Czy jest możliwość byś zrobił blokadę, coby każdy użytkownik mógł się logować tylko z jednego numeru IP??? czy jak to tam się nazywa. Bardzo byśmy prosili...to znaczy na razie ja proszę ale myslę, że uzbiera się osób wiecej. Przemyśl. Myslę ze zaoszczedzisz tym sobie wiele roboty
Pozdrawiam.... S.
Gepard
25.03.2012 r. 14:32:53
no to bylo by dobre tylko ze dlugo by mnie nie bylo znowu tylko mam te konto odblokowane
Tomek
25.03.2012 r. 14:37:59
Jestem za. Bardzo dobry pomysł.
Tomek
25.03.2012 r. 14:39:36
Tylko szczerze mówiąc nie sądze by admin to zrobił bo zmniejszy to ilość użytkowników a to nie jest mu na rękę.
Tomek
25.03.2012 r. 14:44:21
Sylwuś. Serwisy tego typu promują się ilością użytkowników i na tym to polega. Dla nich czym więcej kont tym ładnniej wygląda. A to co się dzieje na forum to już inna sprawa.
Gepard
25.03.2012 r. 14:46:23
ale ciekaw jestem ile by nas tu zostalo.. nie zdziwilbym sie ze na tym forum jest tylko 20 osob .. na ktorych przypada 200kont na leb
Tomek
25.03.2012 r. 14:48:37
Gepard, właśnie o to chodzi.
Smerfetka, wiem że jest syf. Ja te jestem za redukcją wirtualnych kont.
Gepard
25.03.2012 r. 14:52:20
ale kogo ja tu obrazam anka ja nawet nie wiem jak sie nazywasz skad jeestes co ja o tobie wiem i co ty mnie obchodzisz..obrazac kogos to trxeba wiedziec co
Gepard
25.03.2012 r. 14:56:12
tylko niech mi moje 5 kont geparda wpierw oblokuje kuzwa se wybiore ktore zostawie
R.I.P
25.03.2012 r. 14:58:47
Tomek masz racje to nie jest adminowi na reke i napewno nigdy tego nie zrobi i bedzie nadal tolerowal miedzy innymi CHAMSTWO co niektorych tutaj osob... A tak wogole ludzie co wy tak biadolicie wezcie sie za siebie ogarnijcie super pogoda slonce swieci a wy nadal tutaj przesiadujecie az tak ciezko wam w realu poznac kogos.Nie macie znajomych przyjaciol jakies impry spotkania przy grillu itd.. Sporo osob jest odmiennego zdania i mnie obraza wiadomo z czego to sie bierze poniewaz w realu nie istnieja!! Prawda boli!Dla nich zbawieniem sa portale randkowe i do tego jeszcze za friko I niech kazdy nie bierze tego co pisze tak bardzo do siebie bo jest tez grono fajnych ludzi tutaj z ktorymi warto poklikac od czasu do czasu..
Gepard
25.03.2012 r. 15:00:49
wiesz jedno juz ponad rok zablokowal przysylaja mi na meila ze mam wiadomosci i czemu sie nie loguje tylko ..ku.rwa jak ...kilka dni temu poprosilem ze mi odblokowal myslisz ze to zrobil napisal tylko ze nie wie o co chodzi kurde o zosiki majty chodzi
Gepard
25.03.2012 r. 15:02:14
to wyp.erdalaj smieciu na dwor przewietrz sie brudzie co za idiota
R.I.P
25.03.2012 r. 15:04:00
Sylka jesli przesaduje to nie po to zeby randkowac wejdz na profil moj i zobacz nikogo nie szukam! Mozecie sobie myslec co chcecie ja tylko wyrazilem swoje zdanie,,,, to jest wasze zycie i wasza sprawa!
