Co robisz jesli kobieta pusci bąka smierdzacego pod koderka albo w czasie sexu..
a- udajesz ze nic sie nie stalo
b- prawisz komplement w stylu jak ty ladnie dzis pachniesz
c- chcesz sie zabic
R.I.P
16.03.2012 r. 19:51:54
zagesci sie wtedy atmosfera
Roni
16.03.2012 r. 20:38:21
Witam!
Ale Macie problemy! Najlepiej udać,że nic się nie stało i kochać się dalej.
Wszystko co ludzkie,nie jest nam obce!
Roni
16.03.2012 r. 20:47:09
Sara,jeśli jest miłość to i takie bąki są kochane
Roni
16.03.2012 r. 20:58:57
Sara,a czy ja porównuję miłość z bąkami? Czytaj ze zrozumieniem,bo to nie pierwszy raz,piszesz tak jakoś dziwnie i nie wiem co w tym takiego śmiesznego jest. Ja bym to nazwał zacofaniem.
Roni
16.03.2012 r. 21:03:30
Ania,skoro lubi to niech sobie je Ludzie,przecież to wszystko jest ludzkie! Inaczej mówiąc:\" NORMALNE!
Roni
16.03.2012 r. 21:05:49
Sara,wcześniej miałem Ciebie za kogoś na poziomie,ale zaczynam zmieniać zdanie,czy to forum tak Ciebie zmieniło?
Roni
16.03.2012 r. 21:07:33
Dorosłe kobiety by się zdawało,ogolić między nogami i do przedszkola wysłać
Roni
16.03.2012 r. 21:10:03
Wiem,a Ty Ania Myślisz,że ja na poważnie tak piszę? Też mam poczucie humoru,tak samo do Ciebie jak i do Sary
Roni
16.03.2012 r. 21:15:39
Sara,Byś się zdziwiła Gdybyś mnie poznała,chyba nie ma drugiego takiego wyluzowanego jak ja
Roni
16.03.2012 r. 21:21:14
Sara,tu to jest zabawa,tu się ludzi nie poznaje,tu można się tylko ponabijać z ludzi. Tutaj nikt nie może powiedzieć,że mnie poznał.
R.I.P
16.03.2012 r. 21:24:52
dziewczyny nie przejmujcie sie Roni pracuje chyba w oborze wiec jemu smrodzik nie przeszkadza Roni a jak by laska zwalila kupsko podczas sexu to tez bys tak powiedzial - przecież to wszystko jest ludzkie! Inaczej mówiąc:\\\\\\\" NORMALNE!
Roni
16.03.2012 r. 21:30:23
Marcin,a skąd takie pytanie? Miałeś przyjemność tego doświadczyć zapewne? Zgadłeś Jasiu,mnie nic nie przeszkadza,nie jestem taki delikatny,że miałoby mi coś przeszkadzać. Tak,wszystko jest normalne,tylko Wy Jesteście jacyś nienormalni!
Roni
16.03.2012 r. 21:37:49
Pewnie nowy stary bywalec
Roni
16.03.2012 r. 21:43:09
Ja też jestem stary Ale nie po przejściach
R.I.P
16.03.2012 r. 23:20:48
sorki Roni nie chcialem Cie urazic ale smrod jest smrodem i nic tego nie zmieni a tym bardziej w tak donioslej chwili jaka jest sex... jedno pierniecie potrafi zniszczyc cale zycie po takich doswiadczeniach czlowiek nigdy nie bedzie soba...wiec albo musi to zakceptowac i z tym zyc albo miec dosyc zycia...
R.I.P
17.03.2012 r. 00:22:14
R.I.P
17.03.2012 r. 00:29:15
Roni
17.03.2012 r. 08:39:40
Marcin,nie Uraziłeś mnie,ale głupio piszesz. Wygląda na to że gdyby to się zdarzyło Twojej żonie to murowany rozwód z tego powodu? Bo przecież jak można żyć z taką kobietą?!
dla Tomasza za normalność
Beata
18.03.2012 r. 06:54:38
miałam mega wzdęcie.. a byłam z facetem w gorach, non stop bylismy razem i przez 2 dni się powstrzymywałam z prukaniem. w koncu on zaczał mi lizac c*pke i wsadził mi palec do tyłka... poszła zaraz seria takich gazów smierdzących żeee szok!!!!!! od tego momentu wszystko się zawaliło rozleciał sie nasz związek wiec cos w tym jest..
