Wszyscy się Ani boją
kwiczy
Aniu a ty masz jakaś swoją ulubioną wypowiedź?
czyt. cieszy się.
kwiczy mięśnie twarzy i przepone.
\"chcieć to możesz dużo, ale trzeba sobie zasłużyć\" kontra: \'zasłużyć to może pies ale na kość\' \'a Ty jak zasłużysz na swoje 5 minut? \'
\"jesteśmy mała garstka ludzi która czeka aż dacie coś siebie a nie narzekacie\" kontra: Ania jest długonoga i czeka na fajnego faceta, ktory się zna na rzeczy i weźmie do roboty, zamiast smęcić na forum jako to baby są be
\"podobnież forum jest nudne jakby każdy coś napisał kilka slow do niego to by chyba nudne nie było\" kontra: podobnież są takie zwierzęta, że im więcej wydają dźwięków tym mniej jest z nich pożytku może więc lepiej byłoby coś zrobić niż gadać
A co chciałabyś zrobić Aniu?
tak mi dobrze, tak mi rób Długonoga :p :p :p
obiecujesz?
4 pozycja mi się najbardziej podoba To kiedy?
obiecanki cacanki
Wszyscy się Ani boją
kwiczy
Aniu a ty masz jakaś swoją ulubioną wypowiedź?
czyt. cieszy się.
kwiczy mięśnie twarzy i przepone.
\"chcieć to możesz dużo, ale trzeba sobie zasłużyć\"
ale na kość\'
\'
kontra:
\'zasłużyć to może pies
\'a Ty jak zasłużysz na swoje 5 minut?
\"jesteśmy mała garstka ludzi która czeka aż dacie coś siebie a nie narzekacie\"
kontra:
Ania jest długonoga i czeka na fajnego faceta, ktory się zna na rzeczy i weźmie do roboty, zamiast smęcić na forum jako to baby są be
\"podobnież forum jest nudne jakby każdy coś napisał kilka slow do niego to by chyba nudne nie było\"
może więc lepiej byłoby coś zrobić niż gadać
kontra:
podobnież są takie zwierzęta, że im więcej wydają dźwięków tym mniej jest z nich pożytku
A co chciałabyś zrobić Aniu?
tak mi dobrze, tak mi rób
Długonoga :p :p :p
obiecujesz?
4 pozycja mi się najbardziej podoba
To kiedy?
obiecanki cacanki