z takim ptaszkiem trzeba delikatnie,i powoli oswajac.
Kuba
09.01.2012 r. 09:12:13
każdy ma jakieś swoje tajemnice fiu fiu
Kuba
09.01.2012 r. 11:44:46
Karla opierzone...?
Kuba
09.01.2012 r. 11:50:17
w piórka bądź z próżności
virl
10.01.2012 r. 00:28:31
Znałem takiego gościa,który był kulturystą, jakieś 20 l temu. Zazdrościłem mu mięśni i klatki, taki byczek był. I kiedyś mimochodem , zupełnie przypadkiem, nie będę tu opisywał jak ,ale zobaczyłem jego ptaszka. Miał jak mój mały palec. Myślę że ten wysiłek był jakąś rekompensatą za małego ptaszka
virl
10.01.2012 r. 00:29:35
Znałem takiego gościa,który był kulturystą, jakieś 20 l temu. Zazdrościłem mu mięśni i klatki, taki byczek był. I kiedyś mimochodem , zupełnie przypadkiem, nie będę tu opisywał jak ,ale zobaczyłem jego ptaszka. Miał jak mój mały palec. Myślę że ten wysiłek był jakąś rekompensatą za małego ptaszka
dobranoc Malwi
Mój śpiewa jak słowik
i tylko dla ciebie,spiewa.
Uwielbiam go słuchać
a czym go karmisz.
Suplementami diety...
czyli dużo białka.
maly ptaszek w dużej klatce
Dużo białka i żółto... jajko nie ptaszek
a ptaszek koloru...........
Cielistym...
szkoda lubie kolorowe.
Nie ma problemu... są nakładki
chce to zobaczyc....
Taką z dziubkiem
i ty to potrzebujesz
z takim ptaszkiem trzeba delikatnie,i powoli oswajac.
każdy ma jakieś swoje tajemnice fiu fiu
Karla opierzone...?
w piórka bądź z próżności
Karla polujesz na ptaszka , ptaka , czy ptaszysko
Karla polujesz na ptaszka , ptaka , czy ptaszysko
Karla to na żurawia
rekompensata tęsknoty za forum
a wiadomo nie ma nic gorszego jak rozstania
Jakiego kalibru ?
Na pełnym wtrysku ?