kuzde ja jestem za tym zeby na weekendy zamykac baby wszystkie w jakiejs przeczekalni albo w schroniskach..kuzde kobiety powinny byc tylko dostepne w dni powszechne zeby..mozna bylo na weekend odpoczac
MALWA
22.01.2012 r. 12:57:18
pierwszo razo się spotykam z taką opinią ....
godne pożałowania... weekend jest od odpoczynku i można go spędzić razem a nie żeby kobiety odrazu zamykać , wczoraj np. byłam u siostry a szwagier caly dziń spedził na oglądaniu tv tzn. skoków zy cos i to się nazywa odpoczynek we dwoje he he he
Iwona*
22.01.2012 r. 13:01:38
Maryś kobitki wzięły Gepcia w obroty i teraz ledwo dycha
Iwona*
22.01.2012 r. 13:13:35
Haosa tez dopadły
aż za żelastwem się schował
niby teraz taki niedostepny
Gepard
22.01.2012 r. 13:21:21
i wlasnie o to chodzi ze weekendy i tak sa dla chlopa za ciezkie ..a tu jeszcze straszna gagatl;iwa jedza nad glowa ..kuzwa czemu faceci musza odpoczywac do piero w pracy zdala od domu
Gepard
22.01.2012 r. 13:24:55
mowie o weekendach kuzwa mac w tygodniu da sie zwami wytrzymac bo malo was widac
Gepard
22.01.2012 r. 13:50:46
po co kuzde sie zwami zadejemy dobre pytanie ...chyba z nudow zeby miec ciezej w zyciu..facet musi miec problemy zeby czuc ze zyje temu nam jest latwiej sie pozbierac bo mamy jaja i rozum..
Gepard
22.01.2012 r. 13:52:02
a wy nic nie macie ..tylko gadacie gadacie i gadacie ze macie..tylko kuzwa co..
Gepard
22.01.2012 r. 14:59:45
seba ty kuzde dobra jestes wiesz chyba sie zakocham w tobie...pokaz focie najpierw
Gepard
22.01.2012 r. 15:06:30
co mi bijecie ..kuzde jeszcze ze mnie alfonsa zrobcie ..kuzde i same na siebie zarobcie..jak z wami zyc normalnie tyle ..na tym swiecie jest dolow ..ze trzeba omijac i jeszcze kuzde kobiety nam do szczescia potrzebne ten z gory to nie zle sie bawi ..patrzac na nas
Iwona*
22.01.2012 r. 15:07:33
o kurde, ale parada
Gepard
22.01.2012 r. 15:08:02
ej no napewno nie wpierwsze nasze wspulne weekendy juz sie przemecze.. no kuzde fotki mi zalujesz mi ..prawdziwemu facetowi.z krwi kosci..
Gepard
22.01.2012 r. 15:10:40
i co tam z tymi przygniecionymi jajami ...no troche mnie bola ale nie jest zle co tam ktos napisal..nie chce mi sie szukac
Gepard
22.01.2012 r. 15:13:23
tak z wami taki interes ze jajecznice se zrobicie ..masaz osy jedne
Gepard
22.01.2012 r. 15:19:29
ej no madrze mowisz beda z ciebie ludzie ..to moze mnie chcesz blizej poznac Nazywam sie Adas mam 36 latek ..juz umiem jesc sam nie karmia mnie piersia..jestem kulturalny..kuzwa nawet romantyczny do bulu napewno nie smialy..i jestem obczytany ..ogladam ulotki z tesco i mam katalog z Argosa...to taki sklep wysylkowy ..wiedz jak mowilem mam wiedze skaczylem..11 klas sorry 12 rok w podstawowce siedzialem dluzej.i jestem dobra partja we wsi
Gepard
22.01.2012 r. 15:25:03
ej kuzwa na wysmieszki wy tu przyszlyscie to powazny temat wynocha
Gepard
22.01.2012 r. 15:32:46
a co ma byc dalej zdejmuj majty i wskakuj popoznajemy sie ..jak to stara nasza kolezanka stad kiedys powiedziala ...sex zbliza ludzi
Gepard
22.01.2012 r. 15:35:28
a co ty taka zdziwiona ameryke odkrylas jestesmy tylko ludzimi ..i potrafimy wszystko..jejku z jakiej ty wsi jestes..z rzeszowskiego ..macie choc prad
Gepard
22.01.2012 r. 15:37:13
ej kuzde ty planujesz kiedy bedziesz chciala uprawiac sex kurde dobra za rok sie widzimy juz mnie znasz to szykuj loze ..na 22 stycznia 2013 roku
Gepard
22.01.2012 r. 15:38:43
ty sara z wawy jestes moze nie moze kawe stawiasz..bede tam troche ..
