Powiedz ze chcialabys sie kochac z nim i ze swoja kolezanka na raz ale jeszcze niewiesz ktora dokladnie kolezanka to bedzie i jak sie chlopaczyna nie zmyje zawczasu to czekaja go takie wlasnie przygody
Anka
05.01.2010 r. 12:50:18
Jezeli bedzie chciał odejść to i tak odejdzie
Konto usunięte
05.01.2010 r. 14:37:54
miałam wczoraj bardzo poważną rozmowę z moim mężczyzną i doszliśmy wreszcie do porozumienia
Dziękuję ,za Wasze odpowiedzi
pozdrawiam
Anka
05.01.2010 r. 18:22:11
No to powodzenia KISSME
Konto usunięte
05.01.2010 r. 21:09:32
EJ Kissme...wiesz masz pedzia ochroniarza..juz sie boje...ale o swoja dupe ..chier go wie z ciotami..nawszelki wypadek bede ksiazke w spodnie wsadzal...jeszcze mnie Neronek od tylu zajdzie...jeszcze sam znim pogadam zdazyl ciota uciec ...jak to ciota
Konto usunięte
05.01.2010 r. 21:28:15
GEPARD ..NIE UCIEKŁEM I DO **cenzura** Y NĘDZY ..NIE DA SIĘ Z TOBĄ POGADAĆ ..NIE BĘDĘ TUTAJ UŻYWAŁ SŁÓW ..NIECENZURALNYCH ..
..POWIEDZIAŁBYM CI O CO CHODZI ALE ..NIE WARTO..
..
.
Konto usunięte
06.01.2010 r. 08:54:24
Ojej, gepard- następny człowiek który nie ma za grosz kultury
zaczynam myśleć,co jeszcze potrafisz powiedzieć?
bardzo mały zasób słów żeby nie powiedzieć znikomy
Konto usunięte
06.01.2010 r. 09:25:38
kissme...wieszco gepardzik juz taki jest...no on ma taki żart...ale to nic złosliwego....hmm do niego trzeba sie przyzwyczaic i nauczyc jego klimatu
w gruncie rzeczy spoko koles
Konto usunięte
06.01.2010 r. 09:34:16
Neron ty mnie lepiej nie w **cenzura** iaj ..zaraz ja ci dam kultore .popapranicu jeden...i zaraz bedziesz mial..badzo duzy zasob slow....nie psuj mi dnia
Konto usunięte
06.01.2010 r. 09:39:16
cześć sylwia,no cóż,nie będe z nim rozmawiać.
i o co Mu chodzi?
Konto usunięte
06.01.2010 r. 09:40:09
faceta nie zrozumiesz.....hmmm
Konto usunięte
06.01.2010 r. 09:42:56
tak,zapewne nie jego
Konto usunięte
06.01.2010 r. 09:47:25
TY naprawde powalony jestes..i rob co chcesz mnie to wali.. ale do mnie i na muj temat ani mru mru..i tyle ..
Romantyk
06.01.2010 r. 13:43:12
Witaj.Jeśli chcesz to porozmawiaj z Nim, dlaczego chce Cię opuścić. Jeśli nie chce z Tobą rozmawiać to masz żart na poprawę humoru:Żona pokłóciła się z mężem i nie odzywali się do siebie,a jedynie pisali karteczki z poleceniami typu"wynieś śmieci","wyprasuj ubrania"itp.Raz mąż kładzie żonie karteczkę:"Obudź mnie o piątej bo muszę wcześnie wstać".Budzi się,patrzy na zegarek-dziewiąta.Spogląda na szafkę,a tam kartka:"Wstawaj stary już piąta".
Marcelek
06.01.2010 r. 15:07:38
Dobre Gepi
Konto usunięte
06.01.2010 r. 17:12:00
jest na zatrzymanie przy sobie faceta co to chce sobie iść w świat bardzo dobry amerykański lek baseball bat raz a dobrze w dynię gościa tak żeby wszystkie klepki podskoczyły i ułożyły się na miejscach swoich , jak to nie pomoże to już tylko siadaj i płacz a czekoladą pogryzaj
robert
06.01.2010 r. 23:21:45
Patrząc na fotkę dziwię się,że masz taki problem
Pomyślałaś,że może być to samo w drugą stronę Może boryka się z tym samym problemem co Ty,tylko nie przyznaje się do tego?Pozdrawiam
Konto usunięte
08.01.2010 r. 08:01:49
kissme to nie Ty masz sie starać by go zatrzymać, to on powinien zabiegać o Twoje wzgledy.Staraj się byc zawsze o krok przed nim, tak bys była blisko prawie w zasięgu ręki, ale nie całkiem dostepna ( no moze z pewnymi wyjatami).Facet musi miec o co walczyc i co zdobywać, jak juz całkiem mu się oddasz zacznie szukać nowej zdobyczy.Taka juz samcza natura Pozdrawiam serdecznie.Powodzenia
Konto usunięte
08.01.2010 r. 08:59:48
moja kumpela ma kłopot i niewie co kupic swojemu chłopakowi a ja zbytnio niewiem mozecie mi pomodz????????bede bardzo wdzieczna
Konto usunięte
08.01.2010 r. 09:00:46
nie badz taki do przodu co ty mozesz wiedziec o kobietach
marek
08.01.2010 r. 12:35:47
marek
08.01.2010 r. 12:38:43
kop chłopakowi pamiątkę np. swoje zdjęcie w ramce na pewno się ucieszy i będzie myślał o tobie gdy będzie oblądał zdjęcie pozdrawiam ciepło
Konto usunięte
08.01.2010 r. 13:22:13
Jeszcze raz wszystkim dziękuję i są tu bardzo mądre rady,zwłaszcza te ostatnie.
