dobre ale częsci drogie ,wole Honde cr 250 lub 4t crf 450
MARKO
22.02.2012 r. 08:31:46
zgadzam sie z Johnnym
MARKO
22.02.2012 r. 08:32:27
Sylwia musisz spróbować
Gabriel
22.02.2012 r. 11:05:07
Sylwia... Na KTM-ce będzie ciężko bo to raczej motocykle krossowe ale możesz spróbować na choperze...
A w odpowiedzi na pytanie zadane w wątku to KTM to drogie motocykle i nie tylko części czy serwis ale także sam motocykl jest mocno przewartościowany dlatego ja wolałem kupić husqvarna... Motocykl nie odbiegał jakością od KTM-ki (miał podobne równie, oraz rozwiązania techniczne i również był bezawaryjny) a koszta zakupu motora i serwis były znacznie tańsze... Tylko dostęp do części nie był tak dobry ale z nabyciem części pomagał mi kolega który ma sklep z częściami do motocykli
Gabriel
22.02.2012 r. 11:11:00
Kolega ten też odpadził mi KTM oraz inne motocykle... A kto jak kto ale on zna się na motorach i można polegać na jego opini...
Gabriel
22.02.2012 r. 11:15:14
Dodam tylko że ja szukałem motocykla do jazdy po lasach tak dla rozrywki i zabicia czasu... Jednak jeśli chcesz kiedyś startować w zawodach (nawet amatorskich) to lepszy będzie KTM...
Gabriel
22.02.2012 r. 11:36:58
Spokojnie Sylwia ja już nie mam crossa bo mi się znudził... Teraz chcę się rozejrzeć za jakimś dobrym ścigaczem a na nim damy radę to zrobić
Gabriel
22.02.2012 r. 12:28:21
69 będzie ciężko ale ujeżdżając mnie będziesz mieć ponad 100koni pod sobą... I jednego konika
Nie wspominając o tym starym capie którego będziesz mieć przed sobą
Gabriel
22.02.2012 r. 12:40:38
Nom
Gabriel
22.02.2012 r. 13:04:37
to nie sztuczna szczęka tylko inna proteza... Jest ona pamiątką po wojnie na której walczyłem.. Odstrzelili mi moje przyrodzenie ale do sikania mam cewnik a do seksu sztucznego członka więc daję radę
Małgosia
11.07.2012 r. 17:21:27
Ja raczej jak już mam kupować bym wolała Honde najbardziej Cbr-kę 100 rr fireblade
Małgosia
11.07.2012 r. 22:10:05
Bo uwielbiam ścigacze, ich prędkość ich moc. wiem, z resztą one nie tyle ze się do drogi nie nadają to trudno w Polsce o drogę bez dziur rozsypanego luźnego tłucznia itp. . Pierwszy motor na pewno nie będzie zbyt mocny ;(. Powiem tak ja nie szukam kogoś ze ścigaczem (chyba że może i ma chęć mi pomóc doszkolić mnie itp.) nie jestem tzw. \"blacharą\" która szuka sobie faceta ze ścigaczem. wolę kupić/mieć swój bo wiem ile mogę, i ufam tej maszynie Pozdrawiam Małgosia
adam66
11.07.2012 r. 22:22:26
KTM-y super sprzęty ale mają jedną zasadniczą wadę strasznie często nawalają! zbyt często! Ja ci polecam BMW F650gs - super wygoda i wszędzie dojedziesz, dopiero wróciłem z Bieszczad - lewa w górę
Małgosia
12.07.2012 r. 12:14:36
Ad. Jerzy . Ja też będę się upierała przy swoim, wiem jakie jest zagrożenie i zdaję sobie z tego sprawę.. Spokojnie mimo że jestem dziewczyną siły trochę mam bo akurat nie należę do tych drobnych... Na początek chciałam raczej kupić Honde CBF 600 .. Pozdrawiam
co sądzicie o marce motorów KTM
dobre ale częsci drogie ,wole Honde cr 250 lub 4t crf 450
zgadzam sie z Johnnym
Sylwia musisz spróbować
Sylwia... Na KTM-ce będzie ciężko bo to raczej motocykle krossowe ale możesz spróbować na choperze...
A w odpowiedzi na pytanie zadane w wątku to KTM to drogie motocykle i nie tylko części czy serwis ale także sam motocykl jest mocno przewartościowany dlatego ja wolałem kupić husqvarna... Motocykl nie odbiegał jakością od KTM-ki (miał podobne równie, oraz rozwiązania techniczne i również był bezawaryjny) a koszta zakupu motora i serwis były znacznie tańsze... Tylko dostęp do części nie był tak dobry ale z nabyciem części pomagał mi kolega który ma sklep z częściami do motocykli
Kolega ten też odpadził mi KTM oraz inne motocykle... A kto jak kto ale on zna się na motorach i można polegać na jego opini...
Dodam tylko że ja szukałem motocykla do jazdy po lasach tak dla rozrywki i zabicia czasu... Jednak jeśli chcesz kiedyś startować w zawodach (nawet amatorskich) to lepszy będzie KTM...
Spokojnie Sylwia ja już nie mam crossa bo mi się znudził... Teraz chcę się rozejrzeć za jakimś dobrym ścigaczem a na nim damy radę to zrobić
69 będzie ciężko ale ujeżdżając mnie będziesz mieć ponad 100koni pod sobą... I jednego konika
Nie wspominając o tym starym capie którego będziesz mieć przed sobą
Nom
to nie sztuczna szczęka tylko inna proteza... Jest ona pamiątką po wojnie na której walczyłem.. Odstrzelili mi moje przyrodzenie ale do sikania mam cewnik a do seksu sztucznego członka więc daję radę
Ja raczej jak już mam kupować bym wolała Honde najbardziej Cbr-kę 100 rr fireblade
Bo uwielbiam ścigacze, ich prędkość ich moc.
wiem, z resztą one nie tyle ze się do drogi nie nadają to trudno w Polsce o drogę bez dziur rozsypanego luźnego tłucznia itp. . Pierwszy motor na pewno nie będzie zbyt mocny ;(. Powiem tak ja nie szukam kogoś ze ścigaczem (chyba że może i ma chęć mi pomóc doszkolić mnie itp.) nie jestem tzw. \"blacharą\" która szuka sobie faceta ze ścigaczem. wolę kupić/mieć swój bo wiem ile mogę, i ufam tej maszynie
Pozdrawiam Małgosia
KTM-y super sprzęty ale mają jedną zasadniczą wadę strasznie często nawalają! zbyt często! Ja ci polecam BMW F650gs - super wygoda i wszędzie dojedziesz, dopiero wróciłem z Bieszczad - lewa w górę
Ad. Jerzy . Ja też będę się upierała przy swoim, wiem jakie jest zagrożenie i zdaję sobie z tego sprawę.. Spokojnie mimo że jestem dziewczyną siły trochę mam
bo akurat nie należę do tych drobnych... Na początek chciałam raczej kupić Honde CBF 600 .. Pozdrawiam