Przeciesz jestescie szmaty.. taka jest prawda.. jestescie scierkami ..ch.ujow.. .to fakt..ze jestescie nikim..tylko towarem..i nie rozumiem tego..ze jak wam ktos to powie..to..nazywaciw go prostakiem ..i jak moze kur.wa szukac normalnego faceta.. tylko nie normalni i nie wyzyte chlopy z wiochy was by ruszli...i jak tak pewne jestescie ciekaw jestem czemy ryje swoje chowacie lodziary
Gabriel
26.11.2011 r. 14:43:12
Widzę że gepard się napił i na filozoficzne przemyślenia go wzięło
Gepard... Nie pij więcej bo gadasz od rzeczy...
Gabriel
26.11.2011 r. 14:51:55
No ja myślę że kłamiesz w każdym miejscu gdzie piszesz tak jakby wszystkie takie były...
przyznam że większość jest taka ale nie wszystkie...
Trza uważać tylko co bierzesz na chatę i będzie ok..
Gabriel
26.11.2011 r. 14:55:09
Ja nie wiem czy ja Normalny jestem
I ja nie patrzę na Cenzur... Ale nazywam rzeczy po imieniu i od Kurew wyzywam dziewczyny co się Kurwią a nie wszystkie...
Gabriel
26.11.2011 r. 14:56:30
Sorki ale Szmatą też bym nie nazywał wszystkich
Gabriel
26.11.2011 r. 14:58:37
Dobra Geprad...
Która cię natchnęła do napisania tego wątku??
Bo ja cię znam i wiem że sam od siebie tego nie napisałeś tylko z jakąś laską nie wyszło i frustrację na forum wyładowujesz...
Gabriel
26.11.2011 r. 15:06:38
hehe tak myślałem że to nie do wszystkich tylko do jakiejś konkretnej dziewczyny i jej podobnych było
Gabriel
26.11.2011 r. 15:09:37
A co do poprzedniego posta...
Jak mi się podoba jakaś dziewczyna i ja jej też to też nie patrzę na to czy ma dzieci ale na to czy jest wolna patrzę i jak dowiaduję się że ma męża to za Chuja bym jej nie tknął...
Bez względu na to czy jest z nim szczęśliwa czy nie...
Gabriel
26.11.2011 r. 15:17:11
Hehe To idź do nich na obiad...
A o kaca jutro się pomartwisz
Gabriel
26.11.2011 r. 15:23:47
Ja to nigdy kaca nie miałem...
A w kiblu siedze tylko jak mieszam
Gabriel
26.11.2011 r. 15:35:40
Przerzuć się na Finlandię...
Fajnie wchodzi i kac nie męczy...
Ja to zdycham jak wódę z piwem mieszam...Kiedyś zdarzało się że jak piłem i sobie do tego przypaliłem...
Ale nie przypalam od 2 lat prawie a jak o picie chodzi to rzadko piję...
I jak się męczyłem to tego samego dnia na ciepło mnie męczyło a na drugi dzien zdrów jak ryba byłem
Mariola
26.11.2011 r. 15:39:05
Gepciu Puściłeś tekst na wszystkie kobiety, ale nie każda i nie wszystkie takie są...nawet jak widzisz ta Twoja lokatorka gotuje obiad i jest normalna, nie stoi gdzieś na ulicy i nie bierze każdego, i nie idzie z każdym..gotuje obiad Wrzuć na luz są różne dni, różne zdarzenia i myślę, że czasami nawet ma się samego siebie dosyć, może Ty masz tak w dniu dzisiejszym, że każda itd ale masz tutaj wiele kobiet, które lubisz, szanujesz i masz ochotę z nimi porozmawiać i takie małe przepraszam do tych innych by się przydało
Kill Bill
26.11.2011 r. 16:22:26
heheheh Gep się już nigdy nie zmieni ....
