dziary = zakarzenie żółtaczką zakaźną = nie dobry materiał na matkę = nie dobry materiał na żonę.
Nie wymieniać się płynami ustrojowymi aby nie narażac się na zachorowanie.
Chcialaś szczerej odpowiedzi to masz. Pytaniom czy nie jesteś nosicielem jakiejś zakaźnej choroby się nie dziw.
Jak się poszuka w necie to można znaleźć zdjęcia kobiet
z bardzo dziwnymi dziarami na cyckach.
Wersja jak kto lubi :-0 i czy będzie lubił te tatuaże
i cycki za 30 lat.
Niektórzy np. lubią się opalać na plaży. Tatuaże i słońce to raczej nie chodzi w parze, podobnie jak owoce z cukrem w produktach z Biedronki
Rodzaj dziary: umówmy się: skrzydełka, kwiatuszki, delfinki, różyczki itd. badziewia może wydają się urocze tej która każe je sobie zrobić.
Fakt wydawania pieniędzy na coś głupiuego, niepotrzebnego
i nie koniecznie \"absolutnie pieknego\" chyba jest wystarczający do nie traktowania poważnie kogoś kto to na sobie nosi.
W rozwinięciu myślowym: ta osoba jest w stanie zrobić każde niewairygodne głupstwo i zmienić całe swoje życie z powodu kaprysu zrobienia sobie motylka na dupie.
Nijak poważnie taki ktoś nie wygląda. I tyle.
Dzieci, alimenty lub dom to jedne z najpoważniejszych rzeczy na swiecie. Zatem dzieci z kobietą z tatuażami = pomyłka, to z soba nie gra.
antek
30.01.2012 r. 19:57:56
pisałem wcześniej że mam co nieco przeciwko tatuażom Ale nic przeciw dziewczynom co ma wspólnego tatuaż z matko czy żono
ewan0545
30.01.2012 r. 20:06:46
Stefan ale przemowa ale i tak chciałabym małego motylka gdzies tam witaj Antek
Kuba
30.01.2012 r. 20:12:07
dobrze zrobiony tatuaż nie szpeci a dodaje sexappealu
ewan0545
30.01.2012 r. 20:16:04
a gdzie takie robią i czy to boli.
Kuba
30.01.2012 r. 20:17:46
Zielona Góra... konkret studio
ewan0545
30.01.2012 r. 20:21:12
a czy boli.
Kuba
30.01.2012 r. 20:23:14
nie boli, tak jakby się wydawało
ewan0545
30.01.2012 r. 20:25:42
pomysle zawsze mi się podobały ale zawsze brakowało odwagi na ten krok.
ewan0545
30.01.2012 r. 21:12:18
to już mu zabrakło innych czesci że aż tam musiał,niby to podnieca kobiety ,ale czy to prawda .
i to kolorowe.
a jakie mają być normalne relacje?
w produktach z Biedronki
dziary = zakarzenie żółtaczką zakaźną = nie dobry materiał na matkę = nie dobry materiał na żonę.
Nie wymieniać się płynami ustrojowymi aby nie narażac się na zachorowanie.
Chcialaś szczerej odpowiedzi to masz. Pytaniom czy nie jesteś nosicielem jakiejś zakaźnej choroby się nie dziw.
Jak się poszuka w necie to można znaleźć zdjęcia kobiet
z bardzo dziwnymi dziarami na cyckach.
Wersja jak kto lubi :-0 i czy będzie lubił te tatuaże
i cycki za 30 lat.
Niektórzy np. lubią się opalać na plaży. Tatuaże i słońce to raczej nie chodzi w parze, podobnie jak owoce z cukrem
Rodzaj dziary: umówmy się: skrzydełka, kwiatuszki, delfinki, różyczki itd. badziewia może wydają się urocze tej która każe je sobie zrobić.
Fakt wydawania pieniędzy na coś głupiuego, niepotrzebnego
i nie koniecznie \"absolutnie pieknego\" chyba jest wystarczający do nie traktowania poważnie kogoś kto to na sobie nosi.
W rozwinięciu myślowym: ta osoba jest w stanie zrobić każde niewairygodne głupstwo i zmienić całe swoje życie z powodu kaprysu zrobienia sobie motylka na dupie.
Nijak poważnie taki ktoś nie wygląda. I tyle.
Dzieci, alimenty lub dom to jedne z najpoważniejszych rzeczy na swiecie. Zatem dzieci z kobietą z tatuażami = pomyłka, to z soba nie gra.
pisałem wcześniej że mam co nieco przeciwko tatuażom Ale nic przeciw dziewczynom co ma wspólnego tatuaż z matko czy żono
Stefan ale przemowa
ale i tak chciałabym małego motylka gdzies tam
witaj Antek
dobrze zrobiony tatuaż nie szpeci a dodaje sexappealu
a gdzie takie robią i czy to boli.
Zielona Góra... konkret studio
a czy boli.
nie boli, tak jakby się wydawało
pomysle zawsze mi się podobały ale zawsze brakowało odwagi na ten krok.
to już mu zabrakło innych czesci że aż tam musiał,niby to podnieca kobiety ,ale czy to prawda .
nie rozbieraj Marzyciela,bo wszyscy zobaczą.
oj zdziwiłabys sie
co bym chciała,
ha,ha,ha,ha,