Daro
18.03.2012 r. 13:14:53
dzaga23 dzieki za ta prawdziwa wzruszajaca historie zycie jest super
Iwona*
18.03.2012 r. 13:35:13
Wy już lepiej puszczajcie te bąki
Wstrzymywany bąk pnie się po kręgosłupie do głowy i stąd te wszystkie gów.niane pomysły
Iwona*
18.03.2012 r. 13:44:20
Sprawdziłam braciszku
dlatego mam zdrowe myslenie
Iwona*
18.03.2012 r. 13:45:35
po wczorajszej sałatce wyjątkowo zdrowe
Iwona*
18.03.2012 r. 13:47:51
Dobrze, że z Malwinka nie dodałysmy do sałatki czosnku, bo wtedy i z otwartym ogniem strach byłoby podejść
Co robisz jesli kobieta pusci bąka smierdzacego pod koderka albo w czasie sexu..
a- udajesz ze nic sie nie stalo
b- prawisz komplement w stylu jak ty ladnie dzis pachniesz
c- chcesz sie zabic
Witam!
Najlepiej udać,że nic się nie stało i kochać się dalej.
Ale Macie problemy!
Wszystko co ludzkie,nie jest nam obce!
Sara,jeśli jest miłość to i takie bąki są kochane
Sara,a czy ja porównuję miłość z bąkami?
Czytaj ze zrozumieniem,bo to nie pierwszy raz,piszesz tak jakoś dziwnie i nie wiem co w tym takiego śmiesznego jest. Ja bym to nazwał zacofaniem.
Ania,skoro lubi to niech sobie je
Ludzie,przecież to wszystko jest ludzkie! Inaczej mówiąc:\" NORMALNE!
Sara,wcześniej miałem Ciebie za kogoś na poziomie,ale zaczynam zmieniać zdanie,czy to forum tak Ciebie zmieniło?
Dorosłe kobiety by się zdawało,ogolić między nogami i do przedszkola wysłać
Wiem,a Ty Ania Myślisz,że ja na poważnie tak piszę?
Też mam poczucie humoru,tak samo do Ciebie jak i do Sary
Sara,Byś się zdziwiła Gdybyś mnie poznała,chyba nie ma drugiego takiego wyluzowanego jak ja
Sara,tu to jest zabawa,tu się ludzi nie poznaje,tu można się tylko ponabijać z ludzi. Tutaj nikt nie może powiedzieć,że mnie poznał.
dziewczyny nie przejmujcie sie Roni pracuje chyba w oborze wiec jemu smrodzik nie przeszkadza
Roni a jak by laska zwalila kupsko podczas sexu to tez bys tak powiedzial - przecież to wszystko jest ludzkie! Inaczej mówiąc:\\\\\\\" NORMALNE!
Marcin,a skąd takie pytanie? Miałeś przyjemność tego doświadczyć zapewne?
Zgadłeś Jasiu,mnie nic nie przeszkadza,nie jestem taki delikatny,że miałoby mi coś przeszkadzać. Tak,wszystko jest normalne,tylko Wy Jesteście jacyś nienormalni!
Pewnie nowy stary bywalec
Ja też jestem stary
Ale nie po przejściach
sorki Roni nie chcialem Cie urazic ale smrod jest smrodem i nic tego nie zmieni a tym bardziej w tak donioslej chwili jaka jest sex... jedno pierniecie potrafi zniszczyc cale zycie
po takich doswiadczeniach czlowiek nigdy nie bedzie soba...wiec albo musi to zakceptowac i z tym zyc albo miec dosyc zycia...
Marcin,nie Uraziłeś mnie,ale głupio piszesz. Wygląda na to że gdyby to się zdarzyło Twojej żonie to murowany rozwód z tego powodu? Bo przecież jak można żyć z taką kobietą?!
dla Tomasza za normalność
miałam mega wzdęcie..
a byłam z facetem w gorach, non stop bylismy razem i przez 2 dni się powstrzymywałam z prukaniem. w koncu on zaczał mi lizac c*pke i wsadził mi palec do tyłka... poszła zaraz seria takich gazów smierdzących
żeee szok!!!!!! od tego momentu wszystko się zawaliło rozleciał sie nasz związek
wiec cos w tym jest..
dzaga23 dzieki za ta prawdziwa wzruszajaca historie
zycie jest super
Wy już lepiej puszczajcie te bąki
Wstrzymywany bąk pnie się po kręgosłupie do głowy i stąd te wszystkie gów.niane pomysły
Sprawdziłam braciszku
dlatego mam zdrowe myslenie
po wczorajszej sałatce wyjątkowo zdrowe
Dobrze, że z Malwinka nie dodałysmy do sałatki czosnku, bo wtedy i z otwartym ogniem strach byłoby podejść
...a z tego i z tamtego Aniu, ale smaczna była
To od powietrza i światła też są baki
Ja Aniu myję , a Ty wietrzysz?
i uzywasz antyprykatora