Marcelek
07.01.2010 r. 13:13:04
Hmm już bym wolał być po zawodówce niż się tak poniżać
Konto usunięte
07.01.2010 r. 13:20:57
ja szanuje te studentki ktore pracuja na myjni po 4 funty za godzine po 12 godzin sprzedaja kwiaty ..cos robia ..znam takie wynajmuje .pokoje..byly ostatnio z plocka..dziewczyny spoko glowe na karku dupo jest latwo zarabiac ..ale zapierdalac po 12 godzin to za ciezko lepiej polozyc sie i skarbonke z **cenzura** y zrobic
Marcelek
07.01.2010 r. 13:32:14
Hmm z drugiej strony facet też chory że wydaję kasę..
Konto usunięte
07.01.2010 r. 13:36:42
w angli majo 3..4 razy wiecej ..ale pomyslec tylko ..wala brudasy ..czarnuchy turasy ..i i cala mieszanina .a potem wraca do polski i znajdzie jakiegos frajera...o czym biedaczyna nic nie wie
Anka
07.01.2010 r. 13:56:03
Ja niewyobrazam sobie jak można handlować własnym ciałem masakra,laski się nieszanują
Konto usunięte
07.01.2010 r. 13:59:38
laski .dobre...laski to one robia ...to sa...aj ..dobra
Anka
07.01.2010 r. 14:01:56
Ta laski starym dziadkom bleeeee
Konto usunięte
07.01.2010 r. 14:03:23
Marcelek dlatego niechce słyszec o kobiecie studentce czsami taka mi napisze to jej walne zee ja skonczyłem tylko 3 klasy podstawówki i ucieka
Konto usunięte
07.01.2010 r. 14:05:20
Aniu szanowanie ssie jest swoja droga ale one poprostu ida na łatwizne proste da taka **cenzura** raz i ma 300 czy 5500 a ty musisz zasówac na to 2 dni
Konto usunięte
07.01.2010 r. 14:10:12
taaa studentki a pusto mają w głowie że hej, tak to jest jak za kasę i seks kolokwium się zalicza
Konto usunięte
07.01.2010 r. 14:10:18
narazie zarabia tyle potem wylonduje jako tirowka z butelka wody..i recznczkiem. .jak nie masz szacunku sam do siebie to nie masz nic kasa jego nie odkupisz.
Konto usunięte
07.01.2010 r. 14:13:34
ja sie juz wiele razy wypowiadałam na ten temat....ale conam po słowach jak i tak swiata nie zmienimy....hmmm
tak było jest i bedzie ....niektóre dziewczyny wola isc na łatwizne...dam **cenzura** ...egzamin zaliczony...
ale bywa tak tez ze sam cały profesor sie uwzina na studentke....ale to nie jest powód by nie szanowac swego ciała....
hmmm osobiscie nie toleruje i nie lubie takich osób..bo nic nie usprawiedliwia takiego postepowania
Konto usunięte
07.01.2010 r. 14:22:19
gepard a na starosc bedzie chodzic jak KACZKA :d
Konto usunięte
07.01.2010 r. 14:32:25
w końcu **cenzura** nie mydło
Konto usunięte
07.01.2010 r. 14:35:56
szukam sponsora ktory zapewni mi to czego potrzebuje kazda kobieta i nie mam tu na mysli uczuc
przeczytałem to u własnie jakiejs 24 latki powiem tyle
LATA W KUPIE ROZUM W DUPIE !!!
Konto usunięte
07.01.2010 r. 15:02:41
Dla mnie jest to nie do pomyślenia.
W Polsce sytuacja jest jaka jest ,ale moim zdaniem kto chce pracować ten prace znajdzie.
Uważam ,że te kobiety już się rodzą z taka predyspozycją,że nie przeszkadza im to z kim tylko za ile ,ja nigdy nie przespałabym się z kimś,do kogo nic bym nie czuła i gardze mężczyznami ,którzy korzystają z usług takich kobiet
Konto usunięte
07.01.2010 r. 15:04:33
maja Ago ale tez nie wierze...zeby ktos wydawal tyle kasy na lafiryde...to chore jest to one powiwinne placic za to ze je ktos rusza...
Konto usunięte
07.01.2010 r. 15:06:34
aga no stwierdził bez obrazy może po twoim wygladzie ze nieda wiecej ?? ja bym kota w worku nnie kupił
no ci co płaca za sex to naprawde masakra smieszni kolesie sa
co do koleżanki poniżej może byc tak ze cie do tego sytuacja zmusi lub cie porwa za granice i tam bedziesz robic lody w prezecie do zestawu w mc donald
Konto usunięte
07.01.2010 r. 15:07:21
gepard takiej to bym nawet patykiem nie ddotknoł
Konto usunięte
07.01.2010 r. 15:09:57
żadna sytuacja mnie nie zmusi do tego,aby w ten sposób zarabiać
Konto usunięte
07.01.2010 r. 15:13:05
Neron TY TO NAWET JE NA GLOWE BIJESZ
Konto usunięte
07.01.2010 r. 15:14:45
pewnie dla tego że już zarobiłass na sw techniku na całe życie
żart
Konto usunięte
07.01.2010 r. 15:21:13
Panie gepard jestem kobietą i wypraszam sobie takie insynuacje, mam już tego dość,
ale przyznam się ,że neron to mój facet a skoro on ma tu konto ja też mogę je mieć,a tobie nic do tego ,a jeśli ma pan jakieś zażalenia ,to chyba nie w tej rubryce,i prosze skończyć wreszcie te podchody
Konto usunięte
07.01.2010 r. 15:24:03
panie Mirosławie ,nie bawią mnie takie żarty
Konto usunięte
07.01.2010 r. 15:56:35
niemusza cie bawic wystarczy że mnie baawia
Konto usunięte
07.01.2010 r. 16:00:55
gepard to neron to facet czy kobieta wreszcie ???
