Ktoś zaprojektował ciekawą stronę wcisnął ją w neta ale ma totalnie wyje...ne na to co się tutaj dzieje HALOOOOOOOOO gdzie jest administrator??? na innych forach bezczelne powielanie postów obraźliwe i wulgarne teksty jak również brak poszanowania języka są tępione. Robert dawno powinien dostać bana i mieć usunięty profil
Konto usunięte
08.05.2009 r. 18:54:06
Zgadzam się z Panem niżej.
A chyba już każdy wie, że Robert szuka kobiety.
...
08.05.2009 r. 18:59:20
gdyby Admin usunął Roberta. Choć miałby 50 tys świadków, że przyczyna była inna...
...
08.05.2009 r. 19:02:40
a okazuje się, że mnożą się jak króliki )
...
08.05.2009 r. 19:09:45
bez komentarza ))))))))))))))))))))
...
08.05.2009 r. 20:00:02
pisać tylko "bez komentarza"....
...
08.05.2009 r. 20:00:16
bez komentarza
Konto usunięte
08.05.2009 r. 20:05:26
Przecież to oczywiste, że jemu zależy na tym aby jego posty były jak najczęściej widoczne na stronie głównej. Kiedy się z nim dyskutuje na jego tematach to jest dobrze ale jak się to olewa to z braku inwencji powtarza ten sam tekst żeby posta wyrzucało na wierzch.
...
08.05.2009 r. 20:06:45
embargo dyskusyjne
...
08.05.2009 r. 20:07:33
zawsze można wyciągnąc ze 3 ciekawe tematy z archiwum
...
08.05.2009 r. 20:11:39
bez komentarza
...
08.05.2009 r. 22:27:05
już dawno by porwała Roberta
...
09.05.2009 r. 00:20:25
tylko wyciągnie właściwe wnioski... To może pomóc znaleść przyjaciólkę.
...
09.05.2009 r. 12:30:23
bez komentarza
...
09.05.2009 r. 12:52:28
I na koniec rzekł mądry, aby nie być w odpowiedzi dłużny,
Wiesz dlaczego dzwon głośny? Bo we wnętrzu próżny."
...
09.05.2009 r. 13:08:22
przerwę techniczną. Miłego weekendu.
Remigiusz
09.05.2009 r. 13:46:06
nie odpisujcie romanowi, nie wypowiadajcie sie na jego temat, udajmy ze nie istnieje i z pewnością tak się też stanie... z góry dziękuje...
...
09.05.2009 r. 13:53:46
sam zbojkotowałeś kiedyś taki apel
...
09.05.2009 r. 13:54:20
zawieszenia broni, może jednak coś zrozumiał.
Konto usunięte
09.05.2009 r. 16:17:33
co niewolno chybas jest wolność bo jest domokracia
Konto usunięte
09.05.2009 r. 16:30:16
Demokracja????????? człowieku jak czytam twoje posty to chcę żeby Hitler zmartwychwstał on miał sposób na takich jak ty.... Gościu jesteś chory umysłowo i nie znajdziesz wcale laski bo wszystkie się ciebie boją. Kto chciałby być z wariatem który w dupie dobre samopoczucie innych
Konto usunięte
09.05.2009 r. 16:35:03
To " ci " w temacie jest z małej litery żeby podkreślić, iż nie zasługujesz na dużą żywię pogardę do ciebie i oświadczam że od 15 minut przestałeś być dla mnie żałosny...
Konto usunięte
09.05.2009 r. 16:39:45
Jeden koleś nie ma jednej nogi w całości drugiej w połowie, nie ma prawej ręki a u lewej ma tylko trzy palce w tym kciuka. I co ?? myślisz że o tym mówi wszem i wobec?? myślisz że użala się nad sobą tak jak ty?? myślisz że siedzi przed kompem cały dzień?? Otóż NIE!!! gościu nauczył się tymi trzema palcami robić tatuaże i zarabia kasę, na dodatek jest fajnym kolesiem i bez problemu znajduje sobie dziewczyny... Dlatego że jest fajny i nie użala się nad sobą i nie wkurza ludzi tak jak ty
Konto usunięte
09.05.2009 r. 16:42:26
nie ma dwóch rąk... i myślisz że się tym przejmuje?? Spędza dużo czasu z ludźmi ma wielu znajomych, ma dziewczynę i potrafi nawet gumę w listku sam rozpakować USTAMI W MINUTĘ... A czym ty się możesz pochwalić??? tym że jeździsz na wózku i użalasz się sam nad sobą przed kompem??? śmieszny jesteś...
