Wydaje mi się , że Państwo zwalcza marihuanę nie dlatego ,że jest szkodliwa ale dlatego , że nie za bardzo mozna ją opodatkować.Oatatecznie każdy by sobie posadził krzaczek i po bólu.. nie walczy się z alkoholem z papierosami..A w wielu kulturach marycha jest ziołem leczniczym ( oczywiście w mniejszych ilościach ale umrzeć można i od obżarstwa)Co o tym sądzicie????
gośka
15.03.2012 r. 18:16:44
raczej jak białych murzynów
gośka
15.03.2012 r. 18:19:31
no tak polak potrafi
gośka
15.03.2012 r. 18:31:35
nie mogą bo grzeją krzesełko a tam byliby murzynami
gośka
15.03.2012 r. 18:37:41
a czy my mieliśmy kiedyś powód do dumy
gośka
15.03.2012 r. 18:52:57
o tak mieliśmy kasę towar na kartki i puste sklepy teraz sklepy pełne żywność nafaszerowaną chemią, to dlaczego tyle polaków zwiało za granicę
gośka
15.03.2012 r. 19:00:52
oj nie tylko za pracą
Kill Bill
15.03.2012 r. 20:21:34
nie gadać tylko skręcać i palić
Kill Bill
15.03.2012 r. 20:29:26
Jaśko patrzy przez pryzmat euro.
Jest u niemca na robotach - jego wybór.
Ciekawe tylko czemu nie siedzi na niemieckim portalu randkowym tylko tutaj
papusia
15.03.2012 r. 20:33:22
marycha dzisiaj 20:29:26
BO NAJLEPEZW WITAMINY MAJA... POLSKIE DZIEWCZYNY,
NIEMKI TROCHE SA DZIWACZNE
Kill Bill
15.03.2012 r. 20:34:36
autopsja?
Kill Bill
15.03.2012 r. 20:46:09
a czy bicie niemca w hełm nie kłóci się trochę z posiadaniem obywatelstwa niemieckiego ?
Kill Bill
15.03.2012 r. 20:56:53
Jaśko bijesz konia
o stół czy umywalkę ?
papusia
15.03.2012 r. 21:00:03
JA ZNAM KILKA NIEMEK.. NIE SA PIEKNE.... ALE CO DO MODY, STYLU.. POZAZDROSCIC TYLKO CZEMU W POLSCE LUDZIE ODPYCHAJA, WYSMIEWAJA LUDZI MAJACYCH SWOJ STYL MOZE SA JAKOS UBRANI KOLOROWO CZY NIBY INACZEJ ALE POWINNO BYC UROZMAICENIE. JA MIESZKAM W MAŁYM MIASTECZKU I PO PROSTU SZLAK MNIE ZALEWA JAK JEDNA Z 2 KOL. MÓWIA: WIESZ JA TO CI ZAZDROSZCZE ZE MOZESZ SIE TAK UBIERAC.... LUDZIE SA ZBYT ZACOFANI U NAS
Kill Bill
15.03.2012 r. 21:03:22
a mnie szlag trafia i krew zalewa, że ciągniecie ten temat.
Wydaje mi się , że Państwo zwalcza marihuanę nie dlatego ,że jest szkodliwa ale dlatego , że nie za bardzo mozna ją opodatkować.Oatatecznie każdy by sobie posadził krzaczek i po bólu.. nie walczy się z alkoholem z papierosami..A w wielu kulturach marycha jest ziołem leczniczym ( oczywiście w mniejszych ilościach ale umrzeć można i od obżarstwa)Co o tym sądzicie????
raczej jak białych murzynów
no tak polak potrafi
nie mogą bo grzeją krzesełko a tam byliby murzynami
a czy my mieliśmy kiedyś powód do dumy
o tak mieliśmy kasę towar na kartki i puste sklepy teraz sklepy pełne żywność nafaszerowaną chemią, to dlaczego tyle polaków zwiało za granicę
oj nie tylko za pracą
nie gadać tylko skręcać i palić
marycha dzisiaj 20:29:26
BO NAJLEPEZW WITAMINY MAJA... POLSKIE DZIEWCZYNY,
NIEMKI TROCHE SA DZIWACZNE
autopsja?
a czy bicie niemca w hełm nie kłóci się trochę z posiadaniem obywatelstwa niemieckiego ?
Jaśko bijesz konia
o stół czy umywalkę ?
JA ZNAM KILKA NIEMEK.. NIE SA PIEKNE.... ALE CO DO MODY, STYLU.. POZAZDROSCIC TYLKO CZEMU W POLSCE LUDZIE ODPYCHAJA, WYSMIEWAJA LUDZI MAJACYCH SWOJ STYL MOZE SA JAKOS UBRANI KOLOROWO CZY NIBY INACZEJ ALE POWINNO BYC UROZMAICENIE. JA MIESZKAM W MAŁYM MIASTECZKU I PO PROSTU SZLAK MNIE ZALEWA JAK JEDNA Z 2 KOL. MÓWIA: WIESZ JA TO CI ZAZDROSZCZE ZE MOZESZ SIE TAK UBIERAC.... LUDZIE SA ZBYT ZACOFANI U NAS
a mnie szlag trafia i krew zalewa, że ciągniecie ten temat.