spokojnie malwinko,narti nie wmówisz mi że jak jesteś tutaj czy na innym portalu kimś zainteresowany to nie badasz kto to jak to nazwałś
kaja
12.02.2012 r. 21:31:52
a mogą sobie sprawdzać proszę bardzo ale nie lubię nachalnych.niektórzy kulturalnie napiszą szkoda że nie chcesz ale niektórych jak bym tak
kaja
12.02.2012 r. 21:37:12
ja się nie dam wykorzystać tylko ja wiem czym mnie może ująć mężczyzna i to nie jest kasa ani samochód ani dom ani to co ma w spodniach
kaja
12.02.2012 r. 21:40:27
Tylko obawiam się że w dzisiejszych czasach mężczyżni juz nie mają tego czego szukam na szczęście trzeba poczekać amen.
kaja
12.02.2012 r. 21:44:55
każdy ma chwile słabości jesteśmy tylko ludżmi.
kaja
12.02.2012 r. 21:51:35
oczywiście narti
kaja
12.02.2012 r. 21:54:10
narti
kaja
12.02.2012 r. 21:55:21
co tam tobie chodziło po tej ślicznej główce
kaja
12.02.2012 r. 22:06:10
hmm narti z twoich wypowiedzi w wyzej poruszonym temacie nie stwierdziłam że jesteś tym czym napisałeś
kaja
12.02.2012 r. 22:17:20
oj tam oj tam nie nerwowo ja też dowiedziałam się tutaj że jestem pusta i nie mam nic do zaoferowania
kaja
12.02.2012 r. 22:30:00
no wiesz przez tyle lat nie wiedziałam że jestem pusta i staroświecka bo wierzę w prawdziwą miłość.mam nadzieję że mi ten pan nie wejdzie już w drogę. i zawsze będę powtarzać że lubie szampana pić i jeść truskawki z ukochaną osobą więc miejmy swoje zdanie
kaja
12.02.2012 r. 22:36:39
nie mów o tym głośno
Gepard
12.02.2012 r. 22:39:15
wierza w prawdziwa milosc kuzwa za duzo wam seriale na mozgi popadaly
kaja
12.02.2012 r. 22:43:15
ja też bo duszno się zrobiło
Amelka
28.02.2012 r. 16:23:48
czesc, Adasiu. Pamietasz mnie?? Mielismy okazje sie zapoznac osobiscie. Wiesz co ci powiem?? Dorosnij i przestan szukac na sile. Ty w rzeczywistosci jestes az tak prosty i logiczny ze poki tego nie zmienisz bedziesz tak trafial. Wiesz dlaczego Ela Ci zniknela?? Nie przez brak hajsu. Przez to ze nie mozna ppo kilku dniach wydzwaniac i jeczec ze kochasz bo juz raz ją widziales. Kobiety tez sa drapiezne i chca powalczyc. a ty tak perfidnie to zabierasz a poza tym tez odrzucam takich agentow. sorki ze tak brutalnie- ale to szczerze. Lubimy twarde charaktery. Jesli ktos az tak sie angazuje po pierwszej randce to albo ma powazny problem z glowa albo jest tak beznadziejny ze juz sam stracil nadzieje i jest mu obojetnie. Blagam Cie nie dodawaj takich komentarzy bo wyglada ze to My, Kobiety Cie oszukujemy. Poznalam Cie. Jest inaczej, sam mowisz: Oszukaj mnie! zostanow sie nad swoja strategia i synka ucaluj
Amelka
28.02.2012 r. 16:25:10
P.S. ttak szczerze mowiac to brzydkim to Ty wcale nie jestes i jak mialo byc tak jak twierdzisz to mialbys uz lasek na pęczki
Gepard
28.02.2012 r. 17:22:22
Ale dobre Amelka ja cie kocham
Gepard
28.02.2012 r. 18:19:41
dobre nie ..kurde sam sie usmialem ..
Gepard
28.02.2012 r. 18:27:11
tak istnieja uczucia .. ..tylko uciekaj odnich .jak najdalej ..szukaj tych ktorzy cie nie interesuja ..wtedy bedziesz facetem ...
