tak próbuje sobie przypomnieć,jak trafiłem na tą stronę i nie pamiętam,a Wy,jak tu trafiliście?Przecież Mk nie jest jakoś specjalnie znane w internecie,a już na pewno nie jest nigdzie reklamowane...I co zadecydowało,że się zarejestrowaliście?
Mariola
30.11.2011 r. 10:35:44
zabrzmi jak bajka i było, to dawno, dawno temu i tez czysty przypadek, bo czegoś szukałam i nie, nie takich stron ale była po boku reklama tegoż portalu i ciekawością gnana
Mariola
30.11.2011 r. 10:47:12
Roluś... nigdy nie mów nigdy
Mariola
30.11.2011 r. 10:48:11
zło tego świata..o Ty
Mariola
30.11.2011 r. 10:48:58
zmykam z tego wątku
Mariola
30.11.2011 r. 10:52:07
Marysiu gdyby nie dzieci, to bym babcią nie została, a to się stało 28 i mój pierwszy wnuczuś, a ten tu pierdzieli, ze zło tego świata...sama mu porządnie dołóż, a Ja poprawię
tak próbuje sobie przypomnieć,jak trafiłem na tą stronę i nie pamiętam,a Wy,jak tu trafiliście?Przecież Mk nie jest jakoś specjalnie znane w internecie,a już na pewno nie jest nigdzie reklamowane...I co zadecydowało,że się zarejestrowaliście?
zabrzmi jak bajka i było, to dawno, dawno temu i tez czysty przypadek, bo czegoś szukałam i nie, nie takich stron
ale była po boku reklama tegoż portalu i ciekawością gnana
Roluś...
nigdy nie mów nigdy
zło tego świata..o Ty
zmykam z tego wątku
Marysiu
gdyby nie dzieci, to bym babcią nie została, a to się stało 28 i mój pierwszy wnuczuś, a ten tu pierdzieli, ze zło tego świata...sama mu porządnie dołóż, a Ja poprawię