trzeba dużej odwagi poznac ,w necie i wyruszyc w przygode ,podziwiam cos takiego
ewan0545
01.02.2012 r. 21:32:04
że nie ma ideałów,ale są fajne kobitki i fajni faceci
Gepard
01.02.2012 r. 21:36:16
czy odwagi jaka drenalinka i zreszto .ja tu nie siedzxe zeby komus pisac przez monitor i nie pale paliwa dla ku.rew ..bo po co wszedzie sa...ja cos chce ..napewno nie opuszcze okazji jak ktos mnie interesuje zeby nie zalowac mam fajne wspomnienia zwiedzilem kilka razy polske w szesz i wzdloz..nie zaluje nic ..inni ci normalni to pewnie woleli by w burdelu siedziec napewno z rok .. za to co wydalem ale ja jestem nienormalny
ewan0545
01.02.2012 r. 21:58:28
oj gepciu jestes nienormalnie normalny,i podobają mi się twoje wypowiedz są szczere i prawdziwe aż do bólu
Gepard
01.02.2012 r. 22:15:55
ale jaki sens mi cos sciemniac...kazdy zna swoja prawde..i skad wiesz ze nie sciemniam ..jejku na 20 profili z internetu moze 3 sa prawdziwe uwierz mi..nie wiem po co zajmuja komus czas..chowajac sie za fotkami innych osob ..piszac jacy sa wspaniali ..to jest chore
Gepard
01.02.2012 r. 22:24:18
wierze ci bo za chytra ze mnie bestia zebym nie uwierzyl..ale ostatnio dalem sie podladowac dobra musze skajpa wlaczyc kuzwa mlodszy mial mi w polsce siedziec a w szwecji sobie urzeduje
Kuba
01.02.2012 r. 22:36:48
też się dziwię...
Gepard
01.02.2012 r. 22:39:56
to dowodziki poprosze
Kuba
01.02.2012 r. 22:41:00
dziwię się ot tak
Gepard
01.02.2012 r. 22:50:58
no nie przejmuj sie ja tez nie mam dowodziku ..
Gepard
01.02.2012 r. 22:57:41
no w polsce nie wpuszcza mnie na dyskoteki..i piwa i fajek nie sprzedadza..a sorry paszport mam nasz kuzwa tylko gdzie on jest to bedziemy balowali tylko trza go znaisc.bo ligitymacje mi czy na karte plywacka nie sprzedadza
Gepard
01.02.2012 r. 23:05:01
no to sponsorke juz mam ..kuzwa ale uwas zimno..tak piwo to za slabe ..na rozgrzanie
Gepard
01.02.2012 r. 23:10:51
a ja wiem.. ...sie zobaczy co na polkach maja...no spadaj ..dobrej nocki..
Gepard
02.02.2012 r. 00:15:28
no widze ze dostalas szkole zycia ..ale czy napewno jak mozna jechac z facetem gdzies ktory nie chce zabrac dzieci..przeciesz to nie przeszkoda skoro one sa czescia ciebie a zabiera ciebie ..nastepnego poj.eba szukasz..zmadrzej..bo na samym starcie powinien byc spalony ..nie masz juz takiego luzu ..jak wolne kobiety zawsze bedzie problem..i brak czasu .. dzieci najwazniejsze one nie lubia jak ktos dla nich obcy zabiera im kawalek mamusi..przechodzilem juz przez to ..i kuzwa nigdy wiecej ..zycie jest ku.rewsko w tedy poplotane.
gepard
02.02.2012 r. 17:19:05
nie przejmuj sie ..bedzie dobrze bo widze ze gorzej byc nie moze
ewan0545
02.02.2012 r. 17:51:06
carline badz soba a bedzie dobrze.
gepard
02.02.2012 r. 17:55:00
a ty jestes jak poucza
gepard
02.02.2012 r. 17:58:48
no kurde z tym mezem to wyp.ierdalacie
ewan0545
02.02.2012 r. 18:00:34
mąż sam się znajdzie ,zjawi się niespodziewanie i cię zaskoczy a jak masz ochote się bawic,to się baw ,
gepard
02.02.2012 r. 18:04:00
oj teraz moz jest w cenie..moze z exportu ze wschodu z bylych krajow rosji to szybciej sie znajdzie
gepard
02.02.2012 r. 18:05:03
kto tak mowi .. ja tylko powiedzialem ze masz ograniczone pole manewru ..i nie kazdemu to odpowiada
gepard
02.02.2012 r. 18:10:10
no siemka ..co nam opowiesz ..masz jakies dzisiejsze przezycia
gepard
02.02.2012 r. 18:15:56
ej podziel sie my sie nie pogniewamy..