Gepard
25.03.2012 r. 15:05:17
jeszcze tu smrodzisz cos pierdziales o dworze wyjdz z kanalu to takie proste klape popchnijw gore gumisiu
Gepard
25.03.2012 r. 15:09:24
on na mydlo tu zbiera w plynie
Gepard
25.03.2012 r. 15:10:29
no co wy guza tu nie szukacie a ja myslalem ze go tu znajde
Gepard
25.03.2012 r. 15:16:02
no co nabic mi go chcesz
R.I.P
25.03.2012 r. 15:17:58
Smerfeto ja tak wlasnie myslalem ze tylko wiekszosc tutaj siedzi dla zabawy i podchodzi do tego wszystkiego z duzym bardzo dystansem Bo przeciez w realu ciezko o prawdziwa milosc przyjazn a co dopiero tutaj na tego typu portalach,,,ale po reakcjach co niektorych osob na moje posty stwierdzilem ze sie myle.To wszystko dzieki za uwage zycze milego popoludnia
Gepard
25.03.2012 r. 15:21:40
jezu co za idiota idz stad jezu kupie ci ju sam te mydlo
Gepard
25.03.2012 r. 15:25:13
smerfetko ale nie dosiegniesz nawet z taboretu
Gepard
25.03.2012 r. 15:37:51
ale ty mnie bedziesz musiala znaisc a to wbrew regulom ..przeciesz ty nikogo nie szukasz tu jak wszyscy
Gepard
25.03.2012 r. 15:44:18
e taki guz to nie guz nawet nie zaboli ...
Gepard
25.03.2012 r. 15:49:23
tak mnie lubisz az sie martwisz
Gepard
25.03.2012 r. 15:55:06
a masz lubic e to kurde kogo ja znajde kto mi guza nabije..e ja sie tak nie bawie .wkurzam rogam gnebie i co slysze ze cie lubie
Gepard
25.03.2012 r. 16:02:20
to przepraszam cie musze to poprawic to idz teraz po jakies srodki uspokajace i chusteczke..najlepiej wes recznik
Gepard
25.03.2012 r. 16:08:13
no to usiadz zebys nie zemdlala z wrazenia jak po tobie pojade
Gepard
25.03.2012 r. 16:11:24
no to zaczynamy ale ci dowalilem cio masz jeszcze tym cie dobilem
Gepard
25.03.2012 r. 16:17:59
no to wiecej mnie nie zaczepiaj ..masz nauczke ..teraz idz w cos letkiego sie ubiez idziemy auto myc bo wstyd jezdzic..dam ci za szlauch muj potrzymac
Gepard
25.03.2012 r. 16:25:23
no mozesz nie wiezyc ale umiem czasami byc mily.. tylko nikomu o tym nie mow bo beda sie zemnie smiali
Gepard
25.03.2012 r. 16:33:32
sam jejku ide..mam wyjscie kurde nie chce sie wstawac ale ide.........&feature=related
Czy jest możliwość byś zrobił blokadę, coby każdy użytkownik mógł się logować tylko z jednego numeru IP??? czy jak to tam się nazywa. Bardzo byśmy prosili...to znaczy na razie ja proszę ale myslę, że uzbiera się osób wiecej. Przemyśl. Myslę ze zaoszczedzisz tym sobie wiele roboty
Pozdrawiam.... S.
no to bylo by dobre tylko ze dlugo by mnie nie bylo znowu tylko mam te konto odblokowane
Jestem za. Bardzo dobry pomysł.
Tylko szczerze mówiąc nie sądze by admin to zrobił bo zmniejszy to ilość użytkowników a to nie jest mu na rękę.
Sylwuś. Serwisy tego typu promują się ilością użytkowników i na tym to polega. Dla nich czym więcej kont tym ładnniej wygląda. A to co się dzieje na forum to już inna sprawa.
ale ciekaw jestem ile by nas tu zostalo..
nie zdziwilbym sie ze na tym forum jest tylko 20 osob .. na ktorych przypada 200kont na leb
Gepard, właśnie o to chodzi.
