Neron masz rację też jej postawie sprawę jasno ha jak nie to przecież jest tyle kobiet na świecie za babami nie nadarzysz choćbys chciał i nie wiem jak się starał
Mikołaj
31.01.2012 r. 22:30:12
Daro ale ja też całą noc nie mam wolnej chaty więc całą noc całować jej nie mogę choćbym chciał ale skorzystam z Twojej rady i mam nadzieję że coś się da zdziałać i dzięki
Mikołaj
02.02.2012 r. 03:56:33
Neron no to miałeś przeboje ale za kobieta nie nadążysz ona i tak wie najlepiej chociaż często tej racji nie ma no ale niech będzie...
niepokorny
05.02.2012 r. 11:54:15
kiedyś tłumaczyłem, teraz po prostu cierpliwie czekam i robię swoje. No ale dziś jestem mądrzejszy
KASIA ŁUCJA
28.06.2012 r. 08:46:41
TEŻ MI PROBLEM,MNIE TAM NIE TRZEBA NAMAWIAĆ,TO JEST SUPER
Gepard
28.06.2012 r. 20:39:13
super a umiesz sama sobie strzelic minetko to bybylo super
Gepard
28.06.2012 r. 20:44:01
mezczyzni napewno onich gadasz czy otych lizakach co do parteru ich stawiacie
Gepard
28.06.2012 r. 21:33:58
co tam patela..szwaby placza.. .italianicy pokazali im \\ gdzie ich miejsce..
Kill Bill
29.06.2012 r. 17:46:04
Gepard
30.06.2012 r. 12:58:47
wiecie moja piewsza patela byla mialem 19 lat zawsze zastanawialem sie jak mozna lizac ci.pke chodzilem z jedna du.pa nawet mieszkalem ujej choc policji bylo w **cenzura** .. bo moja mamusia byla prokuratorka i mi zawsze klody walila ..wiecie..teraz jak na to patrze chodzilem JESTEM NIENORMALNY TO WIDZE BO swojej dziewczynie matki poitk.e wylizalem do tej pory nie wie ale irencka wie 3 razy walnelem patelache nawet waszej kolezance dei tego **cenzura** a se darowac nie moge ale chyba ja kochalem skoro to zrobilem nie wyciagam jezyka na byle **cenzura**
Gepard
30.06.2012 r. 13:16:42
tak jestem s **cenzura** .elem bo wiem ze mam kase i to wykozystuje zawsze lubilem byc na gorze bo to rozumiem ze z g gory lepiej widac ale tez mam serce i uczucia.....jak mowie ze sie boje normanych bo oni snierdza ti mowie prawde teraz chce pomoc tak wwaszej kolezance jednej tylko kilka osob wie z tad u kogo bylem na pierwszy dzien swiat nic nie loczy nas tylko jak mozna byc takim chamem zrobic dzieciaka i uciec miec wszyst,ko w dupie powiedzialem jej jak zaJADE ZBIJE MU MORDE ZNISZCZE JEGO ZYCIE MYSLICIE ZE ZARTUJE
Gepard
30.06.2012 r. 18:27:02
myslisz ze ci opowiedza ci normalni nie robia minetek
Gepard
30.06.2012 r. 18:53:46
fajna jak sie chce komus zrobic chemia pozadanie kogos kogo chcesz miec w calosci kazdy jej zakamarek wylizac ...czuc jej smak...czy ja kiedys jeszcze to poczuje
Neron masz rację
też jej postawie sprawę jasno
ha jak nie to przecież jest tyle kobiet na świecie
za babami nie nadarzysz
choćbys chciał i nie wiem jak się starał
Daro ale ja też całą noc nie mam wolnej chaty
więc całą noc całować jej nie mogę choćbym chciał
ale skorzystam z Twojej rady
i mam nadzieję że coś się da zdziałać
i dzięki
Neron no to miałeś przeboje
ale za kobieta nie nadążysz ona i tak wie najlepiej
chociaż często tej racji nie ma no ale niech będzie...
kiedyś tłumaczyłem, teraz po prostu cierpliwie czekam i robię swoje. No ale dziś jestem mądrzejszy
TEŻ MI PROBLEM,MNIE TAM NIE TRZEBA NAMAWIAĆ,TO JEST SUPER
super
a umiesz sama sobie strzelic minetko to bybylo super
mezczyzni napewno onich gadasz
czy otych lizakach co do parteru ich stawiacie
co tam patela..szwaby placza..
.italianicy pokazali im \\ gdzie ich miejsce..
wiecie moja piewsza patela byla mialem 19 lat zawsze zastanawialem sie jak mozna lizac ci.pke chodzilem z jedna du.pa nawet mieszkalem ujej choc policji bylo w **cenzura** .. bo moja mamusia byla prokuratorka i mi zawsze klody walila ..wiecie..teraz jak na to patrze chodzilem JESTEM NIENORMALNY TO WIDZE BO swojej dziewczynie matki poitk.e wylizalem do tej pory nie wie ale irencka wie 3 razy walnelem patelache nawet waszej kolezance dei tego **cenzura** a se darowac nie moge ale chyba ja kochalem skoro to zrobilem nie wyciagam jezyka na byle **cenzura**
tak jestem s **cenzura** .elem bo wiem ze mam kase i to wykozystuje zawsze lubilem byc na gorze bo to rozumiem ze z g gory lepiej widac ale tez mam serce i uczucia.....jak mowie ze sie boje normanych bo oni snierdza ti mowie prawde teraz chce pomoc tak wwaszej kolezance jednej tylko kilka osob wie z tad u kogo bylem na pierwszy dzien swiat nic nie loczy nas tylko jak mozna byc takim chamem zrobic dzieciaka i uciec miec wszyst,ko w dupie powiedzialem jej jak zaJADE ZBIJE MU MORDE ZNISZCZE JEGO ZYCIE MYSLICIE ZE ZARTUJE
myslisz ze ci opowiedza ci normalni nie robia minetek
fajna jak sie chce komus zrobic chemia pozadanie kogos kogo chcesz miec w calosci kazdy jej zakamarek wylizac ...czuc jej smak...czy ja kiedys jeszcze to poczuje