Gepard
22.01.2012 r. 15:43:18
e kuzde ale jak sie oboje ludzi pozada to kuzwa po co seie meczyc i po co czas marnowac..jejku ty blandynka napewno nie jestes bo one wiedza oczym mowie ..brunetki tylko udaja ze mysla
Gepard
22.01.2012 r. 15:47:43
no co znowu powiedzialem przepraszam ze nie umiem klamac
Gepard
22.01.2012 r. 15:50:25
ej no wiem ze kobietom nie pasuje ..wskakiwac do lozka .od tego my jestesmy..wy macie tylko grac .. no wiesz jeszcze malko sie znamy .. co ty omnie pomyslisz..lubie rozmowy wstepne.
Gepard
22.01.2012 r. 15:55:20
my mamy tyle na glowie praca dom ..ciezkie weekendy ..i jeszcze was zaspokajamy ..ile my wsobie tej milosci mamy dla was kobiet bez uczuc serca..wy normalnie nie zdajecie sobie sprawy jaki wy znas porzytek macie..oj zaplaczecie kiedys jak nas nie bedzie...sdlowa mojej starszej
Gepard
22.01.2012 r. 15:56:21
no sebunia na zgode po buziaczku..tylko z jezyczkiem bo przeprosin nie przyjme
Gepard
22.01.2012 r. 16:12:35
kuzwa nikt po mnie gaci nie pierze..i napewno nie smierdze..i jestem za tym zeby najlepiej kobieta mieszkala oddzielnie od faceta zeby dac mu odpoczywac..i jak facet..bedzie chcial jej towarzystwa ..to zadzwonic ..po to wymyslili telefony
Gepard
22.01.2012 r. 16:15:50
ty mogla bys dac mi nr ..kuzde ..
Gepard
22.01.2012 r. 16:20:33
kiedy mialem ty pijesz cos czy wochasz klej
Gepard
22.01.2012 r. 16:37:16
jaki ja nie znajomy przeciesz juz mnie cale 2 godziny znasz ..kuzde do jutra musze juz znac nasz termin slubu
Gepard
22.01.2012 r. 16:46:45
no kuzde temu chce to jak najtaniszym kosztem zrobic ,,weselebedzie za darmo..z dwa winka sie juz kupi..i zeimniakow z piwnicy sasadowi zapierdzieli i mozna weselowac..
kuzde ja jestem za tym zeby na weekendy zamykac baby wszystkie w jakiejs przeczekalni
albo w schroniskach..kuzde kobiety powinny byc tylko dostepne w dni powszechne zeby..mozna bylo na weekend odpoczac
pierwszo razo się spotykam z taką opinią ....
godne pożałowania... weekend jest od odpoczynku i można go spędzić razem a nie żeby kobiety odrazu zamykać , wczoraj np. byłam u siostry a szwagier caly dziń spedził na oglądaniu tv tzn. skoków zy cos i to się nazywa odpoczynek we dwoje he he he
Maryś kobitki wzięły Gepcia w obroty i teraz ledwo dycha
Haosa tez dopadły
aż za żelastwem się schował
niby teraz taki niedostepny
i wlasnie o to chodzi ze weekendy i tak sa dla chlopa za ciezkie ..a tu jeszcze straszna gagatl;iwa jedza nad glowa ..kuzwa czemu faceci musza odpoczywac do piero w pracy zdala od domu
mowie o weekendach kuzwa mac w tygodniu da sie zwami wytrzymac bo malo was widac
po co kuzde sie zwami zadejemy
dobre pytanie ...chyba z nudow zeby miec ciezej w zyciu..facet musi miec problemy zeby czuc ze zyje
temu nam jest latwiej sie pozbierac bo mamy jaja i rozum..