Smerfetka, wiem że jest syf. Ja te jestem za redukcją wirtualnych kont.
ale kogo ja tu obrazam
anka ja nawet nie wiem jak sie nazywasz skad jeestes co ja o tobie wiem i co ty mnie obchodzisz..obrazac kogos to trxeba wiedziec co
tylko niech mi moje 5 kont geparda wpierw oblokuje kuzwa se wybiore ktore zostawie
Tomek masz racje to nie jest adminowi na reke i napewno nigdy tego nie zrobi i bedzie nadal tolerowal miedzy innymi CHAMSTWO co niektorych tutaj osob... A tak wogole ludzie co wy tak biadolicie wezcie sie za siebie ogarnijcie super pogoda slonce swieci a wy nadal tutaj przesiadujecie az tak ciezko wam w realu poznac kogos.Nie macie znajomych przyjaciol jakies impry spotkania przy grillu itd.. Sporo osob jest odmiennego zdania i mnie obraza wiadomo z czego to sie bierze poniewaz w realu nie istnieja!! Prawda boli!Dla nich zbawieniem sa portale randkowe i do tego jeszcze za friko
I niech kazdy nie bierze tego co pisze tak bardzo do siebie bo jest tez grono fajnych ludzi tutaj z ktorymi warto poklikac od czasu do czasu..
wiesz jedno juz ponad rok zablokowal przysylaja mi na meila ze mam wiadomosci i czemu sie nie loguje tylko ..ku.rwa jak ...kilka dni temu poprosilem ze mi odblokowal myslisz ze to zrobil napisal tylko ze nie wie o co chodzi
kurde o zosiki majty chodzi
to wyp.erdalaj smieciu na dwor przewietrz sie brudzie co za idiota
Sylka jesli przesaduje to nie po to zeby randkowac wejdz na profil moj i zobacz
nikogo nie szukam! Mozecie sobie myslec co chcecie ja tylko wyrazilem swoje zdanie,,,, to jest wasze zycie i wasza sprawa!
jeszcze tu smrodzisz cos pierdziales o dworze wyjdz z kanalu to takie proste klape popchnijw gore gumisiu
on na mydlo tu zbiera w plynie
no co wy guza tu nie szukacie
a ja myslalem ze go tu znajde
no co nabic mi go chcesz
Smerfeto ja tak wlasnie myslalem ze tylko wiekszosc tutaj siedzi dla zabawy i podchodzi do tego wszystkiego z duzym bardzo dystansem Bo przeciez w realu ciezko o prawdziwa milosc przyjazn a co dopiero tutaj na tego typu portalach,,,ale po reakcjach co niektorych osob na moje posty stwierdzilem ze sie myle.To wszystko dzieki za uwage zycze milego popoludnia
jezu co za idiota idz stad jezu kupie ci ju sam te mydlo
smerfetko ale nie dosiegniesz nawet z taboretu
ale ty mnie bedziesz musiala znaisc
a to wbrew regulom ..przeciesz ty nikogo nie szukasz tu jak wszyscy
e taki guz to nie guz nawet nie zaboli
...
tak mnie lubisz az sie martwisz
a masz lubic
e to kurde kogo ja znajde kto mi guza nabije..e ja sie tak nie bawie .wkurzam rogam gnebie i co slysze ze cie lubie
to przepraszam cie musze to poprawic
to idz teraz po jakies srodki uspokajace i chusteczke..najlepiej wes recznik
no to usiadz zebys nie zemdlala z wrazenia jak po tobie pojade
no to zaczynamy
ale ci dowalilem cio masz jeszcze
tym cie dobilem
no to wiecej mnie nie zaczepiaj ..masz nauczke
..teraz idz w cos letkiego sie ubiez idziemy auto myc bo wstyd jezdzic..dam ci za szlauch muj potrzymac
no mozesz nie wiezyc ale umiem czasami byc mily..
tylko nikomu o tym nie mow bo beda sie zemnie smiali
sam jejku ide..mam wyjscie
kurde nie chce sie wstawac ale ide.........&feature=related