Kill Bill
26.11.2011 r. 16:25:46
lepiej nie.
teraz tylko bluzga a po lekach mógłby zacząć zabijać
ewan0545
26.11.2011 r. 16:49:52
gepciu świata nie naprawisz.
ewan0545
26.11.2011 r. 20:31:58
i żadnej poprawy
ewan0545
26.11.2011 r. 20:41:25
Melso i tak ::bardzo się lubią::,odwrotnie niż w samolocie,a może taką wymiane zdan lubią?
abc
27.11.2011 r. 23:06:04
:dupa:
antek
29.11.2011 r. 08:15:26
do tematu Czy jakaś z Ciebie zdarła kupę grosza i nie zrobiła tak jak chciałeś że taki na te panie cięty jesteś
Przeciesz jestescie szmaty..
taka jest prawda..
jestescie scierkami ..ch.ujow..
.to fakt..ze jestescie nikim..tylko towarem..i nie rozumiem tego..ze jak wam ktos to powie..to..nazywaciw go prostakiem
..i jak moze kur.wa szukac normalnego faceta..
tylko nie normalni i nie wyzyte chlopy z wiochy was by ruszli...i jak tak pewne jestescie ciekaw jestem czemy ryje swoje chowacie lodziary
Widzę że gepard się napił i na filozoficzne przemyślenia go wzięło
Gepard... Nie pij więcej bo gadasz od rzeczy...
No ja myślę że kłamiesz w każdym miejscu gdzie piszesz tak jakby wszystkie takie były...
przyznam że większość jest taka ale nie wszystkie...
Trza uważać tylko co bierzesz na chatę i będzie ok..
Ja nie wiem czy ja Normalny jestem
I ja nie patrzę na Cenzur... Ale nazywam rzeczy po imieniu i od Kurew wyzywam dziewczyny co się Kurwią a nie wszystkie...
Sorki ale Szmatą też bym nie nazywał wszystkich
Dobra Geprad...
Która cię natchnęła do napisania tego wątku??
Bo ja cię znam i wiem że sam od siebie tego nie napisałeś tylko z jakąś laską nie wyszło i frustrację na forum wyładowujesz...
hehe tak myślałem że to nie do wszystkich tylko do jakiejś konkretnej dziewczyny i jej podobnych było
A co do poprzedniego posta...
Jak mi się podoba jakaś dziewczyna i ja jej też to też nie patrzę na to czy ma dzieci ale na to czy jest wolna patrzę i jak dowiaduję się że ma męża to za Chuja bym jej nie tknął...
Bez względu na to czy jest z nim szczęśliwa czy nie...
Hehe To idź do nich na obiad...
A o kaca jutro się pomartwisz
Ja to nigdy kaca nie miałem...
A w kiblu siedze tylko jak mieszam
Przerzuć się na Finlandię...
Fajnie wchodzi i kac nie męczy...
Ja to zdycham jak wódę z piwem mieszam...Kiedyś zdarzało się że jak piłem i sobie do tego przypaliłem...
Ale nie przypalam od 2 lat prawie a jak o picie chodzi to rzadko piję...
I jak się męczyłem to tego samego dnia na ciepło mnie męczyło a na drugi dzien zdrów jak ryba byłem
Gepciu
Puściłeś tekst na wszystkie kobiety, ale nie każda i nie wszystkie takie są...nawet jak widzisz ta Twoja lokatorka gotuje obiad i jest normalna, nie stoi gdzieś na ulicy i nie bierze każdego, i nie idzie z każdym..gotuje obiad
Wrzuć na luz są różne dni, różne zdarzenia i myślę, że czasami nawet ma się samego siebie dosyć, może Ty masz tak w dniu dzisiejszym, że każda itd ale masz tutaj wiele kobiet, które lubisz, szanujesz i masz ochotę z nimi porozmawiać i takie małe przepraszam do tych innych by się przydało
heheheh Gep się już nigdy nie zmieni ....
lepiej nie.
teraz tylko bluzga a po lekach mógłby zacząć zabijać
gepciu świata nie naprawisz.
i żadnej poprawy
Melso i tak ::bardzo się lubią::,odwrotnie niż w samolocie,a może taką wymiane zdan lubią?
:dupa:
do tematu Czy jakaś z Ciebie zdarła kupę grosza i nie zrobiła tak jak chciałeś że taki na te panie cięty jesteś
Hej Kasia
Gepard zawsze jest sobą
miłego dnia
ale zes sie kur .w.a gepard zdenerwowal
no, sie nie denerwuj, zebys wylewu nie dostal