gepard
02.02.2012 r. 18:30:29
ej kurde ja lubie sluchac a ja dzis nie mialem zlego dnia .zmienilem se kuzwa ubezpieczenie na uta i kuzwa prawie 3 tys w kieszeni..tak ze mnie kuzwy zdzierali bedzie do kupki na wakacje jeb.ane zdziercy .. teraz niech mnie w du.pe pocaluja...12 lat u ich ubezpieczalem i jeszcze mi podwyszyc chcieli..debile
gepard
02.02.2012 r. 18:35:54
ale czy ja cos ci mowilem wyciagalem ja nic nie mam do ciebie
gepard
02.02.2012 r. 18:43:08
to znaczy ja nikogo nie ugodzilem
gepard
02.02.2012 r. 18:56:28
aj tam zabardzo sie przejmujesz .. . on ma problemy patrz na jego jak na Dawna.poprostu ze wspulczuciem
gepard
02.02.2012 r. 19:19:46
ale ja w cale sie z niego nie smieje Melus skarbie czemu ja go mam winic ze jest chory
gepard
02.02.2012 r. 19:21:41
Ty juz lepiej wiecej nie wpadaj to byl zart ..czy nie byl
gepard
02.02.2012 r. 20:03:53
a co mi chodzi.. po glowie przeciesz mi wszyscy mowia ze ja tam nic nie mam
trzeba dużej odwagi poznac ,w necie i wyruszyc w przygode ,podziwiam cos takiego
że nie ma ideałów,ale są fajne kobitki i fajni faceci
czy odwagi jaka drenalinka
i zreszto .ja tu nie siedzxe zeby komus pisac przez monitor
i nie pale paliwa dla ku.rew ..bo po co wszedzie sa...ja cos chce ..napewno nie opuszcze okazji jak ktos mnie interesuje zeby nie zalowac mam fajne wspomnienia zwiedzilem kilka razy polske w szesz i wzdloz..nie zaluje nic ..inni ci normalni to pewnie woleli by w burdelu siedziec napewno z rok .. za to co wydalem ale ja jestem nienormalny
oj gepciu jestes nienormalnie normalny,i podobają mi się twoje wypowiedz są szczere i prawdziwe aż do bólu
ale jaki sens mi cos sciemniac...kazdy zna swoja prawde..i skad wiesz ze nie sciemniam
..jejku na 20 profili z internetu moze 3 sa prawdziwe uwierz mi..nie wiem po co zajmuja komus czas..chowajac sie za fotkami innych osob ..piszac jacy sa wspaniali ..to jest chore
wierze ci bo za chytra ze mnie bestia zebym nie uwierzyl..ale ostatnio dalem sie podladowac dobra musze skajpa wlaczyc kuzwa mlodszy mial mi w polsce siedziec a w szwecji sobie urzeduje
też się dziwię...
to dowodziki poprosze
dziwię się ot tak
no nie przejmuj sie ja tez nie mam
dowodziku ..
no w polsce nie wpuszcza mnie na dyskoteki..i piwa i fajek nie sprzedadza..a sorry paszport mam nasz
kuzwa tylko gdzie on jest
to bedziemy balowali tylko trza go znaisc.bo ligitymacje mi czy na karte plywacka nie sprzedadza
no to sponsorke juz mam
..kuzwa ale uwas zimno..tak piwo to za slabe ..na rozgrzanie
a ja wiem..
...sie zobaczy co na polkach maja...no spadaj ..dobrej nocki..
no widze ze dostalas szkole zycia ..ale czy napewno
jak mozna jechac z facetem gdzies ktory nie chce zabrac dzieci..przeciesz to nie przeszkoda skoro one sa czescia ciebie a zabiera ciebie ..nastepnego poj.eba szukasz..zmadrzej..bo na samym starcie powinien byc spalony ..nie masz juz takiego luzu ..jak wolne kobiety zawsze bedzie problem..i brak czasu .. dzieci najwazniejsze one nie lubia jak ktos dla nich obcy zabiera im kawalek mamusi..przechodzilem juz przez to ..i kuzwa nigdy wiecej ..zycie jest ku.rewsko w tedy poplotane.
nie przejmuj sie ..bedzie dobrze
bo widze ze gorzej byc nie moze
carline badz soba a bedzie dobrze.
a ty jestes jak poucza
no kurde z tym mezem to wyp.ierdalacie
mąż sam się znajdzie ,zjawi się niespodziewanie i cię zaskoczy a jak masz ochote się bawic,to się baw ,
oj teraz moz jest w cenie..moze z exportu ze wschodu z bylych krajow rosji to szybciej sie znajdzie
kto tak mowi ..
ja tylko powiedzialem ze masz ograniczone pole manewru ..i nie kazdemu to odpowiada
no siemka ..co nam opowiesz ..masz jakies dzisiejsze przezycia
ej podziel sie my sie nie pogniewamy..
ej kurde ja lubie sluchac
a ja dzis nie mialem zlego dnia .zmienilem se kuzwa ubezpieczenie na uta i kuzwa prawie 3 tys w kieszeni..tak ze mnie kuzwy zdzierali bedzie do kupki na wakacje
jeb.ane zdziercy .. teraz niech mnie w du.pe pocaluja...12 lat u ich ubezpieczalem i jeszcze mi podwyszyc chcieli..debile
ale czy ja cos ci mowilem wyciagalem ja nic nie mam do ciebie
to znaczy
ja nikogo nie ugodzilem
aj tam zabardzo sie przejmujesz ..
. on ma problemy patrz na jego jak na Dawna.poprostu ze wspulczuciem
ale ja w cale sie z niego nie smieje Melus skarbie czemu ja go mam winic ze jest chory
Ty juz lepiej wiecej nie wpadaj
to byl zart ..czy nie byl
a co mi chodzi..
po glowie
przeciesz mi wszyscy mowia ze ja tam nic nie mam