Dlaczego mkontakt nie ma wersji mobilnej ??? Mimo że udało mi się założyc ten wątek w dodatku z tel. nie zmienia to mojego odczucia w tej kwestii. Niewiele pozostało z dawnego mkontakt... Potrzebujemy zmian a tymczasem nic się nie dzieje. Moze warto by zachecic uzytkownikow do czynnego udziału? Nowymi opcjami, konkursami i nie koniecznie z materialnymi nagrodami bo w ograniczone fundusze uwierzę w brak możliwosci Nie. Czasem wystarczy tak niewiele... Tylko trzeba chciec mi się chciało naiwnie sadzac że skłonię kogos do przemyslen. I tkwiac w tej naiwnosci czekam na zmiany
kaja
25.02.2012 r. 20:36:32
jestem za
kaja
25.02.2012 r. 20:38:19
wszyscy czytają nieliczni piszą
kaja
25.02.2012 r. 20:42:34
oj Anno masz rację,a poczytajcie niektóre tematy i słownictwo w nich używane
kaja
25.02.2012 r. 20:47:49
Nie do końca takie dno normalni ludzie też tutaj są
Roni
25.02.2012 r. 20:48:14
WRRR,jestem za,a nawet przeciw! Gdyby było tak jak w allegro to by mało kto tutaj był. Jak dla mnie to powinni wszyscy być pod swoimi danymi adresowymi plus foto. Może wreszcie nie robiliby burd-elu z MK,by żyło się lepiej!
kaja
25.02.2012 r. 20:52:48
Roni to może tak foto wstawisz
Roni
25.02.2012 r. 20:56:29
Kaja,a po co? Przecież wszyscy mnie już widzieli i Ty też. Ostatnio byłem jako Robert,ale dostałem bana na 2 miesiące i nowe konto musiałem założyć.
gośka
25.02.2012 r. 20:59:14
witaj roberto ale nie którzy tu nie myślą tylko osadzają innych
Roni
25.02.2012 r. 21:05:32
Gośka,właśnie o tym piszę,że WRRR ma rację co do zmiany tego portalu,straszny tu bałagan.
WRRR,jestem tu na fotce jako Robert,jak poszukasz w dalszych tematach to Znajdziesz.
kaja
25.02.2012 r. 21:05:54
i fałszywych spotkasz również
gośka
25.02.2012 r. 21:08:54
robert bałagan to za delikatne słowo istny [cezura]
Roni
25.02.2012 r. 21:12:17
Eliot,przecież wiem,że to dzięki Tobie miałem tamtego bana,i nie mam pretensji bo wiem,że zasłużyłem,ale tego dostałem przez swoją głupotę i Wyobraź sobie,że za darmo,ale pies go drapał! Tak to jest jak się olewa regulaminy,a ja olewam i nie tylko te tutaj.
gośka
25.02.2012 r. 21:17:43
ale są tacy co trzęsą gaciami i podlizują się innym nie mając swojego zdania
kaja
25.02.2012 r. 21:18:24
dadzą sobie po razie i
Roni
25.02.2012 r. 21:26:21
Gośka,ja nigdy nie podlizywałem się nikomu i nie mam takiego zamiaru,a bać się też nikogo nie boję,jeśli trzeba to okoniem stanę w każdej sprawie. Nie interesuje mnie też opinia innych,ja wiem jaki jestem i jak mam postępować.
kaja
25.02.2012 r. 21:29:32
niestety są ludzie i parapety niektórym sprawia przyjemność dogryzanie bo nie mają nic innego do roboty a mi to tita
gośka
25.02.2012 r. 21:34:34
roberto cholero jedna czy ty musisz myśleć jak ja o to mi właśnie chodzi,a czy ktoś mnie obserwuje mam to gdzieś
Roni
25.02.2012 r. 21:38:15
I tak ma być! Olewać wszystko i wszystkich,no prawie wszystkich!
Gepard
25.02.2012 r. 21:44:10
Daria po co ci wersj mobilna choc do mnie przytule cie kocham to jak kobieta czuje sie bezbiecznie ze mna ...w tedy jestem jak ..bog ..kurde to jest piekne ..&ob=av2e
Roni
25.02.2012 r. 21:48:38
Smerfetko,bo znów przyjadę do Ciebie i nie Wyśpisz się
Roni
25.02.2012 r. 21:54:51
Chcesz znów mi robić śniadanie do łóżeczka?
Roni
25.02.2012 r. 21:59:05
Ok,nie ma sprawy! Pierwszym razem nie znałem Twojej kuchni to Ty Robiłaś,a teraz znam to zrobię sam
Roni
25.02.2012 r. 22:06:26
A jakie Lubisz,rogaliki czy kajzerki? Jak nocka będzie taka jak ostatnio to nawet obiad Tobie zrobię
Roni
25.02.2012 r. 22:09:40
Zajrzyj Smerfetko na priv
Roni
25.02.2012 r. 22:13:15
O kurcze,pomyliłem forum z pocztą priv
kaja
25.02.2012 r. 23:33:55
jak się jest miłym kulturalnym i wesołym to się nie dostaje
Jarek
26.02.2012 r. 16:09:31
mam pytanko wie ktos moze czemu czat nie dziala?
