no pogoda wreszcie o wiele lepsza----właśnie wróciłam ze spacerku---i mówię sobie---zerknę co tu słychać---i może ktoś się odezwie---?co do wypowiedzi pana poniżej że mniej ładni mają przechlapane--to powiem tak ----tylko człowiek bez serca i wyobraźni z tego się śmieje...ludzie są jacy są--jedni piękni drudzy mniej...co nie oznacza że ci drudzy są gorsi często bywa tak ,że ci mniej atrakcyjni mają więcej do zaoferowania niż ci zadufani w sobie...hmm ale się rozpisałam..do kolegi poniżej dzięki za miłe słowa---to zaczynamy ))))))jest tu ktoś?
no pogoda wreszcie o wiele lepsza----właśnie wróciłam ze spacerku---i mówię sobie---zerknę co tu słychać---i może ktoś się odezwie---?co do wypowiedzi pana poniżej że mniej ładni mają przechlapane--to powiem tak ----tylko człowiek bez serca i wyobraźni z tego się śmieje...ludzie są jacy są--jedni piękni drudzy mniej...co nie oznacza że ci drudzy są gorsi często bywa tak ,że ci mniej atrakcyjni mają więcej do zaoferowania niż ci zadufani w sobie...hmm ale się rozpisałam..do kolegi poniżej dzięki za miłe słowa---to zaczynamy
))))))jest tu ktoś?