kto chce mojgo usuniecia stad Admin twierdzi ze dajecie mu na meila i na priv ..skargi na mnie i zeby mnie usunol..to kuzwa .powiedzcie mi to prosto w monitor
Gepard
02.02.2012 r. 23:24:00
smrodzie..ty jestes dawnem a oni nie maja prawa glosowac
Gepard
03.02.2012 r. 00:41:37
dla mnie psie mozesz ..podjazd czyscic.z kipow.wiecej do niczego sie nie nadajesz .to mow mi prosze pana ..psie nie myty.
ewan0545
03.02.2012 r. 14:19:03
gepciu nawet sie nieważ odchodzic,bo już się do ciebie nieodezwie.
Gepard
03.02.2012 r. 17:18:42
to nie bylo do ciebie neronto do tego nawet nazwac nie umiem niczego do zera nie mam slow na tego smierdziela ...a co dowas dziewczynki ja nie odchodze tylko chca zebym odszedl.... ale gdzie ja pujde.. ..ja przepadne bez was ..dzis ..i 4 weekendy jestem z wami nigdzie nie wyjezdzam nie iprezuje..siedze w domu .i ni ch.uja musze sie uspokoic
ewan0545
03.02.2012 r. 17:57:46
nigdzie nie idz bo zamarznierz, zostaniesz tu bo inaczej my też pójdziemy i założymy swój portal,ha,ha,ha,
Gepard
03.02.2012 r. 17:59:45
unas z rana tylko szybki trzeba skrobac z deka nawet dzis nie skrobalem a w poludnie sloneczko ja to w bluzie chodze
ewan0545
03.02.2012 r. 18:12:32
prawie jak w tropikach,ja siedze w futrze,tak zimno,i snieg pada
Gepard
03.02.2012 r. 18:17:33
no jest letki mrozik ale nie jest zle ..no jutro ma niby snieg popadac to znowu beda jaja ..ja to kocham puste ulice bo mogoly raczej nie wyjezdzaja ..mozna pozarzucac kuleczka ..
ewan0545
03.02.2012 r. 18:21:33
i bałwana ulepic,ja poprosze o wiosne,już zaraz,teraz,
Gepard
03.02.2012 r. 18:29:19
co ty niby w tamtym roku lezal tu snieg kilka dnij ja bylem w tedy pol roku w polsce od 14 lat snieg pozadny widzialem super bylo dopiero jak ostro sie zrobilo uciekalem a tak jak tu rano jest wieczorem juz nie ma
ewan0545
03.02.2012 r. 18:33:26
Asnyk jak już to cos gorącego najlepiej
Gepard
04.02.2012 r. 08:55:59
o klozet z czatu sie wynozyl ..tak to niech admin powie o naszej rozmowie ..czyta to cioto i niech sie wypowie cw.elu i wracaj na czata bo tu zasmradzasz atmosfere ..potem do was zajze z mydlem ..bo na was nawet dezodorant juz nie dziala i tak wasz odor przebija go
Gepard
04.02.2012 r. 14:09:12
wes klozet ..zdaleka odemnie.i nie pisz mi swoich chorych tekstow...
Gepard
04.02.2012 r. 17:05:36
kzwa od 3 dni slysze tylko tepy i ile klas skoczyles ..dobra klozet tyle ile potrzeba zeby ja sikal cieplym moczem na ciebie ..