Gepard
28.02.2012 r. 18:35:07
co ch.uja prawda..do mnie czy kolomnie
Gepard
28.02.2012 r. 18:42:23
jaka ze jestes ciota i frajerem dla tych ktorym chcesz gwiazdke z nieba dac ..ze zmieniasz sie dla nich..zaczynasz myslec .. i to zaczyna ich nudzic..pamietaj sylwia rania nas zawsze najblizsze osoby ..a te na ktorych nam tak bardzo nie zalezy... jednym uchem wchodzi drugim wychodzi..nie zalkezy nam nie zmieniamy sie i to was podnieca ..to wiem kochacie nienormalnie normalnych ..bo normalni dla was sa nienormalni..wszystko jest .poj.ebane..lubicie miec warjata przysobie zeby sie nie nudzic..ide jesc..chcesz fasolki po brytonisku ..ale bedzie jazda
Gepard
28.02.2012 r. 18:49:38
no gdzie klamie..tak jest ..najbezpieczniej jest nie zakochiwac sie w was .. albo tego nie pokazywac..bo to bezlitosci wykozystacie..i traktowac was ..tak ..dac smaka ale nie pozwolic zjesc po lapach ..bic odrazu w tedy bedzie dobrze zobacz amela prawde napisala ..zeby ten adasiko myslal troche to odwrocil by sytuacje ..i tamta dz\\wonila by do niego..moze jeszcze mialby amele
KASIA ŁUCJA
28.06.2012 r. 08:40:47
A CO DAĆ MOŻE PUSTE SERDUSZKO,ŻYĆ Z MIŁOŚCI? I KARMIĆ SIĘ MIŁOŚCIĄ???A KTO NAS UTRZYMA?WSZYSTKO KOSZTUJE NIESTETY
spokojnie malwinko,narti nie wmówisz mi że jak jesteś tutaj czy na innym portalu kimś zainteresowany to nie badasz kto to jak to nazwałś
ja się nie dam wykorzystać
tylko ja wiem czym mnie może ująć mężczyzna
i to nie jest kasa ani samochód ani dom ani to co ma w spodniach
Tylko obawiam się że w dzisiejszych czasach mężczyżni juz nie mają tego czego szukam
na szczęście trzeba poczekać amen.
każdy ma chwile słabości
jesteśmy tylko ludżmi.
oczywiście narti
narti
co tam tobie chodziło po tej ślicznej główce
hmm narti z twoich wypowiedzi w wyzej poruszonym temacie nie stwierdziłam że jesteś tym czym napisałeś
oj tam oj tam nie nerwowo ja też dowiedziałam się tutaj że jestem pusta i nie mam nic do zaoferowania
no wiesz przez tyle lat nie wiedziałam że jestem pusta i staroświecka bo wierzę w prawdziwą miłość.mam nadzieję że mi ten pan nie wejdzie już w drogę.
i zawsze będę powtarzać że lubie szampana pić i jeść truskawki z ukochaną osobą
więc miejmy swoje zdanie
nie mów o tym głośno
wierza w prawdziwa milosc kuzwa za duzo wam seriale na mozgi popadaly
ja też bo duszno się zrobiło
czesc, Adasiu. Pamietasz mnie?? Mielismy okazje sie zapoznac osobiscie. Wiesz co ci powiem?? Dorosnij i przestan szukac na sile. Ty w rzeczywistosci jestes az tak prosty i logiczny ze poki tego nie zmienisz bedziesz tak trafial. Wiesz dlaczego Ela Ci zniknela?? Nie przez brak hajsu. Przez to ze nie mozna ppo kilku dniach wydzwaniac i jeczec ze kochasz bo juz raz ją widziales. Kobiety tez sa drapiezne i chca powalczyc. a ty tak perfidnie to zabierasz a poza tym tez odrzucam takich agentow. sorki ze tak brutalnie- ale to szczerze. Lubimy twarde charaktery. Jesli ktos az tak sie angazuje po pierwszej randce to albo ma powazny problem z glowa albo jest tak beznadziejny ze juz sam stracil nadzieje i jest mu obojetnie. Blagam Cie nie dodawaj takich komentarzy bo wyglada ze to My, Kobiety Cie oszukujemy. Poznalam Cie. Jest inaczej, sam mowisz: Oszukaj mnie! zostanow sie nad swoja strategia i synka ucaluj
P.S. ttak szczerze mowiac to brzydkim to Ty wcale nie jestes i jak mialo byc tak jak twierdzisz to mialbys uz lasek na pęczki
Ale dobre
Amelka ja cie kocham
dobre nie ..kurde sam sie usmialem ..
tak istnieja uczucia ..
..tylko uciekaj odnich .jak najdalej ..szukaj tych ktorzy cie nie interesuja ..wtedy bedziesz facetem ...
co ch.uja prawda..do mnie czy kolomnie
jaka ze jestes ciota i frajerem dla tych ktorym chcesz gwiazdke z nieba dac ..ze zmieniasz sie dla nich..zaczynasz myslec .. i to zaczyna ich nudzic..pamietaj sylwia rania nas zawsze najblizsze osoby ..a te na ktorych nam tak bardzo nie zalezy... jednym uchem wchodzi drugim wychodzi..nie zalkezy nam nie zmieniamy sie i to was podnieca ..to wiem kochacie nienormalnie normalnych ..bo normalni dla was sa nienormalni..wszystko jest .poj.ebane..lubicie miec warjata przysobie zeby sie nie nudzic..ide jesc..chcesz fasolki po brytonisku ..ale bedzie jazda
no gdzie klamie..tak jest ..najbezpieczniej jest nie zakochiwac sie w was .. albo tego nie pokazywac..bo to bezlitosci wykozystacie..i traktowac was ..tak ..dac smaka ale nie pozwolic zjesc po lapach ..bic odrazu w tedy bedzie dobrze zobacz amela prawde napisala ..zeby ten adasiko myslal troche to odwrocil by sytuacje ..i tamta dz\\wonila by do niego..moze jeszcze mialby amele
A CO DAĆ MOŻE PUSTE SERDUSZKO,ŻYĆ Z MIŁOŚCI? I KARMIĆ SIĘ MIŁOŚCIĄ???A KTO NAS UTRZYMA?WSZYSTKO KOSZTUJE NIESTETY