Wręcz przeciwnie bo to wtedy kobieta jest najbardziej kobieca i najbardziej pociągająca...
A poza tym to dziecko trzeba dorobić
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:31:23
A poza tym to kobieta w czasie ciąży nadal ma swoje potrzeby i każdy facet powinien starać się je zaspokoić
Tygrys
17.01.2010 r. 16:35:14
Kobiety z którymi uprawiałem sex powiadają że byłem dobrym kochankiem wiec żadne wymagania nie są mi straszne
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:41:15
Nie tylko Aga...
Z tego co się orientuję to kobieta w ciąży ma większe potrzeby i w łóżku potrzebuje znacznie więcej czułości niż normalnie...
Ja nigdy nie byłem w łóżku z kobietą w ciąży ale mam kilka przyjaciółek i rozmawialiśmy o tym... I siostra przyszła się mi wygadać jak pierwszy raz w ciąży była
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:49:14
TO SPRAWIA FRAJDE Z MOJA DO SIÓDMEGO MIESIĄCA CIĄŻY BYŁ SEXIK TYLKO ZAWSZE SIĘ ŚMIAŁEM ZE JAK MAŁE SIE URODZI TO MNIE PO GŁOWIE POSTUKA I ZAPYTA CZY MI TAK DOBRZE
Tygrys
17.01.2010 r. 16:51:32
Domin to jest dobre na kawał do działu humor
Tygrys
17.01.2010 r. 16:53:48
to mąż troche przyśpieszył narodziny dziecka jakby nie patrzeć
Tygrys
17.01.2010 r. 16:59:01
na przepustce kochałaś sie z mężem i wróciłaś do szpitala n narodziny
Konto usunięte
17.01.2010 r. 17:03:38
KAJETAN POWAGA ŻONA ZAWSZE Z TEGO SIE ŚMIALA. A ZTY TO PRAWDA POD KONIEC CIĄŻY MOZNA PRZYSPIESZYC POROD... ALE NAM OD 8 MIESIACA BYLO ZABRONIONE JUZ
Tygrys
17.01.2010 r. 17:14:00
Trudno ale bezpieczeństwo dziecka ponad wszystko
Tygrys
17.01.2010 r. 17:17:25
k a ale mam ochote na małe conieco
Tygrys
17.01.2010 r. 17:27:22
Nie jestem z tych co jak im sie chce nie mają z kim to se gruche trzepią mi ręce służą do masowaia pleów piersi pośladków ale nie do czochrania wacka
Konto usunięte
17.01.2010 r. 17:31:27
KAJETAN WALENIE GRUCHY WZMACNIA PALUCHY!!! ŻARCIK
Tygrys
17.01.2010 r. 17:36:32
Domin nie śiej sie ale to wcale nie jest takie głupie i śmieszne bo masturbowanie powoduje ciągłą produkcje nasienia nie zalego ono i nie stwarza problemów zdrowotnych długotrwałe wstrzymywanie może powodować poważne zchożenia więc co za tym idzie walenie konia jest zdrowe. Ponoć nawet dzięki temu wacek rośnie ale ja tam w to ostatnie nie wierze ngdy tego nie robiłem bo nie musiałem
Konto usunięte
17.01.2010 r. 17:38:58
PRZECIEZ KAJETAN PISZE CI ZARCIK JA TEZ NIEMUSZE BO Z TYM PROBLEMU NIEMAM ZEBYM MUSIAL SAM
Tygrys
17.01.2010 r. 17:41:08
Wiem że żatowałeś
Konto usunięte
17.01.2010 r. 17:45:01
NOI GITARA BO NIEKTURZY LUBIA SIE OBRAZAC
Tygrys
17.01.2010 r. 17:48:31
Przestań na co ???? Ja tam jak to Marcelek określił do klubu gejowskieg pod sosną hahahahahahaha idziesz zemną ???
