coś ty pewnie dziś Ania i inni, bawią się koniec karnawału niedługo
Malwina
11.02.2012 r. 19:00:53
no co, jasne przecież nie samym seksem człowiek żyje
Malwina
11.02.2012 r. 19:09:44
oki, nie mówmy o nieobecnych
miałam też dzisiaj wybrać się na imprezę ale rozmyśliłam się
Malwina
11.02.2012 r. 19:19:15
rozumiem ale czasami znajdujesz chwile aby się rozerwać?
Malwina
11.02.2012 r. 19:34:44
hej, Asia dlaczego mówisz, że Narti chce cię stąd wysiudać
ewan0545
15.02.2012 r. 20:49:57
ja nie wierze ,ale cuda się zdarzają, może ktos się tu zakochał i dalej kocha już w realu, wszystko się może zdarzyc.
ewan0545
15.02.2012 r. 21:09:17
i ja jej wierze,
ewan0545
15.02.2012 r. 21:22:35
może tak to się zaczyna ,tylko żeby jeszcze zakonczenie było bardzo realne i żyli długo i szczesliwie.
ewan0545
15.02.2012 r. 21:37:27
czyli wielka niewiadoma, lub ryzyko prawdopodobienstwa, o kurcze czy warto aż tak ryzykowac.
J@nusz
29.04.2012 r. 19:02:12
A ja uważam, że jeśli jest się przesadnie uczuciowym (czyt. głupim) to można się zakochać w drugiej osobie tylko bez spotkania. A właściwie nie zakochać tylko zauroczyć, bo miłość nie istnieje. A jeśli dojdzie do spotkania to zazwyczaj dochodzi do pogłębienia zauroczenia. A jakiś czas później kobieta wycofuje się ze wszystkiego i facet cierpi. To w takim skrócie.
J@nusz
29.04.2012 r. 19:30:24
Jasne...
ewan0545
29.04.2012 r. 20:18:55
Janusz Milosc istnieje ,,tylko trzeba o nia dbac ,pielęgnowac,i troszczyc ,,ale bez zachłanosci i przesady,,,
J@nusz
29.04.2012 r. 20:23:46
\"bo miłość to bzdura. Istnieje w filmach i tanich lekturach.\"
taki cytacik
ewan0545
29.04.2012 r. 20:34:09
i tu sie mylisz ale kazdy ma prawo do swojego zdania ,, ,jeszcze duzo przed Tobą
J@nusz
29.04.2012 r. 20:41:18
Nie wątpię i nie zaprzeczam. Ale aktualnie takie jest moje zdanie.
J@nusz
29.04.2012 r. 20:51:13
Mam taką nadzieję i dziękuję.
ewan0545
23.06.2012 r. 18:23:44
Mysle że można się zakochać ,a najlepiej byłoby gdyby obie strony,,,a potem cóż następny krok Real
samotna
08.06.2013 r. 12:53:27
Uważam, że nie można zakochać się w kimś, kogo nie widzieliśmy w realu, natomiast zgadzam się, co do zauroczenia. Poprzez klikanie, potem rozmowy telefoniczne może zadziałać tak zwana \"chemia\". Od czegos należy przecież zacząć Kolejnym krokiem powinno być spotkanie w realu i nie uważam za regułę, że wszyscy podają się za kogoś kim nie są. Na portalach jest wielu różnych ludzi, tak jak i w realnym świecie, ale w życiu jak kogoś spotkamy to też nie mamy gwarancji, że jest szczerą osobą i nie znamy jej zamiarów. Znam kilka udanych związków poznanych w necie a i także wiele nieudanych, które poznały się w realnym świecie. Myślę, że to nie ma znaczenia, jak ludzie się poznali. Najważniejsze, to jakie mają zamiary wobec siebie, czy mają odwagę stawiać kolejne kroki, szczerze ze sobą rozmawiają i wtedy przyjdzie czas na zakochanie i miłość. Moim zdaniem, jak zależy obojgu to jest szansa na szczęśliwy związek. Też trzeba liczyć się z tym, że do pokonania jest wiele przeszkód i trudności. Jeśli im się uda, przetrwają, pokonają trudności, nie poddadzą się to będą szczęśliwi. Pozdrawiam i życzę wszystkim samych wspaniałych chwil od wirtuala do reala
samotna
08.06.2013 r. 13:07:16
Skoro jest taka możliwość, to dlaczego nie tym bardziej, że miłość i na końcu świata można spotkać internet daje większą możliwość. Również dotyczy to znajomości, pewnie nie poznalibyśmy wielu ludzi, znajomych, gdyby nie internet.
