Uf ulżyło mi ja jeszcze w to wierzę ale dotyczy to raczej ludzi wcześniej urodzonych bo dzisiejsze małżeństwa
kaja
20.02.2012 r. 19:21:03
muszę się z tobą niestety zgodzić
Marek
20.02.2012 r. 19:29:22
Adam z tobą nie mogę się zgodzić nie każdy myśli żeby zdradzić ukochaną osobę. Ja osobiście znam kilka małżeństw z różnym starzem i narazie nie zapowiada się żeby któraś osoba miała chęć do zdrady. No ale jest dużo osób które mają problem z wiernością. Ja na szczęście do takich osób nie należę.
kaja
20.02.2012 r. 19:34:49
oj Marek nie mów hop
Marek
20.02.2012 r. 19:45:27
Nie mówię że nigdy w tych związkach nie dojdzie do zdrady ale narazie nic takiego nie miało miejsca. Ale przynajmniej ja jestem pewny że nigdy swojej dziewczyny nie zdradzę.
Marek
20.02.2012 r. 19:50:44
Akurat swojej wierności w związku jestem pewny jak niczego innego na świecie.
Marek
21.02.2012 r. 10:03:55
No nie ma to jak wiara kobiety w faceta
Marek
21.02.2012 r. 11:02:04
Trochę wiary w facetów. Nie każdy musi szukać dodatkowych przygód na boku.
Uf ulżyło mi
ja jeszcze w to wierzę ale dotyczy to raczej ludzi wcześniej urodzonych bo dzisiejsze małżeństwa
muszę się z tobą niestety zgodzić
Adam z tobą nie mogę się zgodzić nie każdy myśli żeby zdradzić ukochaną osobę. Ja osobiście znam kilka małżeństw z różnym starzem i narazie nie zapowiada się żeby któraś osoba miała chęć do zdrady. No ale jest dużo osób które mają problem z wiernością. Ja na szczęście do takich osób nie należę.
Nie mówię że nigdy w tych związkach nie dojdzie do zdrady ale narazie nic takiego nie miało miejsca. Ale przynajmniej ja jestem pewny że nigdy swojej dziewczyny nie zdradzę.
Akurat swojej wierności w związku jestem pewny jak niczego innego na świecie.
No nie ma to jak wiara kobiety w faceta
Trochę wiary w facetów. Nie każdy musi szukać dodatkowych przygód na boku.