a wy nic nie macie ..tylko gadacie gadacie i gadacie ze macie..tylko kuzwa co..
seba ty kuzde dobra jestes wiesz chyba sie zakocham w tobie...pokaz focie najpierw
co mi bijecie ..kuzde jeszcze ze mnie alfonsa zrobcie
..kuzde i same na siebie zarobcie..jak z wami zyc normalnie tyle ..na tym swiecie jest dolow ..ze trzeba omijac i jeszcze kuzde kobiety nam do szczescia potrzebne
ten z gory to nie zle sie bawi ..patrzac na nas
ej no napewno nie wpierwsze nasze wspulne weekendy juz sie przemecze..
no kuzde fotki mi zalujesz
mi ..prawdziwemu facetowi.z krwi kosci..
i co tam z tymi przygniecionymi jajami ...no troche mnie bola ale nie jest zle co tam ktos napisal..nie chce mi sie szukac
tak z wami taki interes ze jajecznice se zrobicie ..masaz
osy jedne
ej no madrze mowisz
beda z ciebie ludzie
..to moze mnie chcesz blizej poznac
Nazywam sie Adas mam 36 latek ..juz umiem jesc sam nie karmia mnie piersia..jestem kulturalny..kuzwa nawet romantyczny do bulu
napewno nie smialy..i jestem obczytany ..ogladam ulotki z tesco i mam katalog z Argosa...to taki sklep wysylkowy ..wiedz jak mowilem mam wiedze skaczylem..11 klas sorry 12 rok w podstawowce siedzialem dluzej.i jestem dobra partja we wsi
ej kuzwa na wysmieszki wy tu przyszlyscie to powazny temat
wynocha
a co ma byc dalej zdejmuj majty i wskakuj popoznajemy sie ..jak to stara nasza kolezanka stad kiedys powiedziala ...sex zbliza ludzi
a co ty taka zdziwiona ameryke odkrylas jestesmy tylko ludzimi ..i potrafimy wszystko..jejku z jakiej ty wsi jestes..z rzeszowskiego ..macie choc prad
ej kuzde ty planujesz kiedy bedziesz chciala uprawiac sex
kurde dobra za rok sie widzimy juz mnie znasz to szykuj loze ..na 22 stycznia 2013 roku
ty sara z wawy jestes
moze nie moze kawe stawiasz..bede tam troche ..
e kuzde ale jak sie oboje ludzi pozada to kuzwa po co seie meczyc
i po co czas marnowac..jejku ty blandynka napewno nie jestes bo one wiedza oczym mowie ..brunetki tylko udaja ze mysla
no co znowu powiedzialem
przepraszam ze nie umiem klamac
ej no wiem ze kobietom nie pasuje ..wskakiwac do lozka .od tego my jestesmy..wy macie tylko grac ..
no wiesz jeszcze malko sie znamy ..
co ty omnie pomyslisz..lubie rozmowy wstepne.
my mamy tyle na glowie praca dom ..ciezkie weekendy ..i jeszcze was zaspokajamy ..ile my wsobie tej milosci mamy dla was kobiet bez uczuc serca..wy normalnie nie zdajecie sobie sprawy jaki wy znas porzytek macie..oj zaplaczecie kiedys jak nas nie bedzie...sdlowa mojej starszej
no sebunia na zgode po buziaczku..tylko z jezyczkiem bo przeprosin nie przyjme
kuzwa nikt po mnie gaci nie pierze..i napewno nie smierdze..i jestem za tym zeby najlepiej kobieta mieszkala oddzielnie od faceta zeby dac mu odpoczywac..i jak facet..bedzie chcial jej towarzystwa ..to zadzwonic ..po to wymyslili telefony
ty mogla bys dac mi nr ..kuzde ..
kiedy mialem ty pijesz cos czy wochasz klej
jaki ja nie znajomy przeciesz juz mnie cale 2 godziny znasz ..kuzde do jutra musze juz znac nasz termin slubu
no kuzde temu chce to jak najtaniszym kosztem zrobic ,,weselebedzie za darmo..z dwa winka sie juz kupi..i zeimniakow z piwnicy sasadowi zapierdzieli i mozna weselowac..