czy związek bedzie udany czy moze róznica wieku nie ma znaczenia???
Malwina
14.03.2012 r. 19:41:35
a co, jeśli jest odwrotnie? kobieta starsza o 14 lat od faceta
antek
14.03.2012 r. 19:51:46
15lat to górna granica wieku , potem już jest następne pokolenie i przepaść miedzypokoleniowa
Malwina
14.03.2012 r. 22:02:06
Asnyk, 50-x = partner
Malwina
14.03.2012 r. 22:45:23
Je n\'est comprent pas
Roni
14.03.2012 r. 22:48:00
Witam! Różnica wieku zależy od charakteru partnerów,czasami lepiej można się dogadać z kimś dużo młodszym niż z tego samego rocznika. Znam pary,które dzieli 20 lat i kochają się jak w bajce. Wszystko zależy od nas samych. Nigdzie nie jest napisane,że związek musi być udany gdy partnerzy są w podobnym wieku.
Roni
14.03.2012 r. 22:54:48
Też znam takie szczęśliwe pary,aż dziw bierze jak to możliwe,a jednak można!
Malwina
14.03.2012 r. 22:55:57
w przypadku, gdy facet jest starszy od kobiety to nie jest takie straszne ale spróbujcie dziewczyny z 15 lat młodszym od siebie mężczyzną - to dopiero jest poruszenie w mieście o wsi nie wspomnę
Roni
14.03.2012 r. 22:58:40
Sara,wiem,że się Lubisz nabijać ze mnie,ale mnie to wcale nie rusza,też mam ubaw jak czytam Twoje słowa
Roni
14.03.2012 r. 23:01:23
Malwina,kiedy Wy kobiety przestaniecie się przejmować tym co gadają ludzie? Pewnie nigdy?! Wszędzie słyszę: a co ludzie powiedzą? A mam to gdzieś,niech gadają co chcą!
Malwina
14.03.2012 r. 23:01:41
wiem mam zejść ze stołka
Malwina
14.03.2012 r. 23:07:51
mam nadzieję, że na pyłek kwiatowy nie jesteś uczulony
Malwina
15.03.2012 r. 07:45:04
Tibi, czemu się nie dziwię, że zdajesz takie głupie pytania
Malwina
15.03.2012 r. 13:35:42
Jerzy, nie wszystkie kobiety szybciej się starzeją niż mężczyźni znam wiele przypadków, że 40-letni facet gorzej wygląda niż 50-letnia kobieta
Malwina
15.03.2012 r. 13:39:06
albo wcale czasami w ogóle nie wyrasta z wieku chłopięcego
Malwina
15.03.2012 r. 13:48:49
to po co taki się żeni? żeby zamienić mamusię na żonę i dalej być dzieckiem, którym trzeba się zajmować i którego trzeba niańczyć?
zdaje mi się, że to facet powinien być ostoją rodziny i to on powinien zapewnić jej bezpieczeństwo
Malwina
15.03.2012 r. 14:00:05
Jerzy, to nie ma nic wspólnego z wiekiem niektórzy, tacy są przez całe życie a znam kilka przypadków, młodych facetów i bardzo odpowiedzialnych za swoją rodzinę
Malwina
15.03.2012 r. 14:10:10
to prawda, widzę to na co dzień, do urzędu przychodzą absolwenci szkół a nie potrafią bez błędu napisać prostych słów i zdań, masakra
Malwina
15.03.2012 r. 14:17:16
chyba zboczyliśmy z głównego tematu
Malwina
15.03.2012 r. 14:25:08
na pewno Jerzy
mykam do domku
Appollo
15.03.2012 r. 22:58:48
Roznica wieku to kluczowa sprawa musi byc w sam raz.
I tu zaczyna sie problem co to znaczy w sam raz.
Po prostu partnerzy musz sie rozumieć i dogadywać dla niektórych mozliwe jest to tylko wsród rowiesników, inni wola starszych inni mlodszych.
Podsumowujac nie znajdziesz dobrej odpowiedzi, muszisz sprawdzic czy sie rozumiecie
papusia
15.03.2012 r. 23:15:03
3 LATA LECA I ROZNICY MIEDZY MNA A NIM JEST DOKLADNIE 13LAT A DZIS CO MI
ZOSTALO NIC CALA RODZINA GO PODZIWIALA ....
JEDNAK DZS WSZYSCY MOWIA ZOSTAW GO,, ALE ZEBY WIEDZIELI JAKIE TO TRUDNE... NAGLE BRAK KASY MESZKANIA, JESZCZE PO TYLU LATACH CHCE GNOIC I PONIZA.A POCZATKI BYLY PIEKNE I CO DALEJ..?
