Świat jest okrutny i niesprawiedliwy... Dlaczego dobrzy ludzie muszą umierać zostawiając swoje rodziny na pastwę losu podczas gdy tylu złych ludzi chodzi po tym świecie i nie dzieje się im żadna krzywda
Gabriel
22.02.2012 r. 15:54:58
Dziś dowiedziałem się o śmierci pewnego człowieka i wzięło mnie na przemyślenia na temat niesprawiedliwości panującej na tym świecie... Ja zrozumiałbym gdyby dotknęło to jakiegoś faceta który żyje z przekrętow lub wyzyskiwania innych ale dlaczego to takich ludzi jak on dotyka tak okrutny los? Człowiek uczciwy, praworządny, pomagał innym... Pozostaje mi tylko płakać nad losem Ryśka z klanu
Gepard
22.02.2012 r. 17:45:20
a ja wam powiem ze bzdury pieprz.ycie ..kto normalny i dobry che natym swiecie zyc
Gepard
22.02.2012 r. 18:19:17
i czego narzekasz jak ich nie ma to no problem//
Gepard
22.02.2012 r. 18:29:45
caly czas to mowie tu w kolo bujcie sie tych niepijacych bo swiat na trzezwo nie jest do zycia.. tych co siebie nazywaja normalnych ...a najlepiej bujcie sie wszystkich...a najbardziej tych co uwazasz ze przyjaciol oni tylko moga zablisko podeisc..
antek
22.02.2012 r. 18:35:19
Bozia tych złych na poprawę trzema żeby jej nieba nie zapaskudzili
Gepard
22.02.2012 r. 18:39:35
a jaki po.jeb do nieba sie wybiera . ...jak tam same dziewice piwa i fajek nie ma ..co tam robic ..zadnego bara bara..............
Gepard
22.02.2012 r. 18:45:12
a ja ci powiem ze tych zlych wiecej bedziesz pamietac jak dobrych
Gabriel
22.02.2012 r. 19:04:47
Nie ważne o których będziemy dłużej pamiętać najważniejsze jak będą wspominani a nie powiesz mi gepard że dobrze będziesz myślał o kimś kto zbrzuchacił ci siostrę i nie płaci alimentów albo o kimś kto pił za twoje a jak przyszła jego kolej na stawianie to poszedł w długą...
Gabriel
22.02.2012 r. 19:08:32
AsiuleQ my żyjemy bo złego nawet diabli nie biorą
Gepard
22.02.2012 r. 19:08:34
no uwarzaj bo teraz ma z twego wojewudztwa..moja siora kumata pozbyla sie darmozjada zostawila mu wszystko wziela tylko karty..chcialem zabrac choc samochod takie chamskie czarne bmw co wiesniaki kupuja ..ale ch,uj z nim .smecia juz nie ma uciek w londyn..bo tu juz .nie mialby zycia
Gabriel
22.02.2012 r. 19:16:00
A ten ze śląska to z jakiego miasta?
Gepard
22.02.2012 r. 19:23:39
ty wiem ze kuzwa zapomnilem jakas popierdowa....byli tam niedawno.. ale on juz tu dawno zrodzinka wyemigrowal..mlody gowniarz i slimak dla mnie idealny chlopak dla mojej siory ..przynajmnie wie co go czeka jak podskoczy..
Gabriel
22.02.2012 r. 19:31:39
Może i wie co będzie jak ci podskoczy ale czy wie co będzie jak sobie poskacze jakaś inną
Gepard
22.02.2012 r. 19:41:08
co ty on go schowala pod pantofel zreszto to ten typ..szukali w jego firmie kierownika zeby . pracownikow pilnowal a tam sami polacy troche litwicow..to nikt nie chcial ..i jego wszyscy wybrali i maja go w du,pie robia co chca ..taki straszny..a ten chodzi dumny ze rzadzi tylko kim..
Gabriel
22.02.2012 r. 20:37:33
Fakt że pamiętasz że kto był dobry a kto był zły jest najlepszym dowodem na niesłuszność twojej teorii że wspomnienia są fałszywe...
Mylne może być jedynie postrzeganie ludzi...
Bowiem ten kto dla jednych jest potworem dla innych może być bochaterem a ktoś kto dla jednych jest bochaterem dla innych może być potworem...
