Ledwo wróciłam, chciałam być, a już musiałam zablokować absztyfikanta i jak tu być, cieszyć się waszym towarzystwem, jak dzień zaczynam od takich brzydkich rzeczy jak \"zablokuj\"
ale i tak dobrze, że taka opcja jest.
Mariola
11.11.2011 r. 14:05:44
Jak tu nie pić Ale by nie mieć kaca, to piję rozsądnie
Gabriel
12.11.2011 r. 12:07:36
Neron...
Czym ma się nie chwalić?? Czyżbyś to ty był tym Absztyfikantem
Mariola
13.11.2011 r. 09:52:35
Wrzuciłam, a jakże, ale wolałabym napisać, ze dziękuję i wrzuca na luz, i przestaje taki absztyfikant pisać, a tak jestem ta be, bo blokuję. Ma ochotę popisać albo mu się nudzi, to ma forum
AGATA
13.11.2011 r. 10:04:01
mnie nikt nie zablikowal i ja tez nie bo nie miałam
powodu jakos nikt do mnie zadnych głupot nie pisze
AGATA
13.11.2011 r. 10:06:59
chciałbys wiedziec tajemnica
a tak powaznie to raczej same miłe rzeczy
AGATA
13.11.2011 r. 10:10:54
no tak jestem miła dla miłych
Mariola
13.11.2011 r. 10:12:59
Mam Agata wiek wpisany i jak taki małolat pisze chociaż grzecznie odpisałam, że nie interesuje Mnie mężczyzna w tym wieku i jedną wiadomość wysyłał kilka razy, to Piszą i miłe rzeczy, ale rozumieją jak napiszesz, że dziękujesz za dalszą wymianę wiadomości i kończą. Naprawdę trafia Mnie, że młody facet szuka kobiety wiele lat starszej i nie rozumie słowa NIE..
AGATA
13.11.2011 r. 10:16:22
Jasku wszystko w miare, nie przeginam
Mariola sa różni ludzie, niektórzy natretni
a poza tym fotke masz dość prowokujaca i moze to zacheca do smiałych propozycji
AGATA
13.11.2011 r. 10:20:21
Hej Marys
Jasku Ty to jakos inaczej patrzysz
AGATA
13.11.2011 r. 10:25:06
tego czy sie pasuje czy nie to na poczatku sie nie wie
tak do konca trzeba sie lepiej poznac
AGATA
13.11.2011 r. 10:29:10
Ty taki jasnowidz jestes???
AGATA
13.11.2011 r. 10:38:56
Mysle, ze to mprzychodzi z wiekiem, wtedy widzi sie wiecej i oczekuje więcej
jak sie ma 18 lat to sie nie zastanawia nad szczegółami
człowiek jest bardziej spontniczny
Mariola
14.11.2011 r. 10:57:54
Zawsze mówię o sobie, że jestem starszą panią, a gazetę w moim towarzystwie mężczyzna nawet nie czyta, bo nie ma na to czasu. Jesteś ordynarny, bo Ja nawet o tak młodym, natarczywym mężczyźnie nie pomyślałam tak jak Ty napisałeś. Nie zamieściłam tego posta po to, co sugerujesz, bo nie ma się czym chwalić. Wyłącz caps locka, bo mam okulary i w nich dobrze widzę...a może chcesz w ten sposób może zwrócić wszystkich uwagę, że piszesz, że zabierasz głos, a może coś innego...nie wiem
Mariola
14.11.2011 r. 12:14:19
Masz, masz i to od bardzo dawna...według Mnie, nie tolerujesz osób mających odmienne zdanie od Ciebie i kochasz mieć ostatnie zdanie i błyszczeć jako ten nieomylny, najinteligentniejszy, ach zapomniałam jeden- jedyny w swoim rodzaju. Jest jeszcze kilka osób, które pamiętają jaki jesteś, byłeś, nie wspomnę o kilku kontach minimum dwóch, podszywanie się pod swoją wtedy dziewczynę, a później żonę...starsza pani, a skleroza jej się nie ima
Mariola
15.11.2011 r. 13:01:55
Nie zastanawiaj się, bo nie mam ochoty rozmawiać z Tobą i to jest decyzja, której nic nie zmieni...to tak jakbym Cię zablokowała
Załamka
Czy, to normalne?
