Co byście zrobili, gdybyście któregoś pięknego dnia ze skrzynki pocztowej wyciągnęli kartkę z napisem „Kochany Przyjaciel/ Przyjaciółko, serdecznie zapraszam Cię na imprezę w najbliższą sobotę. Okazją do świętowania jest mój rozwód z Kamilem.
Gepard
07.03.2012 r. 15:47:48
kurde zawaliscie ..to zrobil z zartem .melsa..idz..nie glupi facet z tego kamila ..wszyscy rozchodza sie w nienawisci. ..
Gepard
07.03.2012 r. 15:57:24
e lepsza ipreza jak stypa potem.. ja jestem za ..iprezami zreszto . a nic
Gepard
07.03.2012 r. 16:07:32
nie anka calo wies rozniescie zeby tylko sie smiac po co patrzec na to ze cie nazywaja wariatem ..ja jestem terorysta malo samolotu niby nie wysadzilem bo mi sie jarac zachcialo.. upilem w ty samolocie tych co siedzieli za mna i kolomnie ..padaka byla ze w zyciu tak sie nie usmialem ..i nikt na mnie nie byl zly..mawet stuardesa wyprowadzili mnie wopki pierwszego z samolotu jeszcze mowie im skad ten zaszczyt ze wyjde ostatni.. .no smielismy sie nawet tam w bydgoszczy na lotnisku jak mi kare wypisywali..latac juz reinerem nie moge przepisy ale czy tych wszystkich co mnie zapamietali zapytac sie czy jestem wariatem .. mam ich troche na gg sami mnie znalezli..najwazniejsze jest sie dobrze bawic ..
Gepard
07.03.2012 r. 16:52:30
nie ..kurde ipreza jest ipreza unas co weekend sa urodziny..nawet za tych ktorych nie znam a znajomi wiedza ze ktos ma urodziny wiec kiedy sara masz urodziny
Gepard
07.03.2012 r. 16:56:56
nie wierze tym co tak mowia tylko wierze tym co tak robia...zreszto nie rodzimy sie na nowo tylko sie budzimy ze snu..
Gepard
07.03.2012 r. 17:01:46
jeszcze nie raz bedziesz sie przebudzac na nowo ..wiecie ja nawet te pobutki polubilem .teraz sie z nich smieje.. a wy narzekacie przeciesz to fajne jest wrocic sie w przeszlosc i smiac sie z siebie jakim czlowiek byl idjota
Gepard
07.03.2012 r. 17:08:01
oj kazdy jest kto wierzy w cos co nie istnieje ...a jednak nadal wierzymy to kim jestesmy .. ja jestem idjota ..i dobrze mi z tym..nic nie mam lepszego na zajecie mego czasu ..
Malwina
07.03.2012 r. 18:23:54
Melsa a mogę się przyłączyć bo ja mam rocznicę
Malwina
07.03.2012 r. 18:27:29
w tym miesiącu, rocznicę rozwodową
Malwina
07.03.2012 r. 18:33:19
Haos, przyznanie się do niewłaściwego wyboru to świętowanie rocznicy ślubu
Malwina
07.03.2012 r. 18:43:04
wybór był właściwy, tylko przez lata stracił na wartości, niestety
Malwina
07.03.2012 r. 18:47:33
niestety stracił, nie można przez całe życie tylko brać
piotrek
07.03.2012 r. 19:52:57
popieram imprezę z okazji rozwodu ,i powodzenia ,w końcu się rozwiodłaś.w ten weekend też robię imprezę,wiesz że też się rozwiodłem.jeszcze raz powodzenia
Malwina
07.03.2012 r. 20:00:34
w ten weekend, to idę na imprezę z dziewczynami do kręgielni jak sobie wyobrażę, że te kręgle to mój eks, to na mur - beton trafię wszystkie
piotrek
07.03.2012 r. 20:03:54
samych celnych trafień , baw się dobrze ,w kręgielni .
Malwina
07.03.2012 r. 20:23:50
dzięki Piotrek
piotrek
07.03.2012 r. 20:25:49
spoko
jak się bawić to się bawić .
