jak złote to należy trzymać w skrytce masz rację licho nie śpi podprowadzi kto i co chleb trza będzie w mleku moczyć
Jakieś chińskie te futra które zabrałam wytarły sie tu i tam znowu wydatek cerowanie artystyczne kosztuje
Damira
02.09.2014 r. 19:22:15
Tobie raczej to nie grozi fachowcy cuś tam wymyślą, będziesz ząbkował po raz drugi ślinotok przy tym jest przeokropny
Damira
02.09.2014 r. 19:29:59
to jest jedyna korzyść z upływającego czasu - doświadczenie u mnie tez leje od jutra podobno ma być ciepełko..
teresa
02.09.2014 r. 19:31:02
spoko mamy pore deszczową a potem beda upaly czas pszywyknac do tropikow pomalu
Damira
02.09.2014 r. 19:38:21
bedziem uprawiać pomarańcze i granaty.. pytanie w kwestii formalnej czy z tych w/w mozna zrobic wino jest czas trza by receptury opracowywać
teresa
02.09.2014 r. 19:39:15
grund ze na lyked ma byc cieplo bo juz mam plany wyjazdowe jak zwykle
teresa
02.09.2014 r. 19:40:28
robione wino dobre jest w smaku ale z pomaranczy to nie pilam no moze tekila ale to wodka i chba z mandarynek
Damira
02.09.2014 r. 19:51:38
pojedziesz więc w poszukiwaniu utraconego raju domowe wino najlepsze jakie piłam to było wino mojej babci z dzikiej róży . Z płatków robiła konfitury do pączków. Do tej pory gdy czuje zapach róży ale tej dzikiej galeria obrazów z tamtych lat staje przed oczami ...
Damira
02.09.2014 r. 19:53:06
ta Ty z tą swoją aparatura to nawet z boazerii ukręcisz Danielsa Jacka
Damira
02.09.2014 r. 20:03:35
to fakt samo zdrowie z odrostów sosnowych robi się tez syrop na kaszel .Kiedyś tylko w ten sposób ludzie się leczyli trwało to dużej ale z pewnością nie było żadnych skutków ubocznych .Teraz wszystko musi być presto, presto..
Damira
03.09.2014 r. 08:53:56
Podobno najlepsze efekty dają najprostsze sposoby, ale te psiaki na smalec ..
Damira
03.09.2014 r. 09:47:23
na schudniecie jest jedno lekarstwo a właściwie dwa NŻD i NŻBC. Pierwsze wersja skrótowa oczywista oczywistość dla wszystkich drugi wersja max .. Byle Czego
Damira
03.09.2014 r. 10:12:14
Jawohl! .. ino się nie chce
teresa
03.09.2014 r. 19:46:29
najlepszy to jest stres wtedy zlatuja szybko kilogramy i mozna sie objadac ile chcesz
Damira
03.09.2014 r. 19:52:01
oj znam to kilka dni i można sobie nowe kiecki nawet o dwa numery mniejesze kupować..
Damira
03.09.2014 r. 20:13:34
teresa
03.09.2014 r. 20:25:33
damiro nie kszycz popatrz jaki tibi chudy nie dlugo nam zniknie
jak złote to należy trzymać w skrytce masz rację licho nie śpi podprowadzi kto i co chleb trza będzie w mleku moczyć
wytarły sie tu i tam
znowu wydatek
cerowanie artystyczne kosztuje
Jakieś chińskie te futra które zabrałam
Tobie raczej to nie grozi fachowcy cuś tam wymyślą, będziesz ząbkował po raz drugi ślinotok przy tym jest przeokropny
to jest jedyna korzyść z upływającego czasu - doświadczenie u mnie tez leje od jutra podobno ma być ciepełko..
spoko mamy pore deszczową a potem beda upaly czas pszywyknac do tropikow pomalu
grund ze na lyked ma byc cieplo bo juz mam plany wyjazdowe jak zwykle
robione wino dobre jest w smaku ale z pomaranczy to nie pilam no moze tekila ale to wodka i chba z mandarynek
pojedziesz więc w poszukiwaniu utraconego raju
domowe wino najlepsze jakie piłam to było wino mojej babci z dzikiej róży . Z płatków robiła konfitury do pączków. Do tej pory gdy czuje zapach róży ale tej dzikiej galeria obrazów z tamtych lat staje przed oczami ...
ta Ty z tą swoją aparatura to nawet z boazerii ukręcisz Danielsa Jacka
to fakt samo zdrowie z odrostów sosnowych robi się tez syrop na kaszel .Kiedyś tylko w ten sposób ludzie się leczyli trwało to dużej ale z pewnością nie było żadnych skutków ubocznych .Teraz wszystko musi być
presto, presto..
Podobno najlepsze efekty dają najprostsze sposoby, ale te psiaki
na smalec
..
na schudniecie jest jedno lekarstwo a właściwie dwa NŻD i NŻBC. Pierwsze
wersja skrótowa oczywista oczywistość dla wszystkich drugi wersja max .. Byle Czego
Jawohl! .. ino się nie chce
najlepszy to jest stres wtedy zlatuja szybko kilogramy i mozna sie objadac ile chcesz
oj znam to kilka dni i można sobie nowe kiecki nawet o dwa numery mniejesze kupować..
damiro nie kszycz popatrz jaki tibi chudy nie dlugo nam zniknie
Braciszku
jak tam w raju