Co zrobiliście w ostatnim czasie żeby wasze życie było lepsze ,te małe i te duże rzeczy, porażki i sukcesy?
eliza
23.02.2012 r. 17:28:31
Haos nie sadze aby alkohol zmienił twoje życie na lepsze,to jest slepa uliczka.
Gepard
23.02.2012 r. 17:28:55
a co ja zrobilem nic po co ..ja do swego zycia jestem przyzwyczajony i takie znam po co mi zmiany..i takim sposobem moje zycie jest lepsze od lepszego ..czy nie gorsze od lepszego a chu.j ztym ..wazne ze zyje
eliza
23.02.2012 r. 17:30:12
wszyscy myslą
Gepard
23.02.2012 r. 17:33:49
nadczym tu myslec..ja dzisiaj przelezalem w pracy u baby na ogrodku caly dzien slonice prawie 20stopni no podzwonilem troche po kolezankach ..nie kolezanki bede was molestowal..telefonicznie....jezu sliczny dzis dzien odrazu brod zimy znika..i zyc sie chce ..
eliza
23.02.2012 r. 17:44:09
Haos mi bardziej chodziło o taką długotrwałą zmiane w życiu na lepsze ,niż zatopienie swoich rozczarowan w alkoholu .
eliza
23.02.2012 r. 17:48:16
Gepard pytasz po co zmieniac życie na lepsze ,bo warto.
Gepard
23.02.2012 r. 17:52:24
co warto jak zyjesz i masz cos w zyciu do powiedzenia ..a nie zyjesz jak zycie ci kaze to jest juz cos ..ja tam nie zmieniam nic bo po co ..mi pasi..
eliza
23.02.2012 r. 17:59:26
Myśle że to jest naturalne ,iż chcemy aby było nam lepiej,a zapominamy o tym że kazdy moze cos zrobic.
eliza
23.02.2012 r. 18:03:41
osobiscie stagnacja mnie męczy
eliza
23.02.2012 r. 21:20:57
narti jak dożyjesz setki to wtedy sie bedziesz mógł wymandrzac
Roni
23.02.2012 r. 22:37:31
Witam!
Co zrobiłem w ostatnim czasie? Chyba tylko tyle,a może aż tyle,że po.łożyłem lagę na Polskę i wyjechałem z tego bajzlu,a jak dobrze pójdzie to już do niego nie wrócę,tu jest mi lepiej i jestem zadowolony z obecnego życia
eliza
23.02.2012 r. 22:40:21
odkryłam na nowo jedną rzecz o której zapomniałam
eliza
23.02.2012 r. 22:51:25
zawsze warto zacząc nawet od najdrobniejszej rzeczy ..nie odrazu Rzym zbudowano
eliza
23.02.2012 r. 23:02:58
no coż jak mam cos zmieniac to najlepiej zacząc od siebie ,ostatnio staram sie odbudowac jedną przyjaźń.
Co zrobiliście w ostatnim czasie żeby wasze życie było lepsze ,te małe i te duże rzeczy, porażki i sukcesy?
Haos nie sadze aby alkohol zmienił twoje życie na lepsze,to jest slepa uliczka.
a co ja zrobilem
nic po co ..ja do swego zycia jestem przyzwyczajony i takie znam po co mi zmiany..i takim sposobem moje zycie jest lepsze od lepszego ..czy nie gorsze od lepszego a chu.j ztym ..wazne ze zyje
wszyscy myslą
nadczym tu myslec..ja dzisiaj przelezalem w pracy u baby na ogrodku caly dzien slonice prawie 20stopni no podzwonilem troche po kolezankach ..nie kolezanki bede was molestowal..telefonicznie....jezu sliczny dzis dzien odrazu brod zimy znika..i zyc sie chce ..
Haos mi bardziej chodziło o taką długotrwałą zmiane w życiu na lepsze ,niż zatopienie swoich rozczarowan w alkoholu .
Gepard pytasz po co zmieniac życie na lepsze ,bo warto.
co warto jak zyjesz i masz cos w zyciu do powiedzenia ..a nie zyjesz jak zycie ci kaze to jest juz cos ..ja tam nie zmieniam nic bo po co ..mi pasi..
Myśle że to jest naturalne ,iż chcemy aby było nam lepiej,a zapominamy o tym że kazdy moze cos zrobic.
osobiscie stagnacja mnie męczy
narti jak dożyjesz setki to wtedy sie bedziesz mógł wymandrzac
Witam!
Co zrobiłem w ostatnim czasie? Chyba tylko tyle,a może aż tyle,że po.łożyłem lagę na Polskę i wyjechałem z tego bajzlu,a jak dobrze pójdzie to już do niego nie wrócę,tu jest mi lepiej i jestem zadowolony z obecnego życia
odkryłam na nowo jedną rzecz o której zapomniałam
zawsze warto zacząc nawet od najdrobniejszej rzeczy ..nie odrazu Rzym zbudowano
no coż jak mam cos zmieniac to najlepiej zacząc od siebie ,ostatnio staram sie odbudowac jedną przyjaźń.
to sie wydaje najrosądniejsze rozwiązanie
Wstałem z łóżka i zaparzyłem sobie kawę
bo jest Kwiatuszku,
i spełniac te marzenia a może się uda ,,,,,
a ty czego ryczysz...
mniej piję
w sensie, że mniej rozlewam...