forum

Rozrywka i uczucia

Drodzy Mkontaktowicze oraz Forumowicze

1. Delfina 20.05.2009 r. 20:07:17

Pozdrawiam przede wszystkim Ciebie gorąco i proszę abyś ucałowała ode mnie swojego narzeczonego w czułko oczywiście                 ..Przeczytałam Twój post i ..właśnie i ...Nic dodać i nic ująć.... A przede wszystkim Pozdrawiam Wszystkich i zastanówmy się trochę nad słowami jakie piszemy,bo wypowiedziane słowo ulatnia się a napisane pozostaje i wydaje Nam opinię jakimi jesteśmy////

2. ... 20.05.2009 r. 20:28:22

i zastanawiam się, kiedy przestaniemy na tym forum się gryźć a zaczniemy kochać   uśmiechnięty   )

3. Delfina 20.05.2009 r. 20:33:07

Na Forum to raczej niemożliwe..Wiesz mało ludzi jest tolerancyjnych..wyrozumiałych ..czyli z miłości na Forum nici...

4. ... 20.05.2009 r. 21:15:45

tyle tu fajnych dziewczyn   uśmiechnięty   )

5. Delfina 20.05.2009 r. 21:30:14

Powiadasz iż fajne są ..ale chyba tylko niektóre..no tak chyba źle to ujęłam ile osobowości tyle typów czyli wszyscy my piękni..   uśmiechnięty   )))) Pozdrawiam

6. Konto usunięte 20.05.2009 r. 21:51:11

mi się podobasz myślę że jesteś ok

7. ... 20.05.2009 r. 22:36:22

to już zapewne bogini   uśmiechnięty  

8. Konto usunięte 21.05.2009 r. 16:07:26

Poziom kontaktow miedzy ludzkich na tym forum pozostawia wiele do dyskusji...

9. Konto usunięte 22.05.2009 r. 23:07:40

Kalinko , jeżeli Ty masz chłopaka , to ukłon w jego stronę że z Tobą wytrzymuje   uśmiechnięty   )

10. Kalina 22.05.2009 r. 23:51:26

Na wstępie dziękuję Wszystkim tym którzy pofatygowali się wysłać do mnie obraźliwe wiadomości prywatne. Niestety nie jestem Wam wszystkim w stanie na nie odpowiedź prywatnie, więc ujmę to wszystko tutaj, tak mniej więcej. Odpowiedź dostały tylko wybrane osoby.
    No więc moi mili, to że mam kilka centymetrów więcej tam gdzie więcej powinno być NIE oznacza że jestem GRUBA jak to większa grupa twierdzi. Zdjęcia które są na moim profilu są MOJE, nie z internetu. Wiem, trudno Wam w to uwierzyć, ale są osoby, które interesują się takimi osobami jak ja, mają czas oraz ochotę na robienie profesjonalnych zdjęć. Nie żałuję że "nie mam" takiego "super sexu" jak panienki szukające sponsora, bo mam o wiele lepszy. Aaaa... i najważniejsze, w cale nie chcę błyszczeć na forum, bo, za przeproszeniem, w dupie mi to gra co sobie o mnie tutaj sądzicie, jest taki guziczek który wyłącza komputer. Więc teraz jestem a za chwilę mnie nie ma.. A co do szukania. Chłopaki ja NIKOGO nie szukam. Jestem Kobietą, która znalazła swoje szczęście, i w cale nie był mi potrzebny do tego jakiś portal społecznościowy. Widocznie jestem na tyle atrakcyjną kobietą, że nie musiałam siedzieć przed komputerem żeby ktoś mnie pokochał... A właśnie, co do siedzenia przed komputerem, do dziewczyn, nie siedzę cały dzień przed komputerem, tylko w tedy kiedy mam czas i ochotę   uśmiechnięty  
    A co do mojej "wielkiej **cenzura** " to w cale jej nie mam
    Dziękuję Wam za uwagę przeczytania tego posta, Pozdrawiam. Kalina (Tak, to moja imię)

11. Konto usunięte 22.05.2009 r. 23:51:26

jestes gruba i tyle
    widocznie jak jola zauwazyla klamiesz "kamilko"
    a klamstwo ma ktotke nozki i jak widac tuczy.BEEEEEEEEEEEEEE nie moge sobie tego wyobrazac grubas z krotkimi nozkami.