ty jestes do uslug a co lecisz na latwizne jak pies ..musisz byc beznadziejny ze chcesz brac c popadnie temu od takich jak ty nawet psa nie puszczam na podworko samego
Gepard
31.03.2012 r. 09:55:57
tak myslisz moze mam sie gosciu nazwac tak jak ty wielkim schowac ryja i tu nadawac jaki z ciebie jest nietoperek a sorry batman
Gepard
31.03.2012 r. 10:17:52
czy sa lepsze to ty wiesz jestes expertem ..widze ze znasz sie na zwierzetach ..nikomu nie zalujesz to lepiej stane du.pskiem w strone sciany
tomi
31.03.2012 r. 10:31:00
Ale mamy tu wolność słowa!
Gepard
31.03.2012 r. 10:36:54
to idz to powiedz tym co cie posluchaja mi twoja wolnosc i ty ..jestescie tak wazni jak to co wczoraj spuscilem w kiblu
Malwina
31.03.2012 r. 10:38:51
każdy pisze co chce ważne aby się nawzajem nie obrażać jak widać, nie wszyscy się stosują do tego
Gepard
31.03.2012 r. 10:41:40
sluchaj malwinka ..a co mnie to obchodzi co ..ja w kiblu spuszczam ....ty sie zastanawiasz nad tym..
Malwina
31.03.2012 r. 10:45:50
Gep, czy ty przypadkiem nie wstałeś dziś lewą nogą
szukasz zaczepki nawet ze mną
sorry ale nie mam ochoty na kłótnie, miłego dnia
tomi
31.03.2012 r. 10:56:05
Facecik szuka guza z rana, tylko po co> moze lubi!
Malwina
31.03.2012 r. 11:03:07
Eli, ty też dziś w nie najlepszym humorze, widzę
Gepard
31.03.2012 r. 11:09:54
malwinka jestem w zajebi.stym chumoze pi8je piwko z kuplem ..ale powiedz mi dla czego ja mam sie usmiechac do kogos i udawac ze jest dobrze jak go nie znam daj mi jeden powod
Malwina
31.03.2012 r. 11:12:56
Gep bo ty masz swoją filozofię i trudno ci zrozumieć podejście innych do tej sprawy u mnie jest np odwrotnie, nie znam człowieka ale nie potrafię być niemiła
tomi
31.03.2012 r. 11:22:59
Pozdro Malwina, oprócz / władzy trzymajacej/ tak im sie wydaje, bo kto nowy to z buta.
Gepard
31.03.2012 r. 11:23:13
sluchaj wole byc soba jak do kogos usmiechac sie podle ..to jak sasiad rozje.bie ci po cichaczu auto zazdrosci i rano wstanie jagby gdyby nic i powie dzien dory
Malwina
31.03.2012 r. 11:27:22
Gep, ja nie uśmiecham się podle tylko życzliwie i jeśli nikt mi na nogę nie stanął, to nie mam powodu być nieprzyjemna
Tom, nie zrażaj się jest tutaj wiele osób, z którymi można rozmawiać
Gepard
31.03.2012 r. 11:29:41
jaka wladza jestescie **cenzura** e bastruki i o tym mowie mam nosa ,,,a ty jestes idiota brudas..skoro niby jestes tu nowy to skad wiesz ze odrazu wypycham z buta takich nowych
piotr
01.04.2012 r. 14:27:30
To ją te okna umyje
Daria
03.04.2012 r. 22:57:43
Odświeżam wątek obscenicznej istotki, niech ma
co za żenada
Malwina
17.04.2012 r. 09:23:19
trochę późno już umyte
Kuba
17.04.2012 r. 10:14:43
do tematu: ja nie!
Malwina
17.04.2012 r. 10:33:14
dział jest dobry skoro można szukać faceta do łóżka, to dziewczyny na posyłki też można tutaj poszukać
piotrek
27.04.2012 r. 13:59:07
witam ,to ja poprosze o taką pomoc domową , a tak na temat ,to raczej autorka nie powina miec problemu ze znalezieniem faceta do łóżka , chyba ze na póstyni mieszka ,bo jak tylko szuka faceta ,to zawsze jest ktoś chętny napewno ,
piotrek
27.04.2012 r. 15:53:24
pewnie ze pewny jestem tego co napisalem
piotrek
27.04.2012 r. 15:59:55
na rzndki nie chodze ,bo nie musze ,mam co chcialem czyli kobitke
ty jestes do uslug a co lecisz na latwizne jak pies ..musisz byc beznadziejny ze chcesz brac c popadnie temu od takich jak ty nawet psa nie puszczam na podworko samego
tak myslisz moze mam sie gosciu nazwac tak jak ty wielkim schowac ryja i tu nadawac jaki z ciebie jest nietoperek a sorry batman
czy sa lepsze to ty wiesz jestes expertem ..widze ze znasz sie na zwierzetach ..nikomu nie zalujesz
to lepiej stane du.pskiem w strone sciany
Ale mamy tu wolność słowa!
to idz to powiedz tym co cie posluchaja mi twoja wolnosc i ty ..jestescie tak wazni jak to co wczoraj spuscilem w kiblu
każdy pisze co chce
ważne aby się nawzajem nie obrażać
jak widać, nie wszyscy się stosują do tego
sluchaj malwinka ..a co mnie to obchodzi co ..ja w kiblu spuszczam ....ty sie zastanawiasz nad tym..
Gep, czy ty przypadkiem nie wstałeś dziś lewą nogą
szukasz zaczepki nawet ze mną
sorry ale nie mam ochoty na kłótnie, miłego dnia
Facecik szuka guza z rana, tylko po co> moze lubi!
Eli, ty też dziś w nie najlepszym humorze, widzę
malwinka jestem w zajebi.stym chumoze pi8je piwko z kuplem ..ale powiedz mi dla czego ja mam sie usmiechac do kogos i udawac ze jest dobrze jak go nie znam daj mi jeden powod
Gep bo ty masz swoją filozofię i trudno ci zrozumieć podejście innych do tej sprawy
u mnie jest np odwrotnie, nie znam człowieka ale nie potrafię być niemiła
Pozdro Malwina, oprócz / władzy trzymajacej/ tak im sie wydaje, bo kto nowy to z buta.
sluchaj wole byc soba jak do kogos usmiechac sie podle ..to jak sasiad rozje.bie ci po cichaczu auto zazdrosci i rano wstanie jagby gdyby nic i powie dzien dory
Gep, ja nie uśmiecham się podle tylko życzliwie
i jeśli nikt mi na nogę nie stanął, to nie mam powodu być nieprzyjemna
jest tutaj wiele osób, z którymi można rozmawiać
Tom, nie zrażaj się
jaka wladza jestescie **cenzura** e bastruki i o tym mowie mam nosa ,,,a ty jestes idiota brudas..skoro niby jestes tu nowy to skad wiesz ze odrazu wypycham z buta takich nowych
To ją te okna umyje
Odświeżam wątek obscenicznej istotki, niech ma
co za żenada
trochę późno
już umyte
do tematu: ja nie!
dział jest dobry
skoro można szukać faceta do łóżka, to dziewczyny na posyłki też można tutaj poszukać
witam ,to ja poprosze o taką pomoc domową , a tak na temat ,to raczej autorka nie powina miec problemu ze znalezieniem faceta do łóżka , chyba ze na póstyni mieszka ,bo jak tylko szuka faceta ,to zawsze jest ktoś chętny napewno ,
pewnie ze pewny jestem tego co napisalem
na rzndki nie chodze ,bo nie musze ,mam co chcialem czyli kobitke