Jeden sześcioletni związek zakończony w drugim jestem trzeci rok jest ok czasem jednak się boję że znów nie wypali... Wiem różnie bywa człowiek chciał by czasem znać przyszłość bo po co marnować tyle lat skoro później od początku trzeba zaczynać... Co wy na to?
Mikołaj
31.01.2012 r. 23:28:47
DARO powiem Ci tak. Też się nad tym zastanawiałem. Chociaż ja miałem zakończony po 3 latach teraz zaczyna się tak samo taka \"wielką miłość\" ale pomyślałem sobie że raz się żyje nie utrzymasz jej na siłę ani ona Ciebie. Życie jest jedno i trzeba z niego korzystać
Kuba
01.02.2012 r. 10:12:23
co ma być to będzie... lato będzie za parę miesięcy
Jeden sześcioletni związek zakończony w drugim jestem trzeci rok jest ok czasem jednak się boję że znów nie wypali... Wiem różnie bywa człowiek chciał by czasem znać przyszłość bo po co marnować tyle lat skoro później od początku trzeba zaczynać... Co wy na to?
DARO powiem Ci tak. Też się nad tym zastanawiałem. Chociaż ja miałem zakończony po 3 latach teraz zaczyna się tak samo taka \"wielką miłość\" ale pomyślałem sobie że raz się żyje
nie utrzymasz jej na siłę ani ona Ciebie. Życie jest jedno i trzeba z niego korzystać
co ma być to będzie... lato będzie za parę miesięcy
Smerfik też colę lubisz?
tacy sami a ściana między nami
ekran
Asnyk Dębowa 40%
może dąb Bartek?
i znowu napisze kodem
drapie się po żołędziu
Smerfik to nie ja stoję przy drzewie
hej kwiatek
banan marchew jabłko
banan powiadasz... obierasz ze skórki?