Tak leze i sie zastanawiam dlaczego sie ludzie zdradzaja??
Nie lepiej zakonczyc zwiazek jesli nam cos nie pasuje i isc w drugi z czysta karta, sumieniem i naszymi przekonaniami??
Kiedys poznajac kogos na poczatku obiecalismy sobie \"najgorsza prawda ale prawda\" i co nie umial wykrztusić tego, że chce odejść że przestał kochać, że to nie było to czego szukał??
Człowiek zdradzony czuje sie jak szmata, został zabity z własnej godności z własnego poczucia ja.
Ciężko po czymś takim zaufać komuś innemu.
AGATA
05.12.2011 r. 07:46:29
Jowitę żebra bolą i jęczy z bólu
tzn wczoraj bolały i wczoraj jęczała
Malwina
05.12.2011 r. 20:03:31
no dobra a jak się nie ma kogo zdradzać, to co wtedy? można z każdym i ile się chce
Malwina
05.12.2011 r. 20:09:04
a skąd ty wiesz jaki ja miałam ślub, zresztą przyganiał kocioł garnkowi
Malwina
05.12.2011 r. 20:15:49
ale ważne, że potrafisz żartować sam z siebie
Malwina
05.12.2011 r. 20:25:54
na szczęście nie ma mi nikt co wypominać ale jeśli by taki się znalazł, to od razu niech spada na drzewo
Malwina
11.12.2011 r. 19:13:30
co mija kac czy chęć zdrady?
Malwina
11.12.2011 r. 20:00:23
tak, zapewne tym zdradzającym ale nie tej zdradzanej
Malwina
11.12.2011 r. 20:08:24
ale zapewne, nie chciałbyś być tym zdradzanym, mając do wyboru dwie opcje, wybrałbyś na pewno tą drugą
Malwina
11.12.2011 r. 20:14:07
Tibi, nie wierzę, że byłeś aż tak tolerancyjny
Shak, dwie opcje - albo uzyskamy wybaczenie albo rozwód
Malwina
12.12.2011 r. 14:49:15
i dobrze ci się żyje w takim zakłamaniu
Malwina
14.12.2011 r. 17:59:47
Tibi, zapamiętaj sobie, nie ma porządnych facetów są tylko tacy, co jeszcze nie zgrzeszyli
Malwina
14.12.2011 r. 18:05:33
nie to ja tyle lat żyłam w nieświadomości
Malwina
14.12.2011 r. 18:15:51
myślę, że zdecydowanie częściej rozbijają małżeństwa panny, czyli młode dziewczyny, które same nie mają rodziny gdyż mają o wiele mniej skrupułów niż kobiety po rozwodzie, obarczone dziećmi
Malwina
14.12.2011 r. 18:18:28
przyznałabym, gdybyś ją miał
Malwina
14.12.2011 r. 18:23:59
Tibi, bądź poważny ja żadnych swoich win na nikogo nie zwalam, po prostu wyrażam swoje zdanie oparte na wielu historiach z życia wziętych
Tak leze i sie zastanawiam dlaczego sie ludzie zdradzaja??
Nie lepiej zakonczyc zwiazek jesli nam cos nie pasuje i isc w drugi z czysta karta, sumieniem i naszymi przekonaniami??
Kiedys poznajac kogos na poczatku obiecalismy sobie \"najgorsza prawda ale prawda\" i co nie umial wykrztusić tego, że chce odejść że przestał kochać, że to nie było to czego szukał??
Człowiek zdradzony czuje sie jak szmata, został zabity z własnej godności z własnego poczucia ja.
Ciężko po czymś takim zaufać komuś innemu.
Jowitę żebra bolą i jęczy z bólu
tzn wczoraj bolały i wczoraj jęczała
no dobra a jak się nie ma kogo zdradzać, to co wtedy? można z każdym i ile się chce
a skąd ty wiesz jaki ja miałam ślub, zresztą przyganiał kocioł garnkowi
ale ważne, że potrafisz żartować sam z siebie
na szczęście nie ma mi nikt co wypominać ale jeśli by taki się znalazł, to od razu niech spada na drzewo
co mija kac czy chęć zdrady?
tak, zapewne tym zdradzającym ale nie tej zdradzanej
ale zapewne, nie chciałbyś być tym zdradzanym, mając do wyboru dwie opcje, wybrałbyś na pewno tą drugą
Tibi, nie wierzę, że byłeś aż tak tolerancyjny
Shak, dwie opcje - albo uzyskamy wybaczenie albo rozwód
i dobrze ci się żyje w takim zakłamaniu
Tibi, zapamiętaj sobie, nie ma porządnych facetów
są tylko tacy, co jeszcze nie zgrzeszyli
nie
to ja tyle lat żyłam w nieświadomości
myślę, że zdecydowanie częściej rozbijają małżeństwa panny, czyli młode dziewczyny, które same nie mają rodziny gdyż mają o wiele mniej skrupułów niż kobiety po rozwodzie, obarczone dziećmi
przyznałabym, gdybyś ją miał
Tibi, bądź poważny
ja żadnych swoich win na nikogo nie zwalam, po prostu wyrażam swoje zdanie oparte na wielu historiach z życia wziętych