melsa jak komuś da serduszko na nie na powrozie tylko na łańcuszku i to złotym
kaja
23.02.2012 r. 18:19:22
na dłoni to się serce podaje ukochanemu ale skąd ukochanego
kaja
23.02.2012 r. 18:20:14
toczy wojnę z Elim na innym temacie
Gepard
24.02.2012 r. 08:14:30
tylko idjoci podejmuja ryzyko zeniac sie z kims komu nie wierzy...po to jest czas zeby wyczuc ..sprawe jak ..sie jej pozbedziesz to .tak czy tak wielki sukces ..ze staka zdzira nie zmarnowales zycia ..czemu wy odwrotnie nie myslicie wpier zycie jest lzejsze a nie plakac potem
Gepard
24.02.2012 r. 08:21:13
temu najlepsza drogo jest traktowac tego kandydata odpoczatku jak oszusta..i cwaniaczka..niech zadziwi i zmieni twoje myslenie..w tedy jest cos wart ..a nie odwrotnie ..dajac z siebie wszystko ..zeby na to nasral..
Kuba
24.02.2012 r. 08:23:57
mam tak samo
Gepard
24.02.2012 r. 17:30:40
bo jesresmy zdobywcami zawsze interesuje nas to co nie zdobyte ..albo mowia ze nie zdobedziemy ..nawet warto polec to nie wstyd ale sprobowac trzeba...wiecie ..cos zrobilem od niechcenia bo nie sadzilem ze mam szanse ..ale co tam i wiecie co...normalnie ..zatkalo mnie teraz mam problem ...ale kocham problemy...oczywiscie takie problemy
Gepard
24.02.2012 r. 17:38:44
a ja wam powiem robcie wszystko w zyciu odwrotnie ..a bedzie dobrze
Gepard
24.02.2012 r. 18:03:11
mi wyszlo kiedys sie staralem i **cenzura** z tego mialem ..odczekalem wszystko w du.pie mialem nie zalezalo mi..teraz mam jeszcze gorzej nie zalezy mi .. i wszystko mnie nudzi jade i siedze ..placze sie jak go.wno ..abym tylko byl..i za to mi placa i tylko to mnie trzyma jeszcze tu ..ze tyle lat wypracowalem na godno kase ..i ..ciagne do emeryturki ..pierd.dole polskie zoldy..moja matka zapierdalala 30 lat dostala emeryture zrezygnowala z jej tu i zasowa jeszcze na angielska tylko ze to traba po chu.j jej kasa ..nie rozumiem tylko ze ona nie umie usiedziec w domu mam to poniej... niech zasowa jej sprawa
Gepard
24.02.2012 r. 18:14:32
nudzi nie ..kurde ..ja to musze od czasu doczasu gdzies uciec choc na kilka dni..bo ku.rwicy dostaje kiedys zmienialem rejony co 2 lata teraz trzymam sie tu .nie daleko rodzinki..i juz raczej nie zmienie rejonu .. mysle ze juz do polski nie wroce..chyba ze cod sie stanie..
Gepard
24.02.2012 r. 18:42:31
ale kuzwa czemu wy wiecznie narzekacie rzeby bylo dobrze to bylo by nudno ja kocham miec nie dobrze..bo w tedy mam co do roboty
eliza
24.02.2012 r. 18:51:26
narti racja
eliza
24.02.2012 r. 19:10:21
Marti a dlaczego mam sie porównywac z tymi co mają gorzej a nie z tymi co mają lepiej?
Administratori
25.02.2012 r. 12:28:39
Jeżeli jest mądra to powód do dumy, jeżeli nie to problem !
melsa jak komuś da serduszko na nie na powrozie tylko na łańcuszku i to złotym
na dłoni to się serce podaje ukochanemu ale skąd ukochanego
toczy wojnę z Elim na innym temacie
tylko idjoci podejmuja ryzyko zeniac sie z kims komu nie wierzy...po to jest czas zeby wyczuc ..sprawe jak ..sie jej pozbedziesz to .tak czy tak wielki sukces ..ze staka zdzira nie zmarnowales zycia ..czemu wy odwrotnie nie myslicie wpier zycie jest lzejsze a nie plakac potem
temu najlepsza drogo jest traktowac tego kandydata odpoczatku jak oszusta..i cwaniaczka..niech zadziwi i zmieni twoje myslenie..w tedy jest cos wart ..a nie odwrotnie ..dajac z siebie wszystko ..zeby na to nasral..
mam tak samo
bo jesresmy zdobywcami zawsze interesuje nas to co nie zdobyte ..albo mowia ze nie zdobedziemy ..nawet warto polec to nie wstyd ale sprobowac trzeba...wiecie ..cos zrobilem od niechcenia bo nie sadzilem ze mam szanse ..ale co tam i wiecie co...normalnie ..zatkalo mnie
teraz mam problem ...ale kocham problemy...oczywiscie takie problemy
a ja wam powiem robcie wszystko w zyciu odwrotnie ..a bedzie dobrze
mi wyszlo kiedys sie staralem i **cenzura** z tego mialem ..odczekalem wszystko w du.pie mialem nie zalezalo mi..teraz mam jeszcze gorzej nie zalezy mi .. i wszystko mnie nudzi jade i siedze ..placze sie jak go.wno ..abym tylko byl..i za to mi placa i tylko to mnie trzyma jeszcze tu ..ze tyle lat wypracowalem na godno kase ..i ..ciagne do emeryturki ..pierd.dole polskie zoldy..moja matka zapierdalala 30 lat dostala emeryture zrezygnowala z jej tu i zasowa jeszcze na angielska tylko ze to traba po chu.j jej kasa ..nie rozumiem tylko ze ona nie umie usiedziec w domu mam to poniej...
niech zasowa jej sprawa
nudzi nie ..kurde ..ja to musze od czasu doczasu gdzies uciec choc na kilka dni..bo ku.rwicy dostaje kiedys zmienialem rejony co 2 lata teraz trzymam sie tu .nie daleko rodzinki..i juz raczej nie zmienie rejonu .. mysle ze juz do polski nie wroce..chyba ze cod sie stanie..
ale kuzwa czemu wy wiecznie narzekacie rzeby bylo dobrze to bylo by nudno ja kocham miec nie dobrze..bo w tedy mam co do roboty
narti racja
Marti a dlaczego mam sie porównywac z tymi co mają gorzej a nie z tymi co mają lepiej?
Jeżeli jest mądra to powód do dumy, jeżeli nie to problem !