tak sie zastanawiam poco tu jesteśmy na forum?pogadac pożartować , poznawać nowe osoby ?czy wyganiać i obrażać?ja jestem pozartowac pogadac i poznawac nowe osoby a tu tylko tibiego wywalic tibiego ja go nie lubie ale jak sie jego wywali i tak zrobi konto nowe to poco gatki szmatki a po drugie co AGAtka pisze to nie przejmować sie nim nie zna nas to niech spada zamiart tu normalosci to jest wielkie bagno
Roni
17.03.2012 r. 21:54:16
Witam!
Ania,te osoby które chcą wywalić stąd Tibiego to same powinny wykasować swoje konto,bo tylko ploty rozsiewają tak samo na forum jak i na priv.
Roni
18.03.2012 r. 20:32:50
Tibi,ja zawsze mam rację! Na mnie tez nagadał do pewnych osób jaki to ja jestem zły.
tak sie zastanawiam poco tu jesteśmy na forum?pogadac pożartować , poznawać nowe osoby ?czy wyganiać i obrażać?ja jestem pozartowac pogadac i poznawac nowe osoby
a tu tylko tibiego wywalic tibiego ja go nie lubie ale jak sie jego wywali i tak zrobi konto nowe to poco gatki szmatki
a po drugie co AGAtka pisze to nie przejmować sie nim
nie zna nas to niech spada
zamiart tu normalosci to jest wielkie bagno
Witam!
Ania,te osoby które chcą wywalić stąd Tibiego to same powinny wykasować swoje konto,bo tylko ploty rozsiewają tak samo na forum jak i na priv.
Tibi,ja zawsze mam rację!
Na mnie tez nagadał do pewnych osób jaki to ja jestem zły.