das zeitliche sengen
o witam kaje gdzie sie poniewieralas
Sław wejdz na profil u Kai to zobaczysz gdzie byłysmy hahahah kajka jestem juz w domu
a to wy we dwie no toscie sie pobawily
a ja tu cierpialem z samotnosci
hahah Sławek było zajeb...iscie
sławeczku wiesz że cię kochamy poszalałyśmy trochę z jolcią poniosłam straty ale warto było
Kajka pal tą ławe ale za to jaki taniec na niej był ,,,,,,,,a pufa na dziury wstaw łaty
widzialem az sie rozesmialem super
jola myszka mi się znowu popsuła kuwa jasna
super fajnie szkoda ze ja nie mam tyle czasu
kaja delikatnie ja drap nie tak naraz
sławek ty się nie śmiej kuwa wiesz w jakich butach jola mi kazała chodzić w cyrku bym musiała pracować żeby się na nich utrzymać jola spal te buty
Sław kierunek Kaja i juz się bawimy .....nastepny zlocik musi tam być Kaja myszka jutro bedzie wysłana
Kaja dawaj tą fotke w tych szpileczkach
chyba twoją
to morze wy domnie przyjedziecie kaja dawaj ta fote musze to zobaczyc
Kaja na tapczanie dawaj fotke hahah
no co jola mnie tak poprzebierała że sama nie wiedziałam w czym wyjść a w sekrecie ci powiem że jolcia ma fajniejsze foty
jaqa tez czekam z niecierpliwosca
Kaja hahah małpiszonie ja tam nic ciekawego nie widziałam chyba że to futro na moich ramionach hahahahah
jolka a co co ciebie sarna obskoczyla akolniezyk z lisa
Sławek gdybys widział te fotki z futrem i w ponczochach hahahaha normalnie szaleństwo
moge sie tylko domyslac napewno bym polal ze smiechu
hahahah napewno pampers by sie przydał ok uciekam na odpoczynek Kaja umie wymęczyć
sławek a ty wiesz jak jolcia po drzewach łazi normalnie jak kot ja się nigdzie nie mogłam wgramolić
domyslam sie to narka jutro morze sie odezwie i pokaze te zdiecia z futerkiem
kaja hahahahaha
zrobiłam jej fote zobaczysz gdzie wlazła cycki przytrzymała i heja
das zeitliche sengen
o witam kaje gdzie sie poniewieralas
Sław wejdz na profil u Kai to zobaczysz gdzie byłysmy hahahah kajka jestem juz w domu
a to wy we dwie no toscie sie pobawily
a ja tu cierpialem z samotnosci
hahah Sławek było zajeb...iscie
sławeczku wiesz że cię kochamy poszalałyśmy trochę z jolcią poniosłam straty ale warto było
Kajka pal tą ławe ale za to jaki taniec na niej był ,,,,,,,,a pufa na dziury wstaw łaty
widzialem az sie rozesmialem super
jola myszka mi się znowu popsuła kuwa jasna
super fajnie szkoda ze ja nie mam tyle czasu
kaja delikatnie ja drap nie tak naraz
sławek ty się nie śmiej kuwa wiesz w jakich butach jola mi kazała chodzić w cyrku bym musiała pracować żeby się na nich utrzymać jola spal te buty
Sław kierunek Kaja i juz się bawimy .....nastepny zlocik musi tam być
Kaja myszka jutro bedzie wysłana
Kaja dawaj tą fotke w tych szpileczkach
chyba twoją
to morze wy domnie przyjedziecie kaja dawaj ta fote musze to zobaczyc
Kaja na tapczanie dawaj fotke hahah
no co jola mnie tak poprzebierała że sama nie wiedziałam w czym wyjść a w sekrecie ci powiem że jolcia ma fajniejsze foty
jaqa tez czekam z niecierpliwosca
Kaja hahah małpiszonie ja tam nic ciekawego nie widziałam chyba że to futro na moich ramionach hahahahah
jolka a co co ciebie sarna obskoczyla akolniezyk z lisa
Sławek gdybys widział te fotki z futrem i w ponczochach hahahaha normalnie szaleństwo
moge sie tylko domyslac napewno bym polal ze smiechu
hahahah napewno pampers by sie przydał ok uciekam na odpoczynek Kaja umie wymęczyć
sławek a ty wiesz jak jolcia po drzewach łazi normalnie jak kot ja się nigdzie nie mogłam wgramolić
domyslam sie to narka jutro morze sie odezwie i pokaze te zdiecia z futerkiem
kaja hahahahaha
zrobiłam jej fote zobaczysz gdzie wlazła cycki przytrzymała i heja