Co do najdzikszych miejsc to im czlowiek starszy tym bardziej jakis taki kombinujacy sie robi
Z wczesniejszymi moimi dziewczynami dzialalo sie mieszy innymi na plazy,w parku wiele razy i w aucie kolo kilku przechodzacych pieszych.sporo tego bylo ale nie zaluje
Zajebista adrenalinka i doznania
SZYBKI_KRK
09.01.2014 r. 20:44:55
To jest wlasnie to co najlepsze w tym temacie dodaje smaku i tej lekkie adrenalinki....
Tylko musi byc odpowiednio kumata dziewczyna do takich temacikow bo nie kazde sie przychylaly do takich tematow
kasia kasiulek
25.08.2015 r. 16:23:00
69 i od tyłu
Kryzys
29.08.2015 r. 16:51:38
Lubie 69 bo w tedy cipka jest cała moja
superdyskrerny
02.09.2015 r. 08:49:12
69 i od tyłu i jeździec
Marc!n
07.08.2017 r. 11:48:05
Najlepsze jest 69, uwielbiam doprowadzac tak kobiete, czuć że ona nie umie sie skupic, miec jej soczki na twarzy, czuc zapach smak....
Spacer z koleżanka, las i jakos mnie naszło, chwila moment i juz sie zabawialiśmy, licząc że ona i ja mamy kogos...
Samochód... juz wszystko fajnie... gorąco a tu niestety niespodzianka...
Gosia
01.04.2018 r. 20:38:13
Ja uwielbiam jedną nogę na karnisz, drugą na żyrandol
de sade-markiz
03.04.2018 r. 07:42:18
...a znałem takie...wygadane...a jak przyszło co do czego...paraliż...i oczka w podłogę...a noga na nogę...
Malwina
03.04.2018 r. 14:03:14
mnie najbardziej odpowiada półleżąca pozycja z książką w ręku i lampką wina
oj tego to niewiem
...warto,są takie uległe,system to sprawił,,,
moze i tak
czemu nie wiele lubi od tylu
bardzo lubie na jezdzca 69 i od tylu
Co do najdzikszych miejsc to im czlowiek starszy tym bardziej jakis taki kombinujacy sie robi
Z wczesniejszymi moimi dziewczynami dzialalo sie mieszy innymi na plazy,w parku wiele razy i w aucie kolo kilku przechodzacych pieszych.sporo tego bylo ale nie zaluje
Zajebista adrenalinka i doznania
To jest wlasnie to co najlepsze w tym temacie
dodaje smaku i tej lekkie adrenalinki....
Tylko musi byc odpowiednio kumata dziewczyna do takich temacikow bo nie kazde sie przychylaly do takich tematow
69 i od tyłu
Lubie 69 bo w tedy cipka jest cała moja
69 i od tyłu i jeździec
Najlepsze jest 69, uwielbiam doprowadzac tak kobiete, czuć że ona nie umie sie skupic, miec jej soczki na twarzy, czuc zapach smak....
Spacer z koleżanka, las i jakos mnie naszło, chwila moment i juz sie zabawialiśmy, licząc że ona i ja mamy kogos...
Samochód... juz wszystko fajnie... gorąco a tu niestety niespodzianka...
Ja uwielbiam jedną nogę na karnisz, drugą na żyrandol
...a znałem takie...wygadane...a jak przyszło co do czego...paraliż...i oczka w podłogę...a noga na nogę...
mnie najbardziej odpowiada półleżąca pozycja
z książką w ręku i lampką wina
Na dodatek w
pełnej pi any
najdzikszym miejscem...do uprawiania seksu...jest klasztor...
a toś mnie wyprowadziła z błędu
myślałam, że puszcza
...a widzi...ale
...na hamaku...między drzewami...na wysokości 20m...too dopiero...przeżycie
juści
ale hamak musi być na stalowych linkach
...i...ani drgnąć...by nie wypaść...