Skąd w ludziach bierze się zawiść mściwość i uczucie silnej wrogości.
ewan0545
07.03.2012 r. 14:13:33
dla mnie też ,to jest czarna magia,co z tego mają ,to jest chore.
MARKO
07.03.2012 r. 14:20:25
przeważnie przyczyną sa kompleksy, chciwość
a niektorzy mają to w genach
ewan0545
07.03.2012 r. 14:46:31
robic drugim przykrosc,i miec z tego satysfakcje,to już faktyczne trza miec jakies odchyły od normalnosci.
Gepard
07.03.2012 r. 15:42:05
wy to ludzimi nie jestescie matki teresy z polski kazdy czlowiek jest s djablem i aniolem ..po czesci ..tylko ci co zasluguja na to jak zostana potraktowani ..ktos nie nawidzi nas a inni nas kochaja..takie jest zycie a wy tu siedzicie i dawnoskie rozmyslenia sadzicie ile was razy tu sie pytalem jak wygloda czlowiek normalny znacie kogos takiego ..bo ja nie...
Malwina
08.03.2012 r. 20:40:24
wszystkie Agnieszki, jakie znam są bardzo fajne ciekawe, co jej zrobiłeś, że cię zostawiła
Skąd w ludziach bierze się zawiść
mściwość i uczucie silnej wrogości.
dla mnie też ,to jest czarna magia,co z tego mają ,to jest chore.
przeważnie przyczyną sa kompleksy, chciwość
a niektorzy mają to w genach
robic drugim przykrosc,i miec z tego satysfakcje,to już faktyczne trza miec jakies odchyły od normalnosci.
wy to ludzimi nie jestescie matki teresy z polski kazdy czlowiek jest s djablem i aniolem ..po czesci ..tylko ci co zasluguja na to jak zostana potraktowani ..ktos nie nawidzi nas a inni nas kochaja..takie jest zycie a wy tu siedzicie i dawnoskie rozmyslenia sadzicie ile was razy tu sie pytalem jak wygloda czlowiek normalny znacie kogos takiego ..bo ja nie...
wszystkie Agnieszki, jakie znam są bardzo fajne
ciekawe, co jej zrobiłeś, że cię zostawiła
a jednak miałam nosa