a CO SYLWIA TAKA W **cenzura** IONA..TEZ PO WYPADKU
Konto usunięte
03.01.2010 r. 12:39:55
KURUJ SIĘ..JEST JEDEN PLUS TEGO WSZYSTKIEGO ..BĘDZIESZ CZĘŚCIEJ NA MK..HA,HA,HA,..
..TYLKO ..TRZEBA BYŁO .JESZCZE JAKĄŚ DUPĘ SOBIE PRZYGADAĆ ..COBY CI MASAŻE ROBIŁA..HA,HA,HA
..NIE MA TO JAK RĘCE KOBIECE ..OD RAZU WSZYSTKO LEPIEJ SIĘ GOI ..
AGATA
03.01.2010 r. 12:54:26
Czesc Gepard nie martw sie wszystko sie jakos ulozy szybko wrocisz do siebie i bedzie ok
Konto usunięte
03.01.2010 r. 13:06:24
Agatka ja sie nie przejmuje ,Neron mam 3 kobiety swego zycia za ktore zycie bym oddal .. wlasnie byly umnie .. 2 siostry i matka..posprzotane na gotowane..do lozka podane..chcialy mnie do siebie zabrac ...ale wole u siebie zdychac...i nawet nic nie marudzily..na ten temat...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 13:09:01
Cześć wam
Konto usunięte
03.01.2010 r. 13:10:52
Ty to se nawet fajnie masz teraz gepi
Posprzątają, ugotują i podają do łóżka...
Ja też tak chcę
Konto usunięte
03.01.2010 r. 13:11:40
Już wstałaś Agatko??
Konto usunięte
03.01.2010 r. 13:23:36
nie wiesz co mowisz Gabriel ...nie chcialbys tego...za duzo im numerow odwalam ...ale ja kocham jak cos sie dzieje i tego nie potrafie zmienic ..i w tym problem jest dla nich
Konto usunięte
03.01.2010 r. 13:33:50
A dla ciebie nie jest??
Konto usunięte
03.01.2010 r. 13:35:46
hmm gepciu nie jestem w **cenzura** iona
Konto usunięte
03.01.2010 r. 13:47:36
jast ... ale ja nic na to nie poradze..nie umiem udawac zreszto nie chce juz od **cenzura** ow i s **cenzura** ysynow..zostalem wyzwany na sylwka od osoby na ktorej zaczelo mi zalezec..i sral ja nawszystko co mnie spotkalo ..ale to mnie najbardziej boli..nawet nosa tu nie pokazala;;i tak bedzie najlepiej..bo **cenzura** jestem wart i nie zmarnuje jej zycia...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 13:50:43
dobra dosyc smutkow piepszenia bo glowa boli..co Cie Sylwia boli sprobujemy cos zaradzic....
Konto usunięte
03.01.2010 r. 13:55:23
Może jej przejdzie??
Jak wydobrzejesz to weź pudełko czekoladek i idź ją przeprosić...
Ona zdąży ochłonąć...
A jak nie to tego kwiatu to pół światu...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 13:56:13
Sylwester się zerwał szybko...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 14:02:28
idz ..do kibelka na gore mi zajmuje troche czasu.. nie lepiej w zarodku spalic..ona ma dzieci a ja jestem pojep i dobrze z tym sie czuje...zreszto nie ma szans ...ona mnie nie szukala tylko otym nie wiedziala..teraz wie i to dobrze .
Konto usunięte
03.01.2010 r. 14:05:01
Zreszto sie przekonasz .. jak bede w opolu..
Konto usunięte
03.01.2010 r. 14:08:14
A to gdzie teraz jesteś??
Do Anglii wróciłeś czy w Sokółce siedzisz??
Konto usunięte
03.01.2010 r. 14:18:34
A CZEGO JA BYM W POLSCE NA SWIETA SIEDZIAL JA MAM WSZYSTKICH TUTAJ..
Konto usunięte
03.01.2010 r. 14:20:57
To ty w Anglii Jesteś...
A ja myślałem że u ziomka w Opolu byłeś...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 14:28:26
ja tutaj tylko czasami siedze ale jak czytam posty to mi sie odechciewa siedziec i mysle nad kasacja konta tutaj.
Konto usunięte
03.01.2010 r. 14:31:24
ja wybieram sie do polski w czerwcu..a ty .Mirus posiedz sobie na kibelku jak sie nudzisz i skasuj sobie sraj tasme ..gowno mnie to obchodzi
Konto usunięte
03.01.2010 r. 14:32:48
i wtedy bedziesz mial zajebisty czat
Konto usunięte
03.01.2010 r. 14:34:37
Konto usunięte
03.01.2010 r. 14:41:30
co tam gabryś
Konto usunięte
03.01.2010 r. 14:41:34
gepard ugrys sie w wacka jak żes popił !!!!!!!!!