Jarek
26.02.2012 r. 16:37:50
Tyle to ja sam wiem ale ciekawe co wczoraj polowa bramki sie tylko pojawiala dzis wogole ciekawe co jutro bedzie
Administratori
26.02.2012 r. 18:06:29
Dzięki za informacje, będziemy myśleć nad nimi intensywanie.
Dlaczego mkontakt nie ma wersji mobilnej
??? Mimo że udało mi się założyc ten wątek w dodatku z tel. nie zmienia to mojego odczucia w tej kwestii. Niewiele pozostało z dawnego mkontakt... Potrzebujemy zmian a tymczasem nic się nie dzieje. Moze warto by zachecic uzytkownikow do czynnego udziału? Nowymi opcjami, konkursami i nie koniecznie z materialnymi nagrodami bo w ograniczone fundusze uwierzę w brak możliwosci Nie. Czasem wystarczy tak niewiele... Tylko trzeba chciec
mi się chciało naiwnie sadzac że skłonię kogos do przemyslen. I tkwiac w tej naiwnosci czekam na zmiany
jestem za
wszyscy czytają nieliczni piszą
oj Anno masz rację,a poczytajcie niektóre tematy i słownictwo w nich używane
Nie do końca takie dno normalni ludzie też tutaj są
WRRR,jestem za,a nawet przeciw! Gdyby było tak jak w allegro to by mało kto tutaj był. Jak dla mnie to powinni wszyscy być pod swoimi danymi adresowymi plus foto. Może wreszcie nie robiliby burd-elu z MK,by żyło się lepiej!
Roni to może tak foto wstawisz
Kaja,a po co? Przecież wszyscy mnie już widzieli i Ty też. Ostatnio byłem jako Robert,ale dostałem bana na 2 miesiące i nowe konto musiałem założyć.
witaj roberto ale nie którzy tu nie myślą tylko osadzają innych
Gośka,właśnie o tym piszę,że WRRR ma rację co do zmiany tego portalu,straszny tu bałagan.
WRRR,jestem tu na fotce jako Robert,jak poszukasz w dalszych tematach to Znajdziesz.
i fałszywych spotkasz również
robert bałagan to za delikatne słowo istny [cezura]
Eliot,przecież wiem,że to dzięki Tobie miałem tamtego bana,i nie mam pretensji bo wiem,że zasłużyłem,ale tego dostałem przez swoją głupotę i Wyobraź sobie,że za darmo,ale pies go drapał!
Tak to jest jak się olewa regulaminy,a ja olewam i nie tylko te tutaj.
ale są tacy co trzęsą gaciami i podlizują się innym nie mając swojego zdania
dadzą sobie po razie i
Gośka,ja nigdy nie podlizywałem się nikomu i nie mam takiego zamiaru,a bać się też nikogo nie boję,jeśli trzeba to okoniem stanę w każdej sprawie. Nie interesuje mnie też opinia innych,ja wiem jaki jestem i jak mam postępować.
niestety są ludzie i parapety
niektórym sprawia przyjemność dogryzanie bo nie mają nic innego do roboty
a mi to tita
roberto cholero jedna czy ty musisz myśleć jak ja o to mi właśnie chodzi,a czy ktoś mnie obserwuje mam to gdzieś
I tak ma być! Olewać wszystko i wszystkich,no prawie wszystkich!
Daria po co ci wersj mobilna choc do mnie przytule cie kocham to jak kobieta czuje sie bezbiecznie ze mna ...w tedy jestem jak ..bog ..kurde to jest piekne ..&ob=av2e
Smerfetko,bo znów przyjadę do Ciebie i nie Wyśpisz się
Chcesz znów mi robić śniadanie do łóżeczka?
Ok,nie ma sprawy! Pierwszym razem nie znałem Twojej kuchni to Ty Robiłaś,a teraz znam to zrobię sam
A jakie Lubisz,rogaliki czy kajzerki?
Jak nocka będzie taka jak ostatnio to nawet obiad Tobie zrobię
Zajrzyj Smerfetko na priv
O kurcze,pomyliłem forum z pocztą priv
jak się jest miłym kulturalnym i wesołym to się nie dostaje
mam pytanko wie ktos moze czemu czat nie dziala?
Tyle to ja sam wiem
ale ciekawe co
wczoraj polowa bramki sie tylko pojawiala dzis wogole ciekawe co jutro bedzie
Dzięki za informacje, będziemy myśleć nad nimi intensywanie.