Tzn to tego wątku o Zielonej i okolicach
Tygrys
17.01.2010 r. 18:03:01
Jakbyś napisał że na fachu WTC podczas ataku terrorystycznego 11 września to byłby hardcore
Konto usunięte
19.01.2010 r. 15:47:25
winda.... przymierzalnia w centrum handlowym.... ubikacja dla inwalidów nikt nie przeszkadza polecam
To fakt
w każdym razie chciałbym tego doświadczyć
Mi ciąża u kobiety by nie przeszkadzała
Wręcz przeciwnie bo to wtedy kobieta jest najbardziej kobieca i najbardziej pociągająca...
A poza tym to dziecko trzeba dorobić
A poza tym to kobieta w czasie ciąży nadal ma swoje potrzeby i każdy facet powinien starać się je zaspokoić
Kobiety z którymi uprawiałem sex powiadają że byłem dobrym kochankiem wiec żadne wymagania nie są mi straszne
Nie tylko Aga...
Z tego co się orientuję to kobieta w ciąży ma większe potrzeby i w łóżku potrzebuje znacznie więcej czułości niż normalnie...
Ja nigdy nie byłem w łóżku z kobietą w ciąży ale mam kilka przyjaciółek i rozmawialiśmy o tym... I siostra przyszła się mi wygadać jak pierwszy raz w ciąży była
TO SPRAWIA FRAJDE Z MOJA DO SIÓDMEGO MIESIĄCA CIĄŻY BYŁ SEXIK
TYLKO ZAWSZE SIĘ ŚMIAŁEM ZE JAK MAŁE SIE URODZI TO MNIE PO GŁOWIE POSTUKA I ZAPYTA CZY MI TAK DOBRZE
Domin to jest dobre na kawał do działu humor
to mąż troche przyśpieszył narodziny dziecka jakby nie patrzeć
na przepustce kochałaś sie z mężem i wróciłaś do szpitala n narodziny
KAJETAN POWAGA ŻONA ZAWSZE Z TEGO SIE ŚMIALA. A ZTY TO PRAWDA POD KONIEC CIĄŻY MOZNA PRZYSPIESZYC POROD... ALE NAM OD 8 MIESIACA BYLO ZABRONIONE JUZ
Trudno ale bezpieczeństwo dziecka ponad wszystko
k
a ale mam ochote na małe conieco
Nie jestem z tych co jak im sie chce nie mają z kim to se gruche trzepią mi ręce służą do masowaia pleów piersi pośladków ale nie do czochrania wacka
KAJETAN WALENIE GRUCHY WZMACNIA PALUCHY!!! ŻARCIK
Domin nie śiej sie ale to wcale nie jest takie głupie i śmieszne bo masturbowanie powoduje ciągłą produkcje nasienia nie zalego ono i nie stwarza problemów zdrowotnych długotrwałe wstrzymywanie może powodować poważne zchożenia więc co za tym idzie walenie konia jest zdrowe. Ponoć nawet dzięki temu wacek rośnie ale ja tam w to ostatnie nie wierze ngdy tego nie robiłem bo nie musiałem
PRZECIEZ KAJETAN PISZE CI ZARCIK
JA TEZ NIEMUSZE BO Z TYM PROBLEMU NIEMAM ZEBYM MUSIAL SAM
Wiem że żatowałeś
NOI GITARA
BO NIEKTURZY LUBIA SIE OBRAZAC
Przestań na co ???? Ja tam jak to Marcelek określił do klubu gejowskieg pod sosną hahahahahahaha idziesz zemną ???
Tzn to tego wątku o Zielonej i okolicach
Jakbyś napisał że na fachu WTC podczas ataku terrorystycznego 11 września to byłby hardcore
winda....
przymierzalnia w centrum handlowym....
ubikacja dla inwalidów
nikt nie przeszkadza
polecam
buahahahah
no Paula poszalałlas troche
A gdzie nikt nie przeszkadza Paulo??
Mówisz o windzie czy przymierzalni??