Ania się tak ucieszyła bo wie ze dla niej tą żonę zostawię
Gabriel
20.02.2012 r. 20:07:52
Ana...
By przejmować się karą boską trzeba wierzyć i myśleć głową a większość facetów nawet jak jest wierząca to myśli czym innym
kaja
20.02.2012 r. 20:09:30
no chociaż jeden się przyznał
Gabriel
20.02.2012 r. 20:10:39
Ja wiem że taki aniołek jak ty nie brałby się za żonatego...
Moja wypowiedź dotyczyła ani z przedłużanymi kopytkami
kaja
20.02.2012 r. 20:12:17
Gariel ania też nie
Gabriel
20.02.2012 r. 20:14:38
Nie będę zaprzeczał...
Ja to takie dziwne stworzenie co na codzien ma mózg w głowie ale gdy pojawia się piękna kobieta to mózg wybiera się w podróż w dół ciała i osiada w główce
Gabriel
20.02.2012 r. 20:18:02
Czemu Ania też nie
Chyba nie chcesz powiedzieć że zamierzasz ją uprzedzić...
kaja
20.02.2012 r. 20:18:55
każdy mężczyzna to takie właśnie stworzenie
Gabriel
20.02.2012 r. 20:20:10
Przyznam że ja bym nie protestował ale Ani mogłoby być przykro...
Gabriel
20.02.2012 r. 20:22:11
Nie każdy... U większości mózg na stałe jest w tej mniejszej główce
kaja
20.02.2012 r. 20:26:46
Gariel o żadnych żonatych.
Gabriel
22.02.2012 r. 16:35:01
Dodajmy jeszcze że ludzie zwłaszcza młodzi dorastając zmieniają się, wyznają inne wartości, inaczej reagują na różne sytuacje, zdarza się że stają się agresywni... I osoba która była ideałem bez którego nie mogliśmy sobie wyobrazić życia teraz może teraz być potworem który nas przeraża...
Gabriel
22.02.2012 r. 16:56:55
A pochwalę się i powiem że znalazłem rozwiązanie sprawy kolegi Takie że wybranka jego serca się dowie o spisaniu intercyzy i nie powinna mieć żalu do Olka...
Poszedłem do jego matki i doradziłem jej by zorganizowała spotkanie typu obiad albo kolacja i by to ona podjęła temat intercyzy... Kobieta nie będzie mogła mieć pretensji do narzeczonego za zachowanie jego matki... Nie powinna też gniewać się na przyszłą teściową za to że martwi się o syna...
bella-mia
22.02.2012 r. 19:50:31
Gariel cóz za błyskotliwy umysł, ale żes to wymyslił, ciekawe czy wypali
Gabriel
22.02.2012 r. 20:03:54
Sam jestem tego ciekaw zwłaszcza że to ja wymyśliłem a ci co mnie znają wiedzą że myślenie nie jest moją najmocniejszą stroną
bella-mia
22.02.2012 r. 20:48:01
nie badz taki skromny.. ..poczekamy zobaczymy
bella-mia
22.02.2012 r. 20:53:48
ehh.cóz tak najlepiej byc dla siebie dobrym doradcą
Gabriel
22.02.2012 r. 21:09:35
Jaki ja skromny? Ja tylko pozwoliłem sobie zauważyć że nie specjalnie inteligencją grzeszę... Ale i tak uważam że zayebisty koło ze mnie... Choć fakt że myślenie nie zawsze mi wychodzi sprawia że mogę być w błędzie
Gabriel
22.02.2012 r. 21:17:19
Jaki ja skromny? Ja tylko pozwoliłem sobie zauważyć że nie specjalnie inteligencją grzeszę... Ale i tak uważam że zayebisty koło ze mnie... Choć fakt że myślenie nie zawsze mi wychodzi sprawia że mogę być w błędzie
życie kochani
Ania się tak ucieszyła bo wie ze dla niej tą żonę zostawię
Ana...
By przejmować się karą boską trzeba wierzyć i myśleć głową a większość facetów nawet jak jest wierząca to myśli czym innym
no chociaż jeden się przyznał
Ja wiem że taki aniołek jak ty nie brałby się za żonatego...
Moja wypowiedź dotyczyła ani z przedłużanymi kopytkami
Gariel ania też nie
Nie będę zaprzeczał...
Ja to takie dziwne stworzenie co na codzien ma mózg w głowie ale gdy pojawia się piękna kobieta to mózg wybiera się w podróż w dół ciała i osiada w główce
Czemu Ania też nie
Chyba nie chcesz powiedzieć że zamierzasz ją uprzedzić...
każdy mężczyzna to takie właśnie stworzenie
Przyznam że ja bym nie protestował ale Ani mogłoby być przykro...
Nie każdy... U większości mózg na stałe jest w tej mniejszej główce
Gariel o
żadnych żonatych.
Dodajmy jeszcze że ludzie zwłaszcza młodzi dorastając zmieniają się, wyznają inne wartości, inaczej reagują na różne sytuacje, zdarza się że stają się agresywni... I osoba która była ideałem bez którego nie mogliśmy sobie wyobrazić życia teraz może teraz być potworem który nas przeraża...
A pochwalę się i powiem że znalazłem rozwiązanie sprawy kolegi
Takie że wybranka jego serca się dowie o spisaniu intercyzy i nie powinna mieć żalu do Olka...
Poszedłem do jego matki i doradziłem jej by zorganizowała spotkanie typu obiad albo kolacja i by to ona podjęła temat intercyzy... Kobieta nie będzie mogła mieć pretensji do narzeczonego za zachowanie jego matki... Nie powinna też gniewać się na przyszłą teściową za to że martwi się o syna...
Gariel cóz za błyskotliwy umysł, ale żes to wymyslił, ciekawe czy wypali
Sam jestem tego ciekaw
zwłaszcza że to ja wymyśliłem a ci co mnie znają wiedzą że myślenie nie jest moją najmocniejszą stroną
nie badz taki skromny..
..poczekamy zobaczymy
ehh.cóz tak najlepiej byc dla siebie dobrym doradcą
Czy ty mogę podrywasz?
spokojnie
za poważna jestem