Gepard
04.02.2012 r. 17:17:57
pije se nadole to czasami zagladam zaraz jeszcze opole wpada....myslisz neron ze ja takim go.wnem sie przejmuje ..ale ci zazdroszcze mocno..ty to masz szczescie .....masz w porzatku kobiete ....kuzde siore moze ma
Gepard
04.02.2012 r. 17:23:27
nie wiem niech admin sie wypowie siedzi i z nas leje kto tu admin na nas donosi..admin ku.rwa powiedz cos
Gepard
04.02.2012 r. 17:37:21
zdrowie neron spadam narazie na dul....kuzwa mialem przychamowac...ale wiesz...jak jest ..naklepiej miec swiety spokuj ja nie jestem stworzony do zycia na dluzsza mete z kims pod jednym dachem moja baba bedzie miala odzielny dom .kilka km moze kilkanascie zebysmy od czasu do czasu odpoczeli ..cale zycie na wakacjach to ku.rwa moja wina ze taki jestem.boli mnie to ze ktos pokrywa we mnie nadzieje ..kazdy mi mowi ze jestem debil..ladna madra dziewczyna a ja na ja leje ..ale ja nie leje na nia tylko dla jej dobra odsowam od siebie ,, jestem chory ..sam nie wiem czego chce to jest moja pokuta
Gepard
04.02.2012 r. 18:13:23
moze ja nie chce trafic na swoja ,,moze juz trafilem dawno a ja pogonilem moze ja juz boje sie wziecia na siebie ciezaru..temu wole pojebane dziewczyny ktore nie czuja zalu ..jak sie nie sprawdze poprostu bylo i minelo..wiesz jak mne bola teksty zlamales mi zycie .i telefony ona mysli ze ja nie mam serca. **cenzura** a mam i wiem co robie najpierw ja musze sie pozbierac tez mam swoje sekretymusze wytrzezwiec.. tym co mnie zycie napoilo zeby za szybko nie zaczac marnac komus zcia jeszcze ku.rwa sie nie pozbieralem a caly czas nowe problemy dochodza tylko kuzwa ja sam szukam rozgrzeszenia bo to ja wszystko sam sobie konplikuje chce miec wszystko a nie dlugo nie bede mial nic..musze cos ku rwa zrobic z tym
Gepard
04.02.2012 r. 18:18:37
a neron nie przejmuj sie tym brudasem ciaga sie za mna ..jak pedzio ..poprostu lubi pisac mi na priv z morda zakryta ja tam cioty olewam jakis gown iarz..ze wsi co nie dawno kopa dostal z pomocy dla polskich wsi z uni eropejskiej ..widac ze foty nie ma to jeszcze fotograf objezdny na wies nie przyjechal..albo jego **cenzura** co nazywa twarza sie w kadrze nie miesci..
Gepard
04.02.2012 r. 18:20:23
nie powiem ale wiesz o kogo chodzi sam to zalatwie jak bede w polsce najpierw musze do bytomia podjechac
Gepard
04.02.2012 r. 18:24:10
no sie ma Ana co tam slychac zadko tu bywasz
Gepard
05.02.2012 r. 11:22:57
kurde ja nic nie zrobilem po staremu znowu kilku gosci zaprosilem i sietylko na.jebal.em ..jasiu ..jestem alkocholikiem ale tylko w weekendy kuzwa ja zalosny jestem jak sie napije ale sie tego nie wstydze
powiedz jasu co wczoraj robiles pewnie jak zawsze tu i swoje zalozne taksty pisales..jasiu ja wole byc alkocholikiem ..uwierz mi ..nirz takim smieciem nie wiedzocym po co zyje brudem..
kto chce mojgo usuniecia stad Admin twierdzi ze dajecie mu na meila i na priv ..skargi na mnie i zeby mnie usunol..to kuzwa .powiedzcie mi to prosto w monitor
smrodzie..ty jestes dawnem a oni nie maja prawa glosowac
dla mnie psie mozesz ..podjazd czyscic.z kipow.wiecej do niczego sie nie nadajesz .to mow mi prosze pana ..psie nie myty.
gepciu nawet sie nieważ odchodzic,bo już się do ciebie nieodezwie.
to nie bylo do ciebie neronto do tego nawet nazwac nie umiem
niczego
do zera nie mam slow na tego smierdziela ...a co dowas dziewczynki ja nie odchodze
tylko chca zebym odszedl....
ale gdzie ja pujde..
..ja przepadne bez was
..dzis ..i 4 weekendy jestem z wami nigdzie nie wyjezdzam nie iprezuje..siedze w domu .i ni ch.uja
musze sie uspokoic
nigdzie nie idz bo zamarznierz, zostaniesz tu bo inaczej my też pójdziemy i założymy swój portal,ha,ha,ha,
unas z rana tylko szybki trzeba skrobac z deka nawet dzis nie skrobalem a w poludnie sloneczko ja to w bluzie chodze
prawie jak w tropikach,ja siedze w futrze,tak zimno,i snieg pada
no jest letki mrozik ale nie jest zle ..no jutro ma niby snieg popadac to znowu beda jaja ..ja to kocham puste ulice bo mogoly raczej nie wyjezdzaja ..mozna pozarzucac kuleczka ..