Konto usunięte
10.05.2009 r. 14:18:34
Ech... Mi to już nawet nie chce się nic pisać.. Ech mam przesyt Roberta.
Ktoś zaprojektował ciekawą stronę wcisnął ją w neta ale ma totalnie wyje...ne na to co się tutaj dzieje HALOOOOOOOOO gdzie jest administrator??? na innych forach bezczelne powielanie postów obraźliwe i wulgarne teksty jak również brak poszanowania języka są tępione. Robert dawno powinien dostać bana i mieć usunięty profil
Zgadzam się z Panem niżej.
A chyba już każdy wie, że Robert szuka kobiety.
gdyby Admin usunął Roberta. Choć miałby 50 tys świadków, że przyczyna była inna...
a okazuje się, że mnożą się jak króliki
)
bez komentarza
))))))))))))))))))))
pisać tylko "bez komentarza"....
bez komentarza
Przecież to oczywiste, że jemu zależy na tym aby jego posty były jak najczęściej widoczne na stronie głównej. Kiedy się z nim dyskutuje na jego tematach to jest dobrze ale jak się to olewa to z braku inwencji powtarza ten sam tekst żeby posta wyrzucało na wierzch.
embargo dyskusyjne
zawsze można wyciągnąc ze 3 ciekawe tematy z archiwum
bez komentarza
już dawno by porwała Roberta
tylko wyciągnie właściwe wnioski... To może pomóc znaleść przyjaciólkę.
bez komentarza
I na koniec rzekł mądry, aby nie być w odpowiedzi dłużny,
Wiesz dlaczego dzwon głośny? Bo we wnętrzu próżny."
przerwę techniczną. Miłego weekendu.
nie odpisujcie romanowi, nie wypowiadajcie sie na jego temat, udajmy ze nie istnieje i z pewnością tak się też stanie... z góry dziękuje...
sam zbojkotowałeś kiedyś taki apel
zawieszenia broni, może jednak coś zrozumiał.
co niewolno chybas jest wolność bo jest domokracia
Demokracja????????? człowieku jak czytam twoje posty to chcę żeby Hitler zmartwychwstał on miał sposób na takich jak ty.... Gościu jesteś chory umysłowo i nie znajdziesz wcale laski bo wszystkie się ciebie boją. Kto chciałby być z wariatem który w dupie dobre samopoczucie innych
To " ci " w temacie jest z małej litery żeby podkreślić, iż nie zasługujesz na dużą żywię pogardę do ciebie i oświadczam że od 15 minut przestałeś być dla mnie żałosny...
Jeden koleś nie ma jednej nogi w całości drugiej w połowie, nie ma prawej ręki a u lewej ma tylko trzy palce w tym kciuka. I co ?? myślisz że o tym mówi wszem i wobec?? myślisz że użala się nad sobą tak jak ty?? myślisz że siedzi przed kompem cały dzień?? Otóż NIE!!! gościu nauczył się tymi trzema palcami robić tatuaże i zarabia kasę, na dodatek jest fajnym kolesiem i bez problemu znajduje sobie dziewczyny... Dlatego że jest fajny i nie użala się nad sobą i nie wkurza ludzi tak jak ty
nie ma dwóch rąk... i myślisz że się tym przejmuje?? Spędza dużo czasu z ludźmi ma wielu znajomych, ma dziewczynę i potrafi nawet gumę w listku sam rozpakować USTAMI W MINUTĘ... A czym ty się możesz pochwalić??? tym że jeździsz na wózku i użalasz się sam nad sobą przed kompem??? śmieszny jesteś...
Ech... Mi to już nawet nie chce się nic pisać.. Ech mam przesyt Roberta.
lub pokrewna dusza...
ale najczęściej on sam sobie odpisuje
która się poświęci dal ogółu
)
z Robertem?
Szczerze??..Ja sie za nim stesknilam;p haha