faceci co drugi profil pisze musi kobieta umieć kochać?ja sadze ze umiemy .A wy umiecie kochać ? może zrywają kobiety z wami bo nie umiecie słowa powiedzieć kocham cie ?
Gabriel
26.11.2011 r. 15:13:25
A ja to nie wierzę w miłość...
Może jak pokocham jakąś dziewczynę ale tak szczerze pokocham to uwierzę jednak jak na razie nie było mi to dane...
Gabriel
26.11.2011 r. 15:19:15
To jest nas dwoje ja widzę
Gabriel
26.11.2011 r. 15:30:19
No widzisz
Zaraz założymy klub
Ale ja to chyba gdzieś w głębi serca mam resztki wiary bo w przeciwnym razie bym się poddał, wyrywał laski ciągał do łóżka i zostawiał a ja jednak szukam... I chcę znaleźć taką na resztę życia...
A czy szukałby ktoś kto już całkiem stracił wiarę
Gabriel
26.11.2011 r. 15:31:12
Marysia przyszła
antek
26.11.2011 r. 15:41:47
z tym kochaniem to cyrk jest ona laseczka że jak idzie to się asfalt zwija , on przystojniak no cały powiat i jest miłość po paru latach jak jeszcze jest to jest dobrze
MARKO
01.12.2011 r. 09:42:39
Maryś super riposta
ewan0545
01.12.2011 r. 19:25:31
napewno faceci za rzadko,wyznają milośc ,a juz powiedziec KOCHAM CIE ,te słowa trudno im powiedziec,i sami nie wiedzą dlaczego...
ewan0545
01.12.2011 r. 20:55:42
ale to powino sie mówić tej jednej jedynej.
ewan0545
01.12.2011 r. 21:14:03
a dużo masz tych sytuacji,bo możesz się w tym zaplątać.
faceci co drugi profil pisze musi kobieta umieć kochać?ja sadze ze umiemy .A wy umiecie kochać ? może zrywają kobiety z wami bo nie umiecie słowa powiedzieć kocham cie ?
A ja to nie wierzę w miłość...
Może jak pokocham jakąś dziewczynę ale tak szczerze pokocham to uwierzę jednak jak na razie nie było mi to dane...
To jest nas dwoje ja widzę
No widzisz
Zaraz założymy klub
Ale ja to chyba gdzieś w głębi serca mam resztki wiary bo w przeciwnym razie bym się poddał, wyrywał laski ciągał do łóżka i zostawiał a ja jednak szukam... I chcę znaleźć taką na resztę życia...
A czy szukałby ktoś kto już całkiem stracił wiarę
Marysia przyszła
z tym kochaniem to cyrk jest
ona laseczka że jak idzie to się asfalt zwija , on przystojniak no cały powiat i jest miłość
po paru latach jak jeszcze jest
to jest dobrze
Maryś super riposta
napewno faceci za rzadko,wyznają milośc ,a juz powiedziec KOCHAM CIE ,te słowa trudno im powiedziec,i sami nie wiedzą dlaczego...
ale to powino sie mówić tej jednej jedynej.
a dużo masz tych sytuacji,bo możesz się w tym zaplątać.