po co biegać w brzydką pogodę?
Nie lepiej na słońce zaczekać?
Konto usunięte
16.05.2009 r. 15:39:12
Przebiegniesz swoje, wrócisz do domu i czujesz tą satysfakcję śmieszna sprawa, ale im większy wysiłek fizyczny tym lepsze samopoczucie
Delfina
16.05.2009 r. 15:57:37
Jejku podziwiam ludzi którzy potrafią się zmotywować do biegania,ja jak zaczynam bez względu na pogodę to po jednym okrążeniu miasta mam dość na rok..
Konto usunięte
17.05.2009 r. 10:46:18
Hmmmm zmieniam temat jak się zmotywować do biegania jak pogoda jest do kitu?? dzisiaj sobota weekend a pogoda dobijająca.... a co do rozmowy o Robercie to jestem zdania że każdy ma prawo do szukania bliskiej osoby, po to m.in.: tutaj jesteśmy, chociaż nie zawsze... fakt faktem czasem to denerwujące ale ja doszłam do wniosku że wyzywać nikogo nie będę... nie wiem co nim kieruje, więc nie mogę się wypowiadać i kogoś obrażać
Konto usunięte
17.05.2009 r. 10:46:18
pozdrowienia dlaciebie i ukłony dlaciebie dziękuje bo takich ludzi jest upszejmych mało ale jeszcze się znajdujom
po co biegać w brzydką pogodę?
Nie lepiej na słońce zaczekać?
Przebiegniesz swoje, wrócisz do domu i czujesz tą satysfakcję
śmieszna sprawa, ale im większy wysiłek fizyczny tym lepsze samopoczucie
Jejku podziwiam ludzi którzy potrafią się zmotywować do biegania,ja jak zaczynam bez względu na pogodę to po jednym okrążeniu miasta mam dość na rok..
Hmmmm zmieniam temat jak się zmotywować do biegania jak pogoda jest do kitu?? dzisiaj sobota weekend a pogoda dobijająca....
a co do rozmowy o Robercie to jestem zdania że każdy ma prawo do szukania bliskiej osoby, po to m.in.: tutaj jesteśmy, chociaż nie zawsze... fakt faktem czasem to denerwujące ale ja doszłam do wniosku że wyzywać nikogo nie będę... nie wiem co nim kieruje, więc nie mogę się wypowiadać i kogoś obrażać
pozdrowienia dlaciebie i ukłony dlaciebie dziękuje bo takich ludzi jest upszejmych mało ale jeszcze się znajdujom