Konto usunięte
07.01.2010 r. 16:10:58
a może jest jakaś odważna co szuka sponsoringu ?
i napisze coś na forum...
Z czystej ciekawości przeglądam sponsoring.. i takie pytanie a raczej myśl większość studentek zarabia na studia poprzez sex ? to żałosne że w Polsce kobiety muszą tak zarabiać na wykształcenie..
Marcelak im jest tak latwiej ..dobieraja sobie nowy przedmiot .z praktykami.nie musza pozniej z niego egzaminow zdawac i powiedz kto wtedy moze sobie w oczy spojzec ..taki chlop po zawodowce czy taka lafiryda po studijach..ktora potem sie wywyzsza ze ona taka mondra...
Hmm już bym wolał być po zawodówce niż się tak poniżać
ja szanuje te studentki ktore pracuja na myjni po 4 funty za godzine po 12 godzin sprzedaja kwiaty ..cos robia ..znam takie wynajmuje .pokoje..byly ostatnio z plocka..dziewczyny spoko glowe na karku dupo jest latwo zarabiac ..ale zapierdalac po 12 godzin to za ciezko lepiej polozyc sie i skarbonke z **cenzura** y zrobic
Hmm z drugiej strony facet też chory że wydaję kasę..
w angli majo 3..4 razy wiecej ..ale pomyslec tylko ..wala brudasy ..czarnuchy turasy ..i i cala mieszanina .a potem wraca do polski i znajdzie jakiegos frajera...o czym biedaczyna nic nie wie
Ja niewyobrazam sobie jak można handlować własnym ciałem masakra,laski się nieszanują
laski .dobre...laski to one robia ...to sa...aj ..dobra
Ta laski starym dziadkom bleeeee
Marcelek dlatego niechce słyszec o kobiecie studentce czsami taka mi napisze to jej walne zee ja skonczyłem tylko 3 klasy podstawówki i ucieka
Aniu szanowanie ssie jest swoja droga ale one poprostu ida na łatwizne proste da taka **cenzura** raz i ma 300 czy 5500 a ty musisz zasówac na to 2 dni
taaa studentki a pusto mają w głowie że hej, tak to jest jak za kasę i seks kolokwium się zalicza
narazie zarabia tyle potem wylonduje jako tirowka z butelka wody..i recznczkiem. .jak nie masz szacunku sam do siebie to nie masz nic kasa jego nie odkupisz.
ja sie juz wiele razy wypowiadałam na ten temat....ale conam po słowach jak i tak swiata nie zmienimy....hmmm
tak było jest i bedzie ....niektóre dziewczyny wola isc na łatwizne...dam **cenzura** ...egzamin zaliczony...
ale bywa tak tez ze sam cały profesor sie uwzina na studentke....ale to nie jest powód by nie szanowac swego ciała....
hmmm osobiscie nie toleruje i nie lubie takich osób..bo nic nie usprawiedliwia takiego postepowania
gepard a na starosc bedzie chodzic jak KACZKA :d
w końcu **cenzura** nie mydło
szukam sponsora ktory zapewni mi to czego potrzebuje kazda kobieta i nie mam tu na mysli uczuc
przeczytałem to u własnie jakiejs 24 latki powiem tyle
LATA W KUPIE ROZUM W DUPIE !!!
Dla mnie jest to nie do pomyślenia.
W Polsce sytuacja jest jaka jest ,ale moim zdaniem kto chce pracować ten prace znajdzie.
Uważam ,że te kobiety już się rodzą z taka predyspozycją,że nie przeszkadza im to z kim tylko za ile ,ja nigdy nie przespałabym się z kimś,do kogo nic bym nie czuła i gardze mężczyznami ,którzy korzystają z usług takich kobiet
maja Ago ale tez nie wierze...zeby ktos wydawal tyle kasy na lafiryde...to chore jest to one powiwinne placic za to ze je ktos rusza...
aga no stwierdził bez obrazy może po twoim wygladzie ze nieda wiecej ?? ja bym kota w worku nnie kupił
smieszni kolesie sa
może byc tak ze cie do tego sytuacja zmusi lub cie porwa za granice i tam bedziesz robic lody w prezecie do zestawu w mc donald
no ci co płaca za sex to naprawde masakra
co do koleżanki poniżej
gepard takiej to bym nawet patykiem nie ddotknoł
żadna sytuacja mnie nie zmusi do tego,aby w ten sposób zarabiać
Neron TY TO NAWET JE NA GLOWE BIJESZ
pewnie dla tego że już zarobiłass na sw techniku
na całe życie
żart
Panie gepard jestem kobietą i wypraszam sobie takie insynuacje, mam już tego dość,
ale przyznam się ,że neron to mój facet a skoro on ma tu konto ja też mogę je mieć,a tobie nic do tego ,a jeśli ma pan jakieś zażalenia ,to chyba nie w tej rubryce,i prosze skończyć wreszcie te podchody
panie Mirosławie ,nie bawią mnie takie żarty
niemusza cie bawic wystarczy że mnie baawia
gepard to neron to facet czy kobieta wreszcie ???
a może jest jakaś odważna co szuka sponsoringu ?
i napisze coś na forum...
niema takich
wszystkie wymiekaja