Albo odkręc kurek GEPARD taka moja delikatna sugestia i tyle .podziękował.
Gepard
05.02.2012 r. 13:30:26
nastepny skad wy sie biezecie juz ..masz tu pelno ludzi ze beda na mnie pisac
Gepard
05.02.2012 r. 13:35:22
co psa sluchasz jak mam sluchac kogos kto ma psa na profilu a ty anka co chyba ci rowek swedzie ze ..mnie zaczepiasz ale to nie do mnie..
Gepard
05.02.2012 r. 14:08:10
ty jestes jakis zofiil kuzde dobrze ze sciana do sciany stoje co koniec biedolenia masz jakis problem widze do mnie ..nastepny kozak ledwo sie zarejestrowal na forum i se debila szuka zeby pokazac jaki jest mocny zwracajac uwage na siebie.. ty jestes durniejszy od tego psa
Gepard
05.02.2012 r. 14:23:43
kuzwa mila nie znajoma wiesz ile to roboty ..musze najpierw..wstac..ubrac sie ogolic ..odsniezyc samochod ..jechac zamowic garnitor,.potem do grabasza trumne ..do kamieniarza pomnik..ksiedza a skapy jestem brata wezme..potem wyjki zamowic zeby pomnie plakaly..musze jeszcze sprawdzic czy wszystkim bedzie pasowala data mojej smierci..rachunki po zaplacac..teraz za gaz przyszedl i za prad ..no nie wiem czy oplaca sie umierac..
Gepard
05.02.2012 r. 14:30:29
a co ja robieza darmo mnie zabija zakopia kurde ..wiesz juz chyba z 50 kilerow nazbieralem ale kuzde chyba zabladzili ich nie widaca tyle mi obiecywali
Gepard
05.02.2012 r. 14:33:14
e co za mafia znasz ich moze mi pomoga
Gepard
05.02.2012 r. 14:42:08
mowisz ze moga mnie posprzedawac na czesci jak chodzi ci o ten narzad no durzo roboty przynim jest ..trzeba z godzine go rozwijac.. i to na jakiejs hali ..chyba ze szybko na pol gwizdka: a co chcesz zamowic co ze mnie
Gepard
05.02.2012 r. 14:47:10
no pewnie przeciesz wiez ze cie kocham no a narzad dostan iesz gratiss jako szalik
Gepard
05.02.2012 r. 14:49:35
no widzisz jak o ciebie dbam.. ..a mowia ze serca nie mam tylko glaz
Gepard
05.02.2012 r. 14:56:00
nie ma tu takiej glebokiej rzeki ..i niechce mi sie jechac dalej nie mam siekiery zeby przereble wykuc..a kango jest potrzebne jutro dla mego braciaka .. no i wes cos zrob
Gepard
05.02.2012 r. 15:05:38
skarbie zycie mnie od urodzenia dobija przeciesz to juz nudne jest ..i wwcale juz nie boli..wiesz czego sie boje ..ze kuzde tylko cicho nikomu nic nie mow zeby ten z gory sie nie dowiedzial bo on zawsze z moich planow sie smieje kurde boje sie ze zabierze mi kiedys moj ciezar..i w tedy ..nie bede wiedzial co robic ..ja nie umiem byc szczesliwy i nie mam czasu uczyc sie wszystkiego od poczatku..
Gepard
05.02.2012 r. 15:14:31
nie wychodzi mi sam soba. . gdzies sie zagubilem musze to znaisc . zeby zaczac cos planowac i myslec o kobietach..bo tak jestem niebezpiecznie niebezpieczny ..
Gepard
05.02.2012 r. 15:16:31
moze zielona rybke zlapie i bede mial w tedy wszystko
Gepard
05.02.2012 r. 15:20:08
nic nie wiem ..nie wiem ale jak rybka mi powie to..juz od jej zalezy...
Albo odkręc kurek GEPARD taka moja delikatna sugestia i tyle .podziękował.
co psa sluchasz jak mam sluchac kogos kto ma psa na profilu a ty anka co chyba ci rowek swedzie ze ..mnie zaczepiasz ale to nie do mnie..
ty jestes jakis zofiil
kuzde dobrze ze sciana do sciany stoje co koniec biedolenia masz jakis problem widze do mnie ..nastepny kozak ledwo sie zarejestrowal na forum i se debila szuka zeby pokazac jaki jest mocny zwracajac uwage na siebie..
ty jestes durniejszy od tego psa
kuzwa mila nie znajoma
wiesz ile to roboty ..musze najpierw..wstac..ubrac sie ogolic ..odsniezyc samochod ..jechac zamowic garnitor,.potem do grabasza trumne ..do kamieniarza pomnik..ksiedza a skapy jestem brata wezme..potem wyjki zamowic zeby pomnie plakaly..musze jeszcze sprawdzic czy wszystkim bedzie pasowala data mojej smierci..rachunki po zaplacac..teraz za gaz przyszedl i za prad ..no nie wiem czy oplaca sie umierac..
a co ja robieza darmo mnie zabija zakopia
kurde ..wiesz juz chyba z 50 kilerow nazbieralem ale kuzde chyba zabladzili
ich nie widaca tyle mi obiecywali
e co za mafia znasz ich moze mi pomoga
mowisz ze moga mnie posprzedawac na czesci
jak chodzi ci o ten narzad
no durzo roboty przynim jest ..trzeba z godzine go rozwijac.. i to na jakiejs hali ..chyba ze szybko na pol gwizdka:
a co chcesz zamowic co ze mnie
no pewnie przeciesz wiez ze cie kocham
no a narzad dostan iesz gratiss jako szalik
no widzisz jak o ciebie dbam..
..a mowia ze serca nie mam tylko glaz
nie ma tu takiej glebokiej rzeki ..i niechce mi sie jechac dalej nie mam siekiery zeby przereble wykuc..a kango jest potrzebne jutro dla mego braciaka ..
no i wes cos zrob
skarbie zycie mnie od urodzenia dobija przeciesz to juz nudne jest ..i wwcale juz nie boli..wiesz czego sie boje ..ze kuzde tylko cicho nikomu nic nie mow zeby ten z gory sie nie dowiedzial
bo on zawsze z moich planow sie smieje
kurde boje sie ze zabierze mi kiedys moj ciezar..i w tedy ..nie bede wiedzial co robic ..ja nie umiem byc szczesliwy
i nie mam czasu uczyc sie wszystkiego od poczatku..
nie wychodzi mi sam soba.
. gdzies sie zagubilem musze to znaisc . zeby zaczac cos planowac i myslec o kobietach..bo tak jestem niebezpiecznie niebezpieczny
..
moze zielona rybke zlapie i bede mial w tedy wszystko
nic nie wiem ..nie wiem ale jak rybka mi powie to..juz od jej zalezy...
o i uciekla no czesc