Potrzebuję kogoś kto poskłada moją psychikę, co będzie rzeczą bardzo trudną.
Konto usunięte
03.01.2010 r. 21:42:51
są specjalne szpitale tam na pewno Cię przyjmą i nawet za darmo w kaftanie zawiozą
J@nusz
03.01.2010 r. 21:51:03
No cóż Krystianie. Pozwól, że coś Ci wyjaśnię. Tobie jak się domyślam chodzi o psychiatrę. Różnica jest taka, że psycholog zajmuje się problemami natury psychicznej, a psychiatra chorobami psychicznymi. Ktoś tu myli pojęcia. Ale skąd Ty mogłeś o tym wiedzieć... Nie zabłysłeś...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 22:09:30
na jedno wychodzi najpierw jest jedno później drugie, a swoją drogą na forum raczej nie znajdziesz, ani psychologa a tym bardziej psychiatry
J@nusz
03.01.2010 r. 22:10:12
Po prostu cały świat mi się wali. Nic więcej...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 22:10:55
Masz problem natury psychologicznej , to pisz do mnie na pw , coś zaradzimy
Konto usunięte
03.01.2010 r. 22:17:48
w takim razie Janusz bardzo Cię przepraszam, myślałem że żarty
sobie stroisz
Konto usunięte
03.01.2010 r. 22:30:16
to może mi Aga pomożesz w poszukiwaniu tej jedynej
J@nusz
03.01.2010 r. 23:02:03
Nie, no ok. Bardzo wam dziękuję. Nie liczyłem na aż tak duże zainteresowanie moim problem i próby pomocy. Dziękuję, jednak są jeszcze porządni ludzie...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 23:16:34
Na mnie zawsze możesz liczyć , mam bardzo wiele osób które wyciągnąłem z doła .
Konto usunięte
05.01.2010 r. 18:20:59
A co psychologow w polsce nie ma ....gosciu jak tu szukasz to ja ci radze idz najpierw do psychiaty......mysle ze ci pomoglem.
Konto usunięte
05.01.2010 r. 19:11:03
j@nusz kazdy problem lub problemy mozna załagodzic i tu nie jest potrzebny od razu psycholog, chyba ze potrzebujesz akurat takiej rozmowy z kims profesjonalnym podejsciem, dobrze ze piszesz o tym otwarcie a to juz duzy plus ze nie tzrymasz tego w sobie
Beata
14.01.2010 r. 14:24:02
chciałam tylko sprostować że psychiatra nie jest tylko od chorób psychicznych ale także od nerwic stanów lękowych ,depresji a wszystkie wymienione choroby nie są psychiczne...
Pilnie potrzebna pomoc psychologa.
Co się stało wodzu
Potrzebuję kogoś kto poskłada moją psychikę, co będzie rzeczą bardzo trudną.
są specjalne szpitale tam na pewno Cię przyjmą i nawet za darmo w kaftanie zawiozą
No cóż Krystianie. Pozwól, że coś Ci wyjaśnię. Tobie jak się domyślam chodzi o psychiatrę. Różnica jest taka, że psycholog zajmuje się problemami natury psychicznej, a psychiatra chorobami psychicznymi. Ktoś tu myli pojęcia. Ale skąd Ty mogłeś o tym wiedzieć... Nie zabłysłeś...
na jedno wychodzi najpierw jest jedno później drugie, a swoją drogą na forum raczej nie znajdziesz, ani psychologa a tym bardziej psychiatry
Po prostu cały świat mi się wali. Nic więcej...
Masz problem natury psychologicznej , to pisz do mnie na pw , coś zaradzimy
w takim razie Janusz bardzo Cię przepraszam, myślałem że żarty
sobie stroisz
to może mi Aga pomożesz w poszukiwaniu tej jedynej
Nie, no ok. Bardzo wam dziękuję. Nie liczyłem na aż tak duże zainteresowanie moim problem i próby pomocy. Dziękuję, jednak są jeszcze porządni ludzie...
Na mnie zawsze możesz liczyć , mam bardzo wiele osób które wyciągnąłem z doła .
A co psychologow w polsce nie ma ....gosciu jak tu szukasz to ja ci radze idz najpierw do psychiaty......mysle ze ci pomoglem.
j@nusz kazdy problem lub problemy mozna załagodzic i tu nie jest potrzebny od razu psycholog, chyba ze potrzebujesz akurat takiej rozmowy z kims profesjonalnym podejsciem, dobrze ze piszesz o tym otwarcie a to juz duzy plus ze nie tzrymasz tego w sobie
chciałam tylko sprostować że psychiatra nie jest tylko od chorób psychicznych ale także od nerwic stanów lękowych ,depresji a wszystkie wymienione choroby nie są psychiczne...