Gepard
16.03.2012 r. 17:12:33
no jak tam sie milosc buduje ..ile juz porosla do dzis
Gepard
16.03.2012 r. 17:18:12
a ja caly czas ci mowie ze nima ..i ze szkoda czasu jej szukac ..tylko trzeba dzialac
Gepard
16.03.2012 r. 17:35:47
ja wiem ale ciebie znajdzie i spadniesz w tedy z placzem na ziemie
Gepard
16.03.2012 r. 17:45:54
Gepard
16.03.2012 r. 18:03:27
&feature=related
Gepard
16.03.2012 r. 18:12:39
zaraz jednak zostaje w domu kuzwa mialem pomoc kuplowi ze w polse tak chlal ..to go wzielem tu ale jakos mam ochote z nim sie napic ..tylko ze jak on napije sie to taka maruda z niego ch,uj tam nie chce mi sie z domu ruszac jutro ide do siory na iprexe 42
czy różnica 14 lat to dużo czy nie????
czy związek bedzie udany czy moze róznica wieku nie ma znaczenia???
a co, jeśli jest odwrotnie? kobieta starsza o 14 lat od faceta
15lat to górna granica wieku , potem już jest następne pokolenie i przepaść miedzypokoleniowa
Asnyk, 50-x = partner
Je n\'est comprent pas
Witam! Różnica wieku zależy od charakteru partnerów,czasami lepiej można się dogadać z kimś dużo młodszym niż z tego samego rocznika. Znam pary,które dzieli 20 lat i kochają się jak w bajce. Wszystko zależy od nas samych. Nigdzie nie jest napisane,że związek musi być udany gdy partnerzy są w podobnym wieku.
Też znam takie szczęśliwe pary,aż dziw bierze jak to możliwe,a jednak można!
w przypadku, gdy facet jest starszy od kobiety to nie jest takie straszne ale spróbujcie dziewczyny z 15 lat młodszym od siebie mężczyzną - to dopiero jest poruszenie w mieście
o wsi nie wspomnę
Sara,wiem,że się Lubisz nabijać ze mnie,ale mnie to wcale nie rusza,też mam ubaw jak czytam Twoje słowa
Malwina,kiedy Wy kobiety przestaniecie się przejmować tym co gadają ludzie? Pewnie nigdy?! Wszędzie słyszę: a co ludzie powiedzą? A mam to gdzieś,niech gadają co chcą!
wiem
mam zejść ze stołka
mam nadzieję, że na pyłek kwiatowy nie jesteś uczulony
Tibi, czemu się nie dziwię, że zdajesz takie głupie pytania
Jerzy, nie wszystkie kobiety szybciej się starzeją niż mężczyźni
znam wiele przypadków, że 40-letni facet gorzej wygląda niż 50-letnia kobieta
albo wcale
czasami w ogóle nie wyrasta z wieku chłopięcego
to po co taki się żeni? żeby zamienić mamusię na żonę i dalej być dzieckiem, którym trzeba się zajmować i którego trzeba niańczyć?
zdaje mi się, że to facet powinien być ostoją rodziny i to on powinien zapewnić jej bezpieczeństwo
Jerzy, to nie ma nic wspólnego z wiekiem
niektórzy, tacy są przez całe życie a znam kilka przypadków, młodych facetów i bardzo odpowiedzialnych za swoją rodzinę
to prawda, widzę to na co dzień, do urzędu przychodzą absolwenci szkół a nie potrafią bez błędu napisać prostych słów i zdań, masakra
na pewno Jerzy
mykam do domku
Roznica wieku to kluczowa sprawa musi byc w sam raz.
I tu zaczyna sie problem co to znaczy w sam raz.
Po prostu partnerzy musz sie rozumieć i dogadywać dla niektórych mozliwe jest to tylko wsród rowiesników, inni wola starszych inni mlodszych.
Podsumowujac nie znajdziesz dobrej odpowiedzi, muszisz sprawdzic czy sie rozumiecie
3 LATA LECA I ROZNICY MIEDZY MNA A NIM JEST DOKLADNIE 13LAT A DZIS CO MI
ZOSTALO NIC CALA RODZINA GO PODZIWIALA ....
JEDNAK DZS WSZYSCY MOWIA ZOSTAW GO,, ALE ZEBY WIEDZIELI JAKIE TO TRUDNE... NAGLE BRAK KASY MESZKANIA, JESZCZE PO TYLU LATACH CHCE GNOIC I PONIZA.A POCZATKI BYLY PIEKNE I CO DALEJ..?
no jak tam sie milosc buduje ..ile juz porosla do dzis
a ja caly czas ci mowie ze nima ..i ze szkoda czasu jej szukac ..tylko trzeba dzialac
ja wiem ale ciebie znajdzie i spadniesz w tedy z placzem na ziemie
&feature=related
zaraz jednak zostaje w domu kuzwa mialem pomoc kuplowi ze w polse tak chlal ..to go wzielem tu ale jakos mam ochote z nim sie napic ..tylko ze jak on napije sie to taka maruda z niego ch,uj tam nie chce mi sie z domu ruszac jutro ide do siory na iprexe 42
">koniczy
Witam!
Zuzia,a ja znam kobiety w moim wieku i dałbym im 20 lat więcej,znam też takie,które mają 35-39 i wyglądają jak 50 latki.
Witaj śliczna Blondyneczko!
Masz rację,kobiety zadbane tak!