samotna
08.06.2013 r. 13:10:56
Nie każdy ma możliwość jechać na koniec świata. No i też wcześniej napisałam, że to nie ma znaczenia, jak i gdzie. Zamiary się liczą
Sołtys
08.06.2013 r. 13:16:42
e tak i tibiego nie sluchaj juz pewno ma jakas chorobe meksykanska
samotna
08.06.2013 r. 13:20:13
A to już nie moje zmartwienie
gosikw74
08.06.2013 r. 15:06:10
podzielam twoja opinie samotna
samotna
08.06.2013 r. 15:49:34
Bardzo się cieszę gosik
gosikw74
08.06.2013 r. 15:57:17
ja akurat w tej kwestii tez tak mysle... i wyrazilam po prostu swoja opinie.. tyle ilu ludzi tyle odmiennych zdan... nieraz jednak ludzie sie w czyms zgadzaja
samotna
08.06.2013 r. 16:01:59
Tak masz rację, też tylu ilu ludzi tyle zachowań i nie należy tego uogólniać. Kobieta czy mężczyzna może udawać kogoś innego i mieć niecne plany. Uważam, że tez są normalni i szczerzy ludzie oby tylko się odnaleźli
gosikw74
08.06.2013 r. 16:12:22
dokladnie, kazdy z nas jest inny i fajnie by jeszcze bylo, zeby nie zmieniac zdania jak wiatr zawieje
samotna
08.06.2013 r. 16:16:08
za wszystkich gwarantowac nie możemy ale było by fajnie, jak by ludzie trzymali się raz podjętych decyzji
coś ty
pewnie dziś Ania i inni, bawią się
koniec karnawału niedługo
oki, nie mówmy o nieobecnych
miałam też dzisiaj wybrać się na imprezę ale rozmyśliłam się
rozumiem
ale czasami znajdujesz chwile aby się rozerwać?
hej, Asia
dlaczego mówisz, że Narti chce cię stąd wysiudać
ja nie wierze
,ale cuda się zdarzają,
może ktos się tu zakochał i dalej kocha już w realu,
wszystko się może zdarzyc.
i ja jej wierze,
może tak to się zaczyna
,tylko żeby jeszcze zakonczenie było bardzo realne i żyli długo i szczesliwie.
czyli wielka niewiadoma,
lub ryzyko prawdopodobienstwa,
o kurcze czy warto aż tak ryzykowac.
A ja uważam, że jeśli jest się przesadnie uczuciowym (czyt. głupim) to można się zakochać w drugiej osobie tylko bez spotkania. A właściwie nie zakochać tylko zauroczyć, bo miłość nie istnieje. A jeśli dojdzie do spotkania to zazwyczaj dochodzi do pogłębienia zauroczenia. A jakiś czas później kobieta wycofuje się ze wszystkiego i facet cierpi. To w takim skrócie.
Jasne...
Janusz Milosc istnieje ,,tylko trzeba o nia dbac ,pielęgnowac,i troszczyc ,,ale bez zachłanosci i przesady,,,
\"bo miłość to bzdura. Istnieje w filmach i tanich lekturach.\"
taki cytacik
i tu sie mylisz
ale kazdy ma prawo do swojego zdania ,,
,jeszcze duzo przed Tobą
Nie wątpię i nie zaprzeczam. Ale aktualnie takie jest moje zdanie.
Mam taką nadzieję i dziękuję.
Mysle że można się zakochać
,a najlepiej byłoby gdyby obie strony,,,a potem cóż następny krok Real
Uważam, że nie można zakochać się w kimś, kogo nie widzieliśmy w realu, natomiast zgadzam się, co do zauroczenia. Poprzez klikanie, potem rozmowy telefoniczne może zadziałać tak zwana \"chemia\". Od czegos należy przecież zacząć
Kolejnym krokiem powinno być spotkanie w realu i nie uważam za regułę, że wszyscy podają się za kogoś kim nie są. Na portalach jest wielu różnych ludzi, tak jak i w realnym świecie, ale w życiu jak kogoś spotkamy to też nie mamy gwarancji, że jest szczerą osobą i nie znamy jej zamiarów. Znam kilka udanych związków poznanych w necie a i także wiele nieudanych, które poznały się w realnym świecie. Myślę, że to nie ma znaczenia, jak ludzie się poznali. Najważniejsze, to jakie mają zamiary wobec siebie, czy mają odwagę stawiać kolejne kroki, szczerze ze sobą rozmawiają i wtedy przyjdzie czas na zakochanie i miłość. Moim zdaniem, jak zależy obojgu to jest szansa na szczęśliwy związek. Też trzeba liczyć się z tym, że do pokonania jest wiele przeszkód i trudności. Jeśli im się uda, przetrwają, pokonają trudności, nie poddadzą się to będą szczęśliwi. Pozdrawiam i życzę wszystkim samych wspaniałych chwil od wirtuala do reala
Skoro jest taka możliwość, to dlaczego nie tym bardziej, że miłość i na końcu świata można spotkać internet daje większą możliwość. Również dotyczy to znajomości, pewnie nie poznalibyśmy wielu ludzi, znajomych, gdyby nie internet.
Nie każdy ma możliwość jechać na koniec świata. No i też wcześniej napisałam, że to nie ma znaczenia, jak i gdzie. Zamiary się liczą
e tak i tibiego nie sluchaj juz pewno ma jakas chorobe meksykanska
A to już nie moje zmartwienie
podzielam twoja opinie samotna
Bardzo się cieszę gosik
Tak masz rację, też tylu ilu ludzi tyle zachowań i nie należy tego uogólniać. Kobieta czy mężczyzna może udawać kogoś innego i mieć niecne plany. Uważam, że tez są normalni i szczerzy ludzie oby tylko się odnaleźli
dokladnie, kazdy z nas jest inny i fajnie by jeszcze bylo, zeby nie zmieniac zdania jak wiatr zawieje
za wszystkich gwarantowac nie możemy
ale było by fajnie, jak by ludzie trzymali się raz podjętych decyzji
heh ale nie każdy ma możliwość