i bałwana ulepic,ja poprosze o wiosne,już zaraz,teraz,
co ty niby w tamtym roku lezal tu snieg kilka dnij ja bylem w tedy pol roku w polsce od 14 lat snieg pozadny widzialem super bylo
dopiero jak ostro sie zrobilo uciekalem a tak jak tu rano jest wieczorem juz nie ma
Asnyk jak już to cos gorącego najlepiej
o klozet z czatu sie wynozyl ..tak to niech admin powie o naszej rozmowie ..czyta to cioto i niech sie wypowie cw.elu i wracaj na czata bo tu zasmradzasz atmosfere ..potem do was zajze z mydlem ..bo na was nawet dezodorant juz nie dziala i tak wasz odor przebija go
wes klozet ..zdaleka odemnie.i nie pisz mi swoich chorych tekstow...
kzwa od 3 dni slysze tylko tepy i ile klas skoczyles ..dobra klozet tyle ile potrzeba zeby ja sikal cieplym moczem na ciebie ..
pije se nadole to czasami zagladam zaraz jeszcze opole wpada....myslisz neron ze ja takim go.wnem sie przejmuje ..ale ci zazdroszcze mocno..ty to masz szczescie .....masz w porzatku kobiete ....kuzde siore moze ma
nie wiem niech admin sie wypowie siedzi i z nas leje kto tu admin na nas donosi..admin ku.rwa powiedz cos
zdrowie neron spadam narazie na dul....kuzwa mialem przychamowac...ale wiesz...jak jest ..naklepiej miec swiety spokuj ja nie jestem stworzony do zycia na dluzsza mete z kims pod jednym dachem
moja baba bedzie miala odzielny dom .kilka km moze kilkanascie zebysmy od czasu do czasu odpoczeli ..cale zycie na wakacjach to ku.rwa moja wina ze taki jestem.boli mnie to ze ktos pokrywa we mnie nadzieje ..kazdy mi mowi ze jestem debil..ladna madra dziewczyna a ja na ja leje ..ale ja nie leje na nia tylko dla jej dobra odsowam od siebie ,, jestem chory ..sam nie wiem czego chce to jest moja pokuta
moze ja nie chce trafic na swoja ,,moze juz trafilem dawno a ja pogonilem moze ja juz boje sie wziecia na siebie ciezaru..temu wole pojebane dziewczyny ktore nie czuja zalu ..jak sie nie sprawdze poprostu bylo i minelo..wiesz jak mne bola teksty zlamales mi zycie .i telefony ona mysli ze ja nie mam serca. **cenzura** a mam i wiem co robie najpierw ja musze sie pozbierac tez mam swoje sekretymusze wytrzezwiec.. tym co mnie zycie napoilo zeby za szybko nie zaczac marnac komus zcia jeszcze ku.rwa sie nie pozbieralem a caly czas nowe problemy dochodza tylko kuzwa ja sam szukam rozgrzeszenia bo to ja wszystko sam sobie konplikuje chce miec wszystko a nie dlugo nie bede mial nic..musze cos ku rwa zrobic z tym
a neron nie przejmuj sie tym brudasem ciaga sie za mna ..jak pedzio ..poprostu lubi pisac mi na priv z morda zakryta ja tam cioty olewam jakis gown iarz..ze wsi co nie dawno kopa dostal z pomocy dla polskich wsi z uni eropejskiej ..widac ze foty nie ma to jeszcze fotograf objezdny na wies nie przyjechal..albo jego **cenzura** co nazywa twarza sie w kadrze nie miesci..
nie powiem ale wiesz o kogo chodzi sam to zalatwie jak bede w polsce najpierw musze do bytomia podjechac
no sie ma Ana co tam slychac zadko tu bywasz
kurde ja nic nie zrobilem po staremu znowu kilku gosci zaprosilem i sietylko na.jebal.em ..jasiu ..jestem alkocholikiem ale tylko w weekendy kuzwa ja zalosny jestem jak sie napije ale sie tego nie wstydze
&feature=autoplay&list=ULuYI1y2yhVwo&lf=mfu_in_order&playnext=2">&feature=autoplay&list=ULuYI1y2yhVwo&lf=mfu_in_order&playnext=2
powiedz jasu co wczoraj robiles
pewnie jak zawsze tu i swoje zalozne taksty pisales..jasiu ja wole byc alkocholikiem ..uwierz mi ..nirz takim smieciem nie wiedzocym po co zyje brudem..