Malwina
07.03.2012 r. 20:28:52
Agafia, muszą być celne, zasłużył na nie
Malwina
07.03.2012 r. 20:34:22
ale najpierw trzeba by było przyszpilić go do ściany gwoździami a dopiero później rzucać.....najlepiej sztylecikami....no i oczywiście....popijać w trakcie
Co byście zrobili, gdybyście któregoś pięknego dnia ze skrzynki pocztowej wyciągnęli kartkę z napisem „Kochany Przyjaciel/ Przyjaciółko, serdecznie zapraszam Cię na imprezę w najbliższą sobotę. Okazją do świętowania jest mój rozwód z Kamilem.
kurde zawaliscie ..to zrobil z zartem .melsa..idz..nie glupi facet z tego kamila ..wszyscy rozchodza sie w nienawisci. ..
e lepsza ipreza jak stypa potem.. ja jestem za ..iprezami zreszto
. a nic
nie anka calo wies rozniescie zeby tylko sie smiac po co patrzec na to ze cie nazywaja wariatem ..ja jestem terorysta malo samolotu niby nie wysadzilem bo mi sie jarac zachcialo.. upilem w ty samolocie tych co siedzieli za mna i kolomnie ..padaka byla ze w zyciu tak sie nie usmialem ..i nikt na mnie nie byl zly..mawet stuardesa wyprowadzili mnie wopki pierwszego z samolotu jeszcze mowie im skad ten zaszczyt ze wyjde ostatni..
.no smielismy sie nawet tam w bydgoszczy na lotnisku jak mi kare wypisywali..latac juz reinerem nie moge przepisy ale czy tych wszystkich co mnie zapamietali zapytac sie czy jestem wariatem .. mam ich troche na gg sami mnie znalezli..najwazniejsze jest sie dobrze bawic ..
nie ..kurde ipreza jest ipreza unas co weekend sa urodziny..nawet za tych ktorych nie znam a znajomi wiedza ze ktos ma urodziny wiec kiedy sara masz urodziny
nie wierze tym co tak mowia tylko wierze tym co tak robia...zreszto nie rodzimy sie na nowo tylko sie budzimy ze snu..
jeszcze nie raz bedziesz sie przebudzac na nowo ..wiecie ja nawet te pobutki polubilem .teraz sie z nich smieje.. a wy narzekacie przeciesz to fajne jest wrocic sie w przeszlosc i smiac sie z siebie jakim czlowiek byl idjota
oj kazdy jest kto wierzy w cos co nie istnieje ...a jednak nadal wierzymy to kim jestesmy .. ja jestem idjota ..i dobrze mi z tym..nic nie mam lepszego na zajecie mego czasu ..
Melsa a mogę się przyłączyć
bo ja mam rocznicę
w tym miesiącu, rocznicę rozwodową
Haos, przyznanie się do niewłaściwego wyboru to świętowanie rocznicy ślubu
wybór był właściwy, tylko przez lata stracił na wartości, niestety
niestety stracił, nie można przez całe życie tylko brać
popieram imprezę z okazji rozwodu ,i powodzenia ,w końcu się rozwiodłaś.w ten weekend też robię imprezę,wiesz że też się rozwiodłem.jeszcze raz powodzenia
w ten weekend, to idę na imprezę z dziewczynami do kręgielni
jak sobie wyobrażę, że te kręgle to mój eks, to na mur - beton trafię wszystkie
samych celnych trafień , baw się dobrze ,w kręgielni .
dzięki Piotrek
spoko
jak się bawić to się bawić .
Agafia, muszą być celne, zasłużył na nie
ale najpierw trzeba by było przyszpilić go do ściany gwoździami a dopiero później rzucać.....najlepiej sztylecikami....no i oczywiście....popijać w trakcie
myślisz, że poskutkuje
nawet dwoma
no od razu lepiej
dzięki Melsa
Kuba, w końcu jest co świętować
ile lat po rozwodzie można?
to do końca życia
doszła nam w roku dodatkowa impreza
a Państwo zarabia na akcyzie
za dużo nie zrobi
ja mało wypijam
mało ale wysokogatunkowe