NERON,może powinnam je wprowadzić w życie?
co byś mi doradził?
w sumie masz racje Gepi
I beda Maria nastepne..
może nie chce być oglądana
OK,MOŻE NIE CHCE ,DAM JEJ SPOKÓJ...HA,HA,HA
taki problem to nie problem!!!
Powiedz ze chcialabys sie kochac z nim i ze swoja kolezanka na raz ale jeszcze niewiesz ktora dokladnie kolezanka to bedzie i jak sie chlopaczyna nie zmyje zawczasu to czekaja go takie wlasnie przygody
Jezeli bedzie chciał odejść to i tak odejdzie
miałam wczoraj bardzo poważną rozmowę z moim mężczyzną i doszliśmy wreszcie do porozumienia
Dziękuję ,za Wasze odpowiedzi
pozdrawiam
No to powodzenia KISSME
EJ Kissme...wiesz masz pedzia ochroniarza..juz sie boje...ale o swoja dupe ..chier go wie z ciotami..nawszelki wypadek bede ksiazke w spodnie wsadzal...jeszcze mnie Neronek od tylu zajdzie...jeszcze sam znim pogadam zdazyl ciota uciec ...jak to ciota
GEPARD ..NIE UCIEKŁEM I DO **cenzura** Y NĘDZY ..NIE DA SIĘ Z TOBĄ POGADAĆ ..NIE BĘDĘ TUTAJ UŻYWAŁ SŁÓW ..NIECENZURALNYCH ..
..POWIEDZIAŁBYM CI O CO CHODZI ALE ..NIE WARTO..
..
.
Ojej, gepard- następny człowiek który nie ma za grosz kultury
zaczynam myśleć,co jeszcze potrafisz powiedzieć?
bardzo mały zasób słów żeby nie powiedzieć znikomy
kissme...wieszco gepardzik juz taki jest...no on ma taki żart...ale to nic złosliwego....hmm do niego trzeba sie przyzwyczaic i nauczyc jego klimatu
w gruncie rzeczy spoko koles
Neron ty mnie lepiej nie w **cenzura** iaj ..zaraz ja ci dam kultore .popapranicu jeden...i zaraz bedziesz mial..badzo duzy zasob slow....nie psuj mi dnia
cześć sylwia,no cóż,nie będe z nim rozmawiać.
i o co Mu chodzi?
faceta nie zrozumiesz.....hmmm
tak,zapewne nie jego
TY naprawde powalony jestes..i rob co chcesz mnie to wali.. ale do mnie i na muj temat ani mru mru..i tyle ..
Witaj.Jeśli chcesz to porozmawiaj z Nim, dlaczego chce Cię opuścić. Jeśli nie chce z Tobą rozmawiać to masz żart na poprawę humoru:Żona pokłóciła się z mężem i nie odzywali się do siebie,a jedynie pisali karteczki z poleceniami typu"wynieś śmieci","wyprasuj ubrania"itp.Raz mąż kładzie żonie karteczkę:"Obudź mnie o piątej bo muszę wcześnie wstać".Budzi się,patrzy na zegarek-dziewiąta.Spogląda na szafkę,a tam kartka:"Wstawaj stary już piąta".
Dobre Gepi
jest na zatrzymanie przy sobie faceta co to chce sobie iść w świat bardzo dobry amerykański lek baseball bat raz a dobrze w dynię gościa tak żeby wszystkie klepki podskoczyły i ułożyły się na miejscach swoich , jak to nie pomoże to już tylko siadaj i płacz a czekoladą pogryzaj
Patrząc na fotkę dziwię się,że masz taki problem
Może boryka się z tym samym problemem co Ty,tylko nie przyznaje się do tego?Pozdrawiam
Pomyślałaś,że może być to samo w drugą stronę
kissme to nie Ty masz sie starać by go zatrzymać, to on powinien zabiegać o Twoje wzgledy.Staraj się byc zawsze o krok przed nim, tak bys była blisko prawie w zasięgu ręki, ale nie całkiem dostepna ( no moze z pewnymi wyjatami).Facet musi miec o co walczyc i co zdobywać, jak juz całkiem mu się oddasz zacznie szukać nowej zdobyczy.Taka juz samcza natura
Pozdrawiam serdecznie.Powodzenia
moja kumpela ma kłopot i niewie co kupic swojemu chłopakowi a ja zbytnio niewiem mozecie mi pomodz????????bede bardzo wdzieczna
nie badz taki do przodu co ty mozesz wiedziec o kobietach
kop chłopakowi pamiątkę np. swoje zdjęcie w ramce na pewno się ucieszy i będzie myślał o tobie gdy będzie oblądał zdjęcie pozdrawiam ciepło
Jeszcze raz wszystkim dziękuję i są tu bardzo mądre rady,zwłaszcza te ostatnie.
NERON,może powinnam je wprowadzić w życie?
co byś mi doradził?