Ledwo wróciłam, chciałam być, a już musiałam zablokować absztyfikanta i jak tu być, cieszyć się waszym towarzystwem, jak dzień zaczynam od takich brzydkich rzeczy jak \"zablokuj\"
ale i tak dobrze, że taka opcja jest.
Jak tu nie pić
Ale by nie mieć kaca, to piję rozsądnie
Neron...
Czym ma się nie chwalić?? Czyżbyś to ty był tym Absztyfikantem
Wrzuciłam, a jakże, ale wolałabym napisać, ze dziękuję i wrzuca na luz, i przestaje taki absztyfikant pisać, a tak jestem ta be, bo blokuję. Ma ochotę popisać albo mu się nudzi, to ma forum
mnie nikt nie zablikowal i ja tez nie bo nie miałam
jakos nikt do mnie zadnych głupot nie pisze
powodu
chciałbys wiedziec
tajemnica
a tak powaznie to raczej same miłe rzeczy
no tak jestem miła dla miłych
Mam Agata wiek wpisany i jak taki małolat pisze chociaż grzecznie odpisałam, że nie interesuje Mnie mężczyzna w tym wieku i jedną wiadomość wysyłał kilka razy, to
Piszą i miłe rzeczy, ale rozumieją jak napiszesz, że dziękujesz za dalszą wymianę wiadomości i kończą. Naprawdę trafia Mnie, że młody facet szuka kobiety wiele lat starszej i nie rozumie słowa NIE..
Jasku wszystko w miare, nie przeginam
Mariola sa różni ludzie, niektórzy natretni
a poza tym fotke masz dość prowokujaca i moze to zacheca do smiałych propozycji
Hej Marys
Jasku Ty to jakos inaczej patrzysz
tego czy sie pasuje czy nie to na poczatku sie nie wie
tak do konca trzeba sie lepiej poznac
Ty taki jasnowidz jestes???
Mysle, ze to mprzychodzi z wiekiem, wtedy widzi sie wiecej i oczekuje więcej
jak sie ma 18 lat to sie nie zastanawia nad szczegółami
człowiek jest bardziej spontniczny
Zawsze mówię o sobie, że jestem starszą panią, a gazetę w moim towarzystwie mężczyzna nawet nie czyta, bo nie ma na to czasu. Jesteś ordynarny, bo Ja nawet o tak młodym, natarczywym mężczyźnie nie pomyślałam tak jak Ty napisałeś. Nie zamieściłam tego posta po to, co sugerujesz, bo nie ma się czym chwalić. Wyłącz caps locka, bo mam okulary i w nich dobrze widzę...a może chcesz w ten sposób może zwrócić wszystkich uwagę, że piszesz, że zabierasz głos, a może coś innego...nie wiem
Masz, masz i to od bardzo dawna...według Mnie, nie tolerujesz osób mających odmienne zdanie od Ciebie i kochasz mieć ostatnie zdanie i błyszczeć jako ten nieomylny, najinteligentniejszy, ach zapomniałam jeden- jedyny w swoim rodzaju. Jest jeszcze kilka osób, które pamiętają jaki jesteś, byłeś, nie wspomnę o kilku kontach minimum dwóch, podszywanie się pod swoją wtedy dziewczynę, a później żonę...starsza pani, a skleroza jej się nie ima
Nie zastanawiaj się, bo nie mam ochoty rozmawiać z Tobą
i to jest decyzja, której nic nie zmieni...to tak jakbym Cię zablokowała