mdli mnie juz na wasz widok , moze na jakis czas usuniecie swoje konta
kaja
25.03.2012 r. 22:15:56
na złość całemu światu jeszcze
kaja
25.03.2012 r. 22:18:26
urlop mam w maju
kaja
25.03.2012 r. 22:27:32
TIBI dlaczego ty tak wszystkich nie lubisz
kaja
25.03.2012 r. 22:30:03
albo nie lubisz albo lubisz być nie miły jakoś tak zauważyłam
kaja
25.03.2012 r. 22:31:24
ale może się mylę
kaja
25.03.2012 r. 22:36:35
a to wszystko jasne masz w tym swój cel Tylko jak pójdziemy na urlop to komu będziesz urozmaicał
kaja
25.03.2012 r. 22:37:44
i nie zauważyłam żadnego słodzenia jeszcze dobrze widzę
R.I.P
25.03.2012 r. 22:42:36
Tibi nikt nie rozumie Twojego poczucia humoru i tego ze podchodzisz z duzym dystansem do szystkiego... chyba mam racje nie wiem moze sie myle tutaj wiele osob za bardzo bierze wszystko do siebie i niepotrzebnie sie napina..
kaja
25.03.2012 r. 22:45:20
Marcin ja się nie napinam jestem rozlużniona po prostu zapytałam więc nie rób afery
kaja
25.03.2012 r. 22:46:11
aniu ty też nie rozumiesz tych żartów
kaja
25.03.2012 r. 22:47:32
myślałam że tylko ja nie kumata
R.I.P
25.03.2012 r. 22:47:57
moze sie myle nie wiem nie znam tego czlowieka to jest tylko portal internetowy tutaj wszystko jest mozliwe nawet to ze Tibi moze byc kobieta
R.I.P
25.03.2012 r. 22:49:06
ale co by nie pisac drogie Panie to trzeba do wszystkiego podchodzic z dystansem duzym bardzo duzym na tego typu portalach..
kaja
25.03.2012 r. 22:53:06
ja tam nie wiem czy TIBI to Tibi czy matka teresa ale czasami przegina w stosunku do kobiet
R.I.P
25.03.2012 r. 22:57:01
widocznie lubi prowokowac Aniu jak by tak kazdy pisal to co inni by chcieli slyszec to by nudno tutaj bylo ja tez kiedys poruszylem kontrowersyjne temaciki ale zrobilem to z duzym dystansem do tego co napisalem i mam nadzieje ze Tibi tez tak robi i ze jest w realu wartosciowym czlowiekiem przynajmniej mam taka nadzieje
R.I.P
25.03.2012 r. 23:03:22
nawet i takie tematy tabu trzeba poruszyc ale z dystansem do tego oczywiscie duzym co niektore osoby za bardzo sie napinaly na mnie tak jak by o czyms takim nie wiedzialy a moze nie chca wiedziec bo i po co przeciez
R.I.P
25.03.2012 r. 23:05:51
a tak wogole to dobra masz pamiec Aniu
R.I.P
25.03.2012 r. 23:07:06
pewnie z tego wszystkiego chcialy mi nasr... na glowe
mdli mnie juz na wasz widok , moze na jakis czas usuniecie swoje konta
na złość całemu światu
jeszcze
urlop mam w maju
TIBI dlaczego ty tak wszystkich nie lubisz
albo nie lubisz albo lubisz być nie miły jakoś tak zauważyłam
ale może się mylę
a to wszystko jasne masz w tym swój cel
Tylko jak pójdziemy na urlop to komu będziesz urozmaicał
i nie zauważyłam żadnego słodzenia jeszcze dobrze widzę
Tibi nikt nie rozumie Twojego poczucia humoru i tego ze podchodzisz z duzym dystansem do szystkiego... chyba mam racje nie wiem moze sie myle
tutaj wiele osob za bardzo bierze wszystko do siebie i niepotrzebnie sie napina..
Marcin ja się nie napinam jestem rozlużniona po prostu zapytałam więc nie rób afery
aniu ty też nie rozumiesz tych żartów
myślałam że tylko ja nie kumata
moze sie myle nie wiem nie znam tego czlowieka to jest tylko portal internetowy tutaj wszystko jest mozliwe nawet to ze Tibi moze byc kobieta
ale co by nie pisac drogie Panie to trzeba do wszystkiego podchodzic z dystansem duzym bardzo duzym na tego typu portalach..
ja tam nie wiem czy TIBI to Tibi czy matka teresa ale czasami przegina w stosunku do kobiet
widocznie lubi prowokowac
Aniu jak by tak kazdy pisal to co inni by chcieli slyszec to by nudno tutaj bylo
ja tez kiedys poruszylem kontrowersyjne temaciki ale zrobilem to z duzym dystansem do tego co napisalem i mam nadzieje ze Tibi tez tak robi i ze jest w realu wartosciowym czlowiekiem przynajmniej mam taka nadzieje
nawet i takie tematy tabu trzeba poruszyc
ale z dystansem do tego oczywiscie duzym
co niektore osoby za bardzo sie napinaly na mnie tak jak by o czyms takim nie wiedzialy
a moze nie chca wiedziec bo i po co przeciez
a tak wogole to dobra masz pamiec Aniu
pewnie z tego wszystkiego chcialy mi nasr... na glowe
niech zgadne pewnie mialas poszukac jakiegos poradnika -jak poderwac faceta
to jestes swieta jak aniolek
przeczytalas ten poradnik no i co nie pomoglo jednak musialas z probowki
to co Ty za poradniki czytasz
o tym sie nie czyta tylko sie ROBI!
czytaj tylko moje poradniki to bedziesz wiedziala
Aniu? zrobić ci dziecko?
Bo ja robię tylko inteligentne i ładne.
Jedno, ale to był wypadek