Konto usunięte
03.01.2010 r. 14:44:31
ty dzieki za rade Miroslawie ..ale nie skozystam z twoich rad ..moze na ciebie to dziala..ja mam swoje sposoby
Konto usunięte
03.01.2010 r. 15:06:49
gepard na mnie nic nie działa bo nie pije nara.
Konto usunięte
03.01.2010 r. 15:53:49
to czemu odrazu nie mowisz o co Ci chodzi... dobra to juz dam Ci na butelke..
nie ja ... juz takim pzyglupem nie jestem..
a CO SYLWIA TAKA W **cenzura** IONA..TEZ PO WYPADKU
KURUJ SIĘ..JEST JEDEN PLUS TEGO WSZYSTKIEGO ..BĘDZIESZ CZĘŚCIEJ NA MK..HA,HA,HA,..
..TYLKO ..TRZEBA BYŁO .JESZCZE JAKĄŚ DUPĘ SOBIE PRZYGADAĆ ..COBY CI MASAŻE ROBIŁA..HA,HA,HA
..NIE MA TO JAK RĘCE KOBIECE ..OD RAZU WSZYSTKO LEPIEJ SIĘ GOI ..
Czesc Gepard
nie martw sie wszystko sie jakos ulozy
szybko wrocisz do siebie i bedzie ok
Agatka ja sie nie przejmuje ,Neron mam 3 kobiety swego zycia za ktore zycie bym oddal .. wlasnie byly umnie .. 2 siostry i matka..posprzotane na gotowane..do lozka podane..chcialy mnie do siebie zabrac ...ale wole u siebie zdychac...i nawet nic nie marudzily..na ten temat...
Cześć wam
Ty to se nawet fajnie masz teraz gepi
Posprzątają, ugotują i podają do łóżka...
Ja też tak chcę
Już wstałaś Agatko??
nie wiesz co mowisz Gabriel ...nie chcialbys tego...za duzo im numerow odwalam ...ale ja kocham jak cos sie dzieje i tego nie potrafie zmienic ..i w tym problem jest dla nich
A dla ciebie nie jest??
hmm gepciu nie jestem w **cenzura** iona
jast ... ale ja nic na to nie poradze..nie umiem udawac zreszto nie chce juz od **cenzura** ow i s **cenzura** ysynow..zostalem wyzwany na sylwka od osoby na ktorej zaczelo mi zalezec..i sral ja nawszystko co mnie spotkalo ..ale to mnie najbardziej boli..nawet nosa tu nie pokazala;;i tak bedzie najlepiej..bo **cenzura** jestem wart i nie zmarnuje jej zycia...
dobra dosyc smutkow piepszenia bo glowa boli..co Cie Sylwia boli sprobujemy cos zaradzic....
Może jej przejdzie??
Jak wydobrzejesz to weź pudełko czekoladek i idź ją przeprosić...
Ona zdąży ochłonąć...
A jak nie to tego kwiatu to pół światu...
Sylwester się zerwał szybko...
idz ..do kibelka na gore mi zajmuje troche czasu.. nie lepiej w zarodku spalic..ona ma dzieci a ja jestem pojep i dobrze z tym sie czuje...zreszto nie ma szans ...ona mnie nie szukala tylko otym nie wiedziala..teraz wie i to dobrze .
Zreszto sie przekonasz .. jak bede w opolu..
A to gdzie teraz jesteś??
Do Anglii wróciłeś czy w Sokółce siedzisz??
A CZEGO JA BYM W POLSCE NA SWIETA SIEDZIAL JA MAM WSZYSTKICH TUTAJ..
To ty w Anglii Jesteś...
A ja myślałem że u ziomka w Opolu byłeś...
ja tutaj tylko czasami siedze ale jak czytam posty to mi sie odechciewa siedziec i mysle nad kasacja konta tutaj.
ja wybieram sie do polski w czerwcu..a ty .Mirus posiedz sobie na kibelku jak sie nudzisz i skasuj sobie sraj tasme ..gowno mnie to obchodzi
i wtedy bedziesz mial zajebisty czat
co tam gabryś
gepard ugrys sie w wacka jak żes popił !!!!!!!!!
ty dzieki za rade Miroslawie ..ale nie skozystam z twoich rad ..moze na ciebie to dziala..ja mam swoje sposoby
gepard na mnie nic nie działa bo nie pije nara.
to czemu odrazu nie mowisz o co Ci chodzi... dobra to juz dam Ci na butelke..