Najlepszymi przykładami mogą tu być Hitler który po dziś dzień ma grono entuzjastów oraz Stalin gdyż nawet w dzisiejszym świecie są ludzie u których na ścianie wisi portret Stalina... Natomiast to co niektórzy mówią na temat Lecha Wałęsy wyraźnie pokazuje że nie każdy uważa go za dobrego człowieka...
Świat jest okrutny i niesprawiedliwy... Dlaczego dobrzy ludzie muszą umierać zostawiając swoje rodziny na pastwę losu podczas gdy tylu złych ludzi chodzi po tym świecie i nie dzieje się im żadna krzywda
Dziś dowiedziałem się o śmierci pewnego człowieka i wzięło mnie na przemyślenia na temat niesprawiedliwości panującej na tym świecie... Ja zrozumiałbym gdyby dotknęło to jakiegoś faceta który żyje z przekrętow lub wyzyskiwania innych ale dlaczego to takich ludzi jak on dotyka tak okrutny los? Człowiek uczciwy, praworządny, pomagał innym... Pozostaje mi tylko płakać nad losem Ryśka z klanu
a ja wam powiem ze bzdury pieprz.ycie ..kto normalny i dobry che natym swiecie zyc
i czego narzekasz jak ich nie ma to no problem//
caly czas to mowie tu w kolo bujcie sie tych niepijacych bo swiat na trzezwo nie jest do zycia..
tych co siebie nazywaja normalnych ...a najlepiej bujcie sie wszystkich...a najbardziej tych co uwazasz ze przyjaciol oni tylko moga zablisko podeisc..
Bozia tych złych na poprawę trzema
żeby jej nieba nie zapaskudzili
a jaki po.jeb do nieba sie wybiera .
...jak tam same dziewice piwa i fajek nie ma ..co tam robic ..zadnego bara bara..............
a ja ci powiem ze tych zlych wiecej bedziesz pamietac jak dobrych
Nie ważne o których będziemy dłużej pamiętać najważniejsze jak będą wspominani a nie powiesz mi gepard że dobrze będziesz myślał o kimś kto zbrzuchacił ci siostrę i nie płaci alimentów albo o kimś kto pił za twoje a jak przyszła jego kolej na stawianie to poszedł w długą...
AsiuleQ my żyjemy bo złego nawet diabli nie biorą
no uwarzaj bo teraz ma z twego wojewudztwa..moja siora kumata pozbyla sie darmozjada zostawila mu wszystko wziela tylko karty..chcialem zabrac choc samochod takie chamskie czarne bmw co wiesniaki kupuja ..ale ch,uj z nim .smecia juz nie ma uciek w londyn..bo tu juz .nie mialby zycia
A ten ze śląska to z jakiego miasta?
ty wiem ze kuzwa zapomnilem jakas popierdowa....byli tam niedawno.. ale on juz tu dawno zrodzinka wyemigrowal..mlody gowniarz i slimak dla mnie idealny chlopak dla mojej siory ..przynajmnie wie co go czeka jak podskoczy..
Może i wie co będzie jak ci podskoczy ale czy wie co będzie jak sobie poskacze jakaś inną
co ty on go schowala pod pantofel zreszto to ten typ..szukali w jego firmie kierownika zeby . pracownikow pilnowal a tam sami polacy troche litwicow..to nikt nie chcial ..i jego wszyscy wybrali
i maja go w du,pie robia co chca ..taki straszny..a ten chodzi dumny ze rzadzi tylko kim..
Fakt że pamiętasz że kto był dobry a kto był zły jest najlepszym dowodem na niesłuszność twojej teorii że wspomnienia są fałszywe...
Mylne może być jedynie postrzeganie ludzi...
Bowiem ten kto dla jednych jest potworem dla innych może być bochaterem a ktoś kto dla jednych jest bochaterem dla innych może być potworem...
Najlepszymi przykładami mogą tu być Hitler który po dziś dzień ma grono entuzjastów oraz Stalin gdyż nawet w dzisiejszym świecie są ludzie u których na ścianie wisi portret Stalina... Natomiast to co niektórzy mówią na temat Lecha Wałęsy wyraźnie pokazuje że nie każdy uważa go za dobrego człowieka...
a ty anka dogadzac umiesz
a co zakonnica z wyboru jestes
gadasz tam chwalisz sie .tylko
to co potrafisz